Любители на котки - тема 49

• 47 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.Шушулче мното съжалявам за писаните,жестоките хора се увеличават.Меичка как сте днес?Kotkovo  как е Опашатко?Месечинке твоите две красавици спогодиха ли се?Хубава дъждовна сряда ние дремем завити  да не простинем.

# 121
Шушу, много съжалявам за котаците... Cry дано един ден да  има възмездие за тези гадни хора!!!
Диди, много смело действаш  Grinning А 666дни са си година и 10 месеца, доста време ще го поносиш медальона.
За баба Мима нали ви писах, че е починала. Баба ми обаче има съмнения , че съседката я е убила (може би без да иска... да я е била ударила примерно докато Мима е крадяла нещо от кухнята) Но баба ми упорито твърди, че съседката, с която пък са и приятелки, е убила котката. Понеже съседката по това време била навън с някакъв човек, говорили много време и нямало начин да не видят какво е станало и как така се е появла мъртвата котка до външната ни врата...  По котката нямало и грам кръв, не е блъсната от кола и обвиненията падат върху съседката. Сега с баба ми не си говорят. За мен лично баба Мима е починала от старост, тя едва ходеше, беше супер слаба, без зъби и прегърбена.
Интересното е, че няколко дни след баба Мима е починал пък котарака на съседката, и той беше на годините на баба Мима, дори май с 1-2 години по- стар. Показвала съм ви негови снимки. Голям красавец беше. Добре, че на съседката не й е хрумнало да обвинява пък баба ми в убийството на котарака  Tired То верно, че са възрастни жени вече.. ама в какви филми се вкарват само.
Ето го Томи  Cry Ще ми липсва красивата му осанка и аристократична походка...

# 122
  • Costa Rica
Уф, пак ли гадни новини за гадни хора. Sad
Тоя съсед някой ден ще надигне шише със сода каустик, гаранция Mr. Green
Ама съм голяма гад, а?

Меичка, няма лошо котката да се ближе, слюнката лекува. Стига, разбира се да не издърпа конците, но не вярвам да е чак такава мазохистка. Стискам и палци на Мишата да се оправи бързо.

Следя историята на Опашко със стиснати палци.

Дидитке, спомням си историята с пентаграма. Голям смях беше. Joy

Ние си имаме ново попълнение в семейството - братчетата Алфонсо и Умберто Бланко фон Хамстердам. Котешкото население изобщо не ги отрази - нито като играчка, нито като обяд. Свикнали са, горките.

Мацата на АлексНМ е копие на Фея. Дано си намери добър дом Praynig

# 123
Уфф как може да има такива, злобни и целия свят да им пречи.  Confused Confused Confused
Стискам палци за Миша дасе оправи бързо и Опашатко да си запази опашката и дастане красиваа пухкава.
Тедка съжалявам за баба Мима. Най-вероятно от старост си е умряла животинката, дано само бабите не се изпокарат заради това.
Делфина честито за новото попълнение  Hug

# 124
Здравейте, момичета! Много благодарим за подкрепата  Hug Heart Eyes

Струва ми се, че Миша е доста по-добре днес. Вече ходи нормално, преди малко ни беше разрешено и да папаме. Simple Smile Сега продължава да обикаля из апартамента (и любимите си места).

Явно не осъзнава, че е била оперирана, защото все иска да скача на (и от) високо...  newsm78

И така, сега по съвет на ветеринарката трябва само да внимаваме да не повръща.

Иначе видимо е жизнена, дори си играе с топчета.  Grinning

# 125
  • на морето
Добър ви ден на всички ,
големи и по -мънички
мъркащи другарчета
и на техните "майчета ". Hug Hug Hug

Шушулче , моите най- искрени съболезнования ! Съжалявам за двете котенца ...Преживяла съм подобни моменти не веднъж и дваж  и ,вярвай ми , прекрасно разбирам как се чувстваш ...Ще ти се да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire въпросния изверг , нали ....Че и да се хвали , гадинката , с тези си подвизи ....Ейй, герой голям !!! newsm66 newsm66 newsm66

Съболезнования и за двете стари котета ...Е, при тях може и да им е дошло времето , ама е лоше ,че бабите сега са развалили приятелството ...Е, ще се сдобрят по някое време ...Те , вече ,в тази трета младост малко повечко се вдетеняват май ....

Меичка , чудесно е че Мише се оправя .Стискам палци !

Абе , момичета , в края на предната темичка , някой беше писал за един сиамски котарак в доста тежко състояние , ако не ме лъже паметта . Какво стана с него ? Или се бъркам  newsm78

Делфинче - честито ново пъпълнение !!!!
Данък ще платя в най -скоро време , че да не слагам архивни снимки на  обитатели на Царството под Дъгата .

Моите двете калпазанки на мама Рошка вече няколко пъти се разгонват и колкото и да ме е страх от вероятни летални последствия се замислям за кастрация ..... Старата генерация за сега не реагира на пролетта "мераклийски " ..

# 126
Ето ни, гледаме сърдито:

Леле, колко козинка са й обръснали... включително и по крачето?!  Shocked

И коремчето й е провиснало ужасно много... за съжаление навсякъде чета, че е нормално  Confused

# 127
ехаааа  Crazy колко много нови и безумно красиви котета... да са здрави всички и мн да слушат Simple Smile
аз наминавам да поздравя старите муцуни  Hug
Не си взехме котенце след Пуфинка, въпреки че мн искам, но сега настройвам милото и се надявам до месец-два да се включа отново активно в темата Simple Smile Party

# 128
  • София
Браво на Миша!

Много се радвам за това, че има надежда за опашката на Опашатко. Душинка.
Сигурно е много доволен в новия си дом. Какво ли си мислят, като им се случи нещо подобно? newsm78

ros4enka, липсваш ни. Hug

# 129
Шушулче, съжалявам за лошите новини. Cry Съвсем недоброжелателно пожелавам на съседа да си пийне биричка някой ден от онези, недобре изплакнатите шишета! Със сигурност ще повярвам, че има възмездие! Гад! #2gunfire

Опашатко е в чудесна форма, разбирайте - спи по цял ден! Laughingх Мноого лошо - взехме на маца коте да си играе с него, а той кърти ли кърти! Любимата поза в момента е на главата на баба си /майка ми т'ва/. Хапва обилно и така.... Много голяма лига е сладкия! Heart Eyes Ще направя малко снимки тия дни, да не съм голословна!

Дидитка, лентичката е жестока, искам и аз такава!

# 130
  • Варна
ros4enka Hug
Браво на Опашатко и Миша Heart Eyes

# 131
  • София
kotkovo , и уличното коте Апостилчо беше същото - само се гушкаше и спеше първите дни. Не искаше да излиза от моята спалня. Не му давах да се качва на леглото, но той изкючително майсторски се качваше по някое време и заставаше на ръба му, после с продължение на часове се преместваше с по милиметър към мен, като през това време кръстосваше много смешно поглед негледайки ме, за да си мисля, че не го прави умишлено.

След около седмица свикна с обстановката и мисълта, че вероятно няма да го зарежа и започна за си играе в хола и да спи с Кьорчони в тяхната спалня. Промени се напълно, чак не мога да асимилирам как се случи това.

Та явно и Опашатко го е ударил на почивка. Кой знае какво си вика - не се знае колко ще стоя тук, дай поне да си поспя необезпокоявано. Joy

# 132
Писах, писах и то се изтри.
Казвах, че ви зарязах, но с кого др да споделя, ако не с вас?
За 3 месеца така и не намерихме вр да снимаме андре и имаме негови снимки единствено като бебе.
Рижо е добре. В момента е сив и мързелив, позагубил е апетит и утре ще му купуваме храна, че нали ни е един, глезим го.
Много прегръдки за пухчовците.

# 133
  • София
Шушулче, много съжалявам за Маргаритко и Андре!  Cry  Дано да му се върне тъпкано на този, който го е направил!  #2gunfire

Рос4енка, надявам се, че скоро ще си имаш попълнение!  Hug  Щом веднъж си взела решение, другото е въпрос на време  Grinning.

Бързо възстановяване на Миша! Наистина гледа малко сърдито, но ще ѝ мине  Wink.

Делфина, честито ви попълнения! Както винаги са с неповторими  имена  Laughing!

И аз си мисля, че Опашатко гледа да навакса сега с ядене и почивка. Като свикне с новото си положение ще се промени  Grinning.

# 134
Меичка, писанка прилича на Мъро в тази поза. Laughing Милото обръснато коремче, много е смешна!

Емел, ама вярно, че така правят гадовете му с гадове! Ей ги сега моите - преди беше гушкане, мъркане, спане на възглавницата.... Вече няма такива филми, научиха се кой командва в къщи и само ме юркат - хладилника, манджата, айде кво се моташ, ааа без гушкане, моля, моля, остави ни на спокойствие! Ако много нахалствам - хапане!

Общи условия

Активация на акаунт