С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 40 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добре де. Някой сбъркал. Ял нережимно. Не прочел. Но нужно ли е 20 поста след това да са пълни с подигравки към него? Един да му каже, двама да му кажат, трима ... То цяла страница друго освен това не пише. Тя не прочела и не разбрала. А вие не видяхте ли, че вече сто човека и го казаха преди вас?

# 241
Вещи,сори много  Flutter.Спираме с шегичките ,те и пуканките свършиха и без туй. Joy

desitka*,ми ти отдавна си я свършила значи диетата.Де се луташ още/ Joy

Имам чувството ,че ми е намалял значително витД в организма. #Crazy Това слънце не се показва и това е.От сутринта като почна да го викам ,че до свечеряване само туй правя и няма,и няма.Ама поне едно кафепиене да отразим в събота ,че да ни светне малко. Heart Eyes

# 242
elan71 , аз точно тая събота ходих но нямаха, може би го получават в събота и го пускат в неделя newsm78, както и да е, мога и без него и без това избягвам да купувам Ескуиза. Предпочитам да хапна няколко лъжици кис.мляко 3,6 %.

tonnny_bg, точно днес четох за вит.Д  ей това (copy)- "Витамин Д обаче има особено важна функция за намаляването на теглото. Проучване на университета в Минесота показва, че хората с по-високи нива на витамин Д в кръвта губят повече тегло от тези с по-ниски стойности.

Възможното обяснение: понеже слънчевата светлина е основен доставчик на витамин Д, по-ниските му нива в тялото всъщност сигнализират, че идва зима и затова трябва да се натрупат повече запаси. "

И друго интересно пишеше ( copy) :
"Стойте на 22 градуса! С подобни резултати се увенчава и проучване на Чикагския университет. При него пациентите били подложени именно на такава диета и за срок от десет седмици свалили между 4,5 и 12,7 килограма. Паралелно спаднали кръвното им налягане, пулсът и холестеролът.
Друга идея за отслабване без напрежение е свързана със стайната температура. При 22 градуса жените изгарят до 27 грама мазнини дневно повече, отколкото при 27 градуса."

Той и Дюки е писал в книгата за това да се стои на студено и да не се навличаме, да пием студено и т.н.

Само че аз как мразя да стоя на студено! А като пия студено - веднага съм с подути сливици Thinking

# 243
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
Как може да има хора,които да не обичат триците/ Joy Все се чудя.Аз да има едно лесно 3п на ден ще ги ям. Joy
    tonnny_bg , сбъркани хора бе, какво искаш  hahaha Аз от сандвича с тричава филийка не се отказвам, пък каквото ще да става, няма друга такава вкусотия   Yum
     Аууу, skarlet71 , окапах си клавиатурата  Blush Имай милост бе, жена  Praynig
     freshhh, целувки не се пекат, сушат се, буквално - на ниска температура за дълго време  Peace
     happysmile , радвам се да те видя отново с щастливата усмивка  Hug
     Apple_of_discord , 3 - 4 дни не са задържане, не се тръшкай толкова  Peace Дай време на организма си и всичко ще си дойде на мястото.
     Dido4ka , я вземи напиши състава на това сирене Култура, да не е взело пък да е станало режимно, че аз въобще не го забелязвам, камо ли пък да го загледам...
     Kali_tod ,  Hug Не губи надежда, по един или друг начин, щом го искаш, ще се случи  Peace
     Kali_tod , кебаПчетата не знам колко са режимни, ама барем правилно да беше ги написала... И преосмисли отношението си към закуската  Peace
     MariDi , дълго време ги мъдрихме тия млека, ама май по-добре 2% масленост отколкото нишесте и желатин... То си е и въпрос на вкус де, но българското обезмасляване ... кучета го яли  ooooh!
     Ооо, desitka* , честита месечинка, лИбоФ  Heart Eyes Що се моташ още във втора ти, а!? Де тигани на следващата среща, де... Ох, този диалог ми прозвуча като виц  hahaha Joy hahaha Аман от големи бели птици  ooooh!
     alis_1 , така вече ми харесваш  Peace Ама то... 22 градуса са си жега бе, как ще ти е студено  Shocked В къщи в момента е 22.2 градуса и аз си щъкам по тениска без ръкави и голи "баджанаци" и ми е супер, ама... не забелязвам да съм отслабнала от това  Rolling Eyes
     Korni68 , Г3Ф, де се губиш ти  Hug
     Azalita , не знам що ме гушкаш ама няма да се дърпам  hahaha Пък ако Дюрекс случайно предаде фронта не ги съди, дай резултата насам, аз няма да откажа  Wink
     Вещи,  Heart Eyes Hug
     Ей, не е лесно да се пише с нокти като на картал, да знаете - сума ти букви изяждам  hahaha Нищо де, важното е да не изям някоя козинка, че както захладня си е добре дошло да ни топлят  Wink

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 244
Здравейте девойки!
Моят гърлобол прерастна в ангина и от два дена съм на антибиотик  Sad Продължавам да съм режимна.
Купих си ескуиза, защото на Котиджа, който имаше в Пикадили и Кауфланд не пишеше масленост и не посмях да си взема. Намерих нискомаслено сирене на Култура, пише, че е направено от нискомаслено мляко. На вкус е много добро, само е доста солено. Хапнах съвсем малко, защото не съм съвсем сигурна дали е режимно. Вие виждали ли сте го и ползвате ли го?
Спирам за известно време да се тегля на кантара, за да не се демотивирам като видя, че на килограми не смъквам. На мерки обаче доста съм свалила. Жалко, че не се сетих да се премеря в началото, но ширината на дрехите е показателна.
Фрешче, почнали сме горе долу по едно време от едни и същи килограми и аз предната седмица имах застой и то в П дните, но на мерки доста съм смъкнала. Не се отчайвай!

На това сирене Култура не пише никакъв състав !!! За сметка на това има телефон на производителя , който е Бор-Чвор и аз реших да звънна след дълго чудене дали да го ям или не . Отговора за процента масленост на сиренето беше 25 !!! Съответно отиде в кофата !

# 245
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Последният ден на месеца е и ще се изпият много кафета покрай близката среща със счети, така че започвам от най-приятното, това с вас  Heart Eyes

Изчезвам да се нападам принцесата, че после кой знае кога ще се вредя да ям  ooooh!
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 246
  • Варна
Добро утро и от мен!Ще се възползвам от кафенцето на Мимс...
Както си и мислех,умопомрачаващият минус от вчера е изчезнал,но поне няма плюс...Сега 5 дни докато ми свърши кантарчето няма да мръдне,ама нейсе - ще си страдам тихо със спазмалгонче и пилешки пържолки!
Лек и усмихнат ден на всички ви желая!  bouquet

# 247
  • Варна
Пак съм аз...
Искам да ви помоля за помощ.Някой знае ли,как се съпоставят мерките при готвене?Колко са 200гр. овесени трици,измерени в  супени лъжици или с чаена чаша например?
Аз си купувам по-големи пакети и си ги изсипвам в една кутия...Нямам кухненска везна,а в рецептата,която си харесах,пише 200гр.
Благодаря ви предварително за помощта!

# 248
  • София

...Някой знае ли,как се съпоставят мерките при готвене?Колко са 200гр. овесени трици,измерени в  супени лъжици или с чаена чаша например?...

1 суп. лъж. е приблизително 10 гр., съотв. чаената е ок. 5гр., т.е. 200 гр. трици са ок. 20 суп. лъж, т.е. трябва да ти стигнат за 1 седмица, ако ядеш по 3 лъжици на ден.

Мимс,  Heart Eyes

# 249
  • Варна
Пак съм аз...
Искам да ви помоля за помощ.Някой знае ли,как се съпоставят мерките при готвене?Колко са 200гр. овесени трици,измерени в  супени лъжици или с чаена чаша например?
Аз си купувам по-големи пакети и си ги изсипвам в една кутия...Нямам кухненска везна,а в рецептата,която си харесах,пише 200гр.
Благодаря ви предварително за помощта!

заповядай http://receptite.co.cc/viewpage.php?page_id=11 Simple Smile

# 250
Добро утро. След 3 П дни имам застой и леко покачване. Уф. Ама си знам от какво ще да е. Заради р-вото пих ентерол и линекс. Най вероятно ще е от тях. Сега докато тръгне пак надоло...
mimensita, благодаря за кафето. Ще взема и аз днес да закусам навреме, че вчера от работа ядох нередовно и ето ти на резултата Sad
Kali_tod, при мен още на третия ден от започването има спад в кантара. Споко, хубавото е, че след цикъл все пак има намаление на грамажите Wink

# 251
  • Варна
desitka i rosska велики сте!Много ви благодаря,отивам да готвя!  chef

# 252
здравейте и от мен! Не съм писла от доста време, че нещо доста работа се понатрупа, но когато ми остане време ви чета!

днес съм си закупила едни хубави пилешки филенца и ми се искаше да ги приготвя с яйчица! Я кажете сега, овалвам ги в трици, после в яйце и във фурната върху хартия....добре ли е? ако имате по интересна идея, казвайте:)

иначе съм още пол кило надолу, ама съм си забравила паролата на лентичката и май ще правя нова:)

лек и успешен отслабващ ден:)

# 253
  • Пловдив
Абе тази Стевиа въобще не подслажда.Снощи си направих яйчен крем,сложих много Стевиа и сега като опитах въобще не е сладък.Вие какво ползвате момичета? newsm78

# 254
днес съм си закупила едни хубави пилешки филенца и ми се искаше да ги приготвя с яйчица! Я кажете сега, овалвам ги в трици, после в яйце и във фурната върху хартия....добре ли е? ако имате по интересна идея, казвайте:)

Предварително посоли и поръси с млян черен пипер филенцата...Може да ръснеш и някоя зелена подправка,ако обичаш.....Топиш в разбито яйце ,после в трици и мяташ върху хартията за печене....
После хапваш със сосче(кисело мляко+горчица,копър и чесън),за да не ти е сухо и си готова....

Общи условия

Активация на акаунт