Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 99

• 32 167
  • 745
  •   1
Отговори
# 660

Уси, след финала на Пленителката ще имаме много време и пълен поглед върху цялата картина за обсъждания!  Peace

P.S. Надин, видях, че предложението ти е да не чакаме края на сериала! Peace

И нещо интересно: нашият Кобра е участвал и в двата проекта на Толга : Gise Memuru (2010) и Rapunzel (2010/

# 661
И по днешната гореща тема, май се потвърди подсказката на Самира, Толга е новият приятел на Туба.  Sad

За мен е очаквано, напълно подкрепям мненията на Уси,  Vali N, Дориана защо няма да се получи между Туба и Джансел.

Истинската любов ще остане във филма, в живота е по иначе. Мурат в  една от лекциите разказа как певицата Сеян ханъм е жертвала кариерата си заради любовта към офицер, днешните звезди не правят така. Дали повече или помалко обичат не знам, но е по удобно да се влюбиш в подходящия режисьор.  Sad

# 662
Обаче намери нещо за Томрис и нейната фирма. Много не разбрах, но май са им правили проверка. Новина пак от днес.

Bakanlık dizi sektörü çalışanlarının çalışma saat ve koşullarını araştırıp rapor hazırlaması için 2 müfettiş görevlendirip İstanbul'a gönderdi. Müfettişler tek tek setlere ve film şirketlerine baskınlar yaparak evrakları incelemeye, çalışanlara hangi koşullarda çalıştıklarını sormaya başladı. Aralarında Ay Yapım, Tims Productions, Gold Film, Pana Film ve TMC Film gibi dizi sektörün 9 büyük yapım şirketinin setlerini gezecek müfettişler ilk olarak Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in başrolünü oynadığı "Gönülçelen" dizisini çeken Asis Yapım'ın, ardından da Avşar Film'in kapısını çaldı.

http://www.posta.com.tr/magazin/magazinde/HaberDet/Dizi_setlerin … m?ArticleID=66727

От това инфо разбрах, че освен фирмата на Томрис ще бъдат проверявани  и други големи продуцентски къщи. Започнали са с нея / може би по азбучен ред!/ Проверяват както офисите на фирмата, така и снимачните площадки. Това не може да не наруши ритъма на работа.
Възможно е  това да е причината за липсата на епизод и като не се знае колко ще продължи тази проверка не пускат и инфо за деня на излъчване.
Ако проверката на министерството не е започнала едновременно във всички филмови къщи другите имат време за реакция.

# 663
Незнам защо обвинявате феновете за "провала" на сериала  newsm78 newsm78 newsm78, първо за да се каже че, е успешен един продукт е важна не само аудиторията, макар че в Турция, явно доста се влиаят от рейтинга, а трябва да е завършил и да е получил престижни награди......в интернет винаги ще има неща ЗА и ПРОТИВ даден сериал, актьор и т.н всеки с мнението си  Hug, никой пишейки не признава предпочитанията си, за да се изказвате толкова крайно и със увереност че, това били фенове на АСИ .......страно ми е откъде знаете кой фен на какво е  newsm78 newsm78..прекалено категорично е това мнение пардон обвинение за да е нещо повече от форумски приказки, но след като си вярвате, е редно да си отстоявате мнението  Peace

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 17:22 от elma

# 664
  • равна Тракия
Не са виновни феновете на Аси!
Ринка, тук искам да поясня нещо. Аз съм фен на Аси в качеството си на фен на Туба. За мен няма проблем да харесвам и Аси и Хасрет. За съжаление има група фенове на Аси, които никога няма да приемат друг образ на Туба, ако ще да е номиниран за истински "Оскар". Тях имам предвид. Сравнявам ги с ултрасите в спорта, които чупят и рушат. И точно те изпитват някаква радост, че Туба се е провалила.И пишат по форуми само негативи за сериала. Но слава Богу, че не са много.
Много си права,за съжаление е точно така....

# 665
Не са виновни феновете на Аси!
Ринка, тук искам да поясня нещо. Аз съм фен на Аси в качеството си на фен на Туба. За мен няма проблем да харесвам и Аси и Хасрет. За съжаление има група фенове на Аси, които никога няма да приемат друг образ на Туба, ако ще да е номиниран за истински "Оскар". Тях имам предвид. Сравнявам ги с ултрасите в спорта, които чупят и рушат. И точно те изпитват някаква радост, че Туба се е провалила.И пишат по форуми само негативи за сериала. Но слава Богу, че не са много.
Аз абсолютно подкрепям мнението, което си изразила...
Не знам как може да си фен на някого и да се кефиш, че любимката ти вместо да върви напред изостава или тъпче на едно място (всъщност те така си мислят), защото за тях съществува само и единствено определен сериал...
Правилно казва Пейкова, че образа на Хасрет е сложен образ...
ПнС (много, много пъти съм го казвала) е различния сериал, до сега няма такъв от всички турски сериали, които съм гледала... и той е новатор в това отношение. Ще видите, че от тук нататък, ще се снимат много такива като него (другите - типично семейни драми се изчерпаха).
От тук нататък ще залагат на на точно такъв тип сериали - в който да има и много психология и много философия... Човешката душа е сложна, затова е филмът ни е по-различен от другите...
Сега като се замисля, и трите филма на Джансел са "по-различни" от масовите, които се излъчват... Този човек търси "различното" , е трябва да има кой и да му го предложи - евалла... (не говоря за Туба, защото съм гледала само Аси и ПнС...)
Уси, това за повторно гледане на сериала, аз съм "за". Аз го гледах вече няколко пъти и определено, това което казваш е вярно..., всяко нещо си е на мястото, ама действие, жестове, думи..., всичко е точно премерено...

# 666
A защо непременноТуба трябва да е отговорна за случващото или неслучващото се м/у двамата. Нямам никаква представа каква  са Туба или Джансел в живота.
1. Туба си е съдала някакво име, дали е това, което ние си мислим не е толкова важно. Но тя е успяла и едва ли за нея една връзка с режисьор й е толкова необходима. А и дотук не е показала, че гони връзка за кариера. Досега обвиняваха Т., че изживява любовта си пред камерата, затова е добра. Сега пък участва в проекти, защото се хваща за режисьори?
2. Не разбирам защо някой непременно трябва да жертва нещо. И защо това трябва да бъде жената. Ако има истинска любов нещата не се слагат на кантар. Тя се изживява. И не се развива така, само защото някой някога е действал по даден начин.
3. Може би Джансел не е човекът за Туба. Дали е така сериозен и всеотдаен в реалния живот, какъвто го виждаме на екрана?
4. Дали той няма опасения да е около Туба? Защото колкото и да ни е пленил, все пак по-успялата е Туба. Ако беше върхът едва ли щеше да прави кино в Турция, при положение че е израснал, учил и работил в родината на киното?!

Но надали аз съм човекът, който ще дава оценка за професионалната работа на актьорите. А и мотивите за действията си, едва ли ще ги споделят с нас, за да им бъдем съдници и да им лепваме етикети.

# 667
  • София
Нищо не трябва !Нямам намерение да те определям ,защото не ми е нужно.Ако искаш да се чувстваш зле, нямаш проблеми, направи го, но аз не мисля да ти помагам.Желая ти щастие.Поздрави:Пейкова

оо, повярвай ми никак не се чувствам зле и най-малко имам нужда от твоята "помощ". Ще те помоля да не си позволяваш повече волността да наричаш в темата "глупак", която и да е потребителка и да не коментираш повече мои постове. Подминавай ги, както смятам да направя АЗ.

# 668
A защо непременноТуба трябва да е отговорна за случващото или неслучващото се м/у двамата. Нямам никаква представа каква  са Туба или Джансел в живота.
1. Туба си е съдала някакво име, дали е това, което ние си мислим не е толкова важно. Но тя е успяла и едва ли за нея една връзка с режисьор й е толкова необходима. А и дотук не е показала, че гони връзка за кариера. Досега обвиняваха Т., че изживява любовта си пред камерата, затова е добра. Сега пък участва в проекти, защото се хваща за режисьори?
2. Не разбирам защо някой непременно трябва да жертва нещо. И защо това трябва да бъде жената. Ако има истинска любов нещата не се слагат на кантар. Тя се изживява. И не се развива така, само защото някой някога е действал по даден начин.
3. Може би Джансел не е човекът за Туба. Дали е така сериозен и всеотдаен в реалния живот, какъвто го виждаме на екрана?
4. Дали той няма опасения да е около Туба? Защото колкото и да ни е пленил, все пак по-успялата е Туба. Ако беше върхът едва ли щеше да прави кино в Турция, при положение че е израснал, учил и работил в родината на киното?!

Но надали аз съм човекът, който ще дава оценка за професионалната работа на актьорите. А и мотивите за действията си, едва ли ще ги споделят с нас, за да им бъдем съдници и да им лепваме етикети.

Една друга се нападаме...  Joy Joy Joy Joy Joy
И с какво твоя пост е по-различен от на тези, дето "лепят" етикети, като гледам и ти не оставаш назад и ти "съдиш"...  
Ами нали четем интервюта, гледаме репортажи, от поведението и разсъжденията на един човек, доста може да се "разшифрира" - естествено, че има риск и да се сгреши - особено, ако известните личности не са себе си пред перото или пред камерата на някой журналист..., но всъщност то и това се "улавя" (когато някоя известна личност се държи неестествено....)
Понатоварихме се психически, нека успяваме дасе изслушваме и изтрайваме...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 17:48 от kali_georgieva

# 669
Известността + брой на фенове + банковата сметка, наистина  впечатляващи фактори, но дали това са достатъчните критерии за успех. Гюнай Караджаоолу е страхотна актриса, не е дарена с красота според общоприетите норми, няма да има  половин милион почитатели или милиони от рекламни договори, поне на Балканите, това прави ли я по малко успяла.

# 670
Незнам защо обвинявате феновете за "провала" на сериала  newsm78 newsm78 newsm78, първо за да се каже че, е успешен един продукт е важна не само аудиторията, макар че в Турция, явно доста се влиаят от рейтинга, а трябва да е завършил и да е получил престижни награди......в интернет винаги ще има неща ЗА и ПРОТИВ даден сериал, актьор и т.н всеки с мнението си  Hug, никой пишейки не признава предпочитанията си, за да се изказвате толкова крайно и със увереност че, това били фенове на АСИ .......страно ми е откъде знаете кой фен на какво е  newsm78 newsm78..прекалено категорично е това мнение пардон обвинение за да е нещо повече от форумски приказки, но след като си вярвате, е редно да си отстоявате мнението  Peace

Елма, от половин век съм фен на Футболен клуб "Ботев" Пловдив. В момента е в немилост, но ако и ще в "Ъ' футболна група да отиде, аз съм с него. Но това не ми пречи да се възмущавам от крайните запалянковци, заради които вече не ходя на жив мач.  По същата причина, аз правя разлика между фенове на един сериал. Всеки ден аз минавам във вашата тема, защото намирам много информация свързана с Туба. Сметнала съм, че има неща извън филма, които не ни сближават и затова не си позволявам да пиша.  Но също като теб се възмущавам, когато точно феновете на Туба, преди да е завършен сериала, въпреки наградите я предадоха със стачки и глупости. Затова не ги признавам за фенове. Нямала съм този форум на ум, форуми в нета много.

# 671
Не, не съжалявам за нищо! - пее Едит Пиаф!
На последните си концерти пее много болна, но гласът и кара публиката да забрави външния и вид!

# 672
Кали, съгласна съм. Затова и говоря в 1 лице. Понякога обаче ми идва в повече, когато се фаворизира един  за сметка на друг - такъв ми е характерът, а не защото става въпрос точно за Т.  Нещата могат да бъдат представяни и с обратен знак и точно затова беше постът ми.   Peace

# 673
Кали, съгласна съм. Затова и говоря в 1 лице. Понякога обаче ми идва в повече, когато се фаворизира един  за сметка на друг - такъв ми е характерът, а не защото става въпрос точно за Т.  Нещата могат да бъдат представяни и с обратен знак и точно затова беше постът ми.   Peace
newsm10 newsm10 newsm10 Права си..., че дебати има, ама дано успяваме да не са нападаме толкова....  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
Липсата на информация за следващия епизод определено ни прави нервни.  ooooh! Всички се вълнуваме, което на мен поне ми говори, че филмът хубав или лош ни вълнува.  Peace Щом не сме спрели да го гледаме, намираме нещо завладяващо в него. Иначе щяхме да се откажем от него, както някои направихме с някои други филми. Wink
Дано по скоро приключи проверката на снимачния екип и филмът да си влиза в руслото. Защото неудобства изпитваме всички - екипът, телевизията и най вече зрителите.
А относно гледането и коментарите на филма, лично аз предпочитам да стане след края на филма. Защото аз съм от онези люде, дето като започна да чета една книга, след като разбера кои са героите, прочитам края и тогава се връщам да си чета спокойно книгата. То затова сега ми е нервно покрай неизвестния край на филма.  ooooh! За първи сезон беше ясен края - Хасрет трябва да се качи на сцената. Във втори сезон обаче края не е ясен.  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт