Добър детски офталмолог София

• 62 572
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Да споделя и моето мнение за д-р Димитрова от Токуда. На един контролен преглед в Токуда (при стажантка),преди 4 години, откриха "мързеливо око" на дъщеря ми, тя тогава беше на 6 години. След това, от всичко изчетено по форумите, започнахме да посещаваме само и единствено д-р Димитрова. В началото прегледите бяха по-продължителни, каза ни да носим лепенка, така и направихме. Това лято бяхме отново при нея, каза, че окото вижда на 80% вече и да свалим лепенката, направи промени в очилата й и така до следващите 6 месеца, които бяха миналата седмица. Заведох отново дъщеря ми, прегледът трая точно 3 минути, в които проведе 2 телефонни разговора, каза, че окото вижда на 70% и пак да носим лепенка. Споделих, че детето се оплаква, че я болят очичките - алергия има някаква, отговори ми лекарката, но каква алергия и от какво - не можело да се каже. Изписа капки и ни изпрати да си ходим. Много ме ядоса тази липса на заинтересованост и повърхностно поведение. Затова много бих искала да споделите мнения за лекари, от които сте доволни, за да заведа дечко за второ мнение.

# 31
Някой може ли да даде информация за доктор Велева от Александровска болница?

# 32
Препоръчвам д-р Облашка от болница "Вита". Мила, проявяваща разбиране и търпение към въпросите на родителите. Страхотно отношение към детенце.

# 33
ние ходихме 2 пъти при др.Радка Иванова в Александровска. И 2та пъти ни прегледа качествено и отговори на всичките ми въпроси, но понеже препоръча да сложим очила /все пак сме само на 1г./, та се ровя в темата да видя къде да отдем за 2ро мнение.

# 34
Моля за препоръка за добър детски офтамолог за първи профилактичен преглед (6м).

Общи условия

Активация на акаунт