Любители на котки - тема 49

• 47 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Меичка, браво, герои сте вие!
Ние пък сутринта се взехме с Опашатия от клиниката. И той е добре, яде като разпран. А за опашката ми дадоха кремче и според лекарката ще се оправи. Тъй че сега ще се окосмяваме! Mr. Green

# 106
Търся стопани на домашна женска котка - мила и много гальовна.
Гледана е само в домашни условия.

http://alexnm.snimka.bg/animals/kotki.581251

Ако някой проявява интерес, пишете ми на лични.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 13:25 от AlexNM

# 107
Опашатко е герой ,ще чакаме значи космата опашка.Меичка  Hug всичко ще е наред,бързо ще се възстанови.

# 108
  • София
Каква хубава новина за Опашатко! Дано да му поникне козинка!  Hug

Меичка, бързо възстановяване!  Hug

Лунен сън, ако искате да си вземете второ коте е добре да побързате. Колкото е по-малък Гаро, толкова по-лесно ще приеме другарче за игрите. "Възмъжее" ли, ще започне да си пази територията. Има известен риск да се вземе пораснала котка, но си мисля, че към хубавото лесно се свиква  Mr. Green. Пример за това са Кети на Топъл дъжд и Лъчко на Мoonlight. Колкото за съжителството с други котки, уличните би трябвало да са по-толерантни в това отношение, а не като израсналите в дом егоистчета  Mr. Green. Разбира се, всяка котка си има характер и не могат да се предвидят реакциите им  Sad. А транспорта не е толкова сложен - във фейсбук има групи, където постоянно се търси или предлага транспорт за намерили дом животинки. Въпрос на дни или седмици е някой да пътува във вашата посока.

AlexNM, дано намериш дом за хубавицата!  Hug

# 109
Какви хубави новини за Опашатко.  Hug То май това имме започва да му отива.  Mr. Green
Меичка бързо възстановяване. Най-тежкото е минало. До седмица ще сте добре и ще дивее отново.  Hug

Дано тази чаровница си намери хубав дом скоро   bouquet  bouquet

# 110
  • Варна
Забавно клипче Simple Smile

# 111
Търся стопани на домашна женска котка - мила и много гальовна.
Гледана е само в домашни условия.

http://alexnm.snimka.bg/animals/kotki.581251

Ако някой проявява интерес, пишете ми на лични.

О, милата, колко е сладинка!

# 112
  • Варна
Наистина е красавица Heart Eyes

# 113
  • на брега на морето

Тъч скрийн, брато Joy

# 114
Взех я... ближе се !!! Лекарката каза, че е окей, стига да не прекалява?!??? Ама то е коте, естествено, че ще се ближе... да не говорим, че вече подскача по любимите си места Sad

Някакви идеи? Мисля да пробвам с домашно приготвена 'фуния', стига да я изтърпи

# 115
момичета, сигурно не ме и помните вече, ама да се оплача, че Маргаритко и изцяло рижавото попълнение в моята рижава колекция - Андре - умряха. Подозираме съседа. Той мн пъти се е хвалил, че слага сода каустик в мляко, за да трови котки. Маргаритко го няма вече месец, един ден просто изчезна. Онзи ден го сънувах, че ми е написал писмо, че е умрял, но да не се тревожа за него, бил добре и бил щастлив.
А Андрешко се появил, бил мн зле. Татко го карал на д-р, баба му наливала прясно мляко в устата, но на др ден татко го намерил умрял.
И така, останахме само с ветерана - Рижо.

# 116
  • Варна
Ужас, егати съседа Shocked
Шушулче, съжалявам Sad

Меичка,
аз мисля, че е нормално да се ближе. По-добре не избързвай с яката Thinking

# 117
  • София
Шушулче, как няма да те помним, та ти си тук от първата тема.

Жалко, че напомняш за себе си с безкрайно лоши новини. Ужасно е това, което казваш. Sad

# 118
Ужас, горките котенца! Съжалявам, Шушулче!  Sad

Радвам се че операциите са минали добре!  Hug Бързо възстановяване желая на пухчетата.

Дидитка, какъв е "shit"-а в подписа ти, който още не се е "happen"-нал? Laughing
Laughing Ами, тая лентичка я направих малко на шега, вдъхновена от една абсурдна параноична тема за конспирации и зли сили. Една мацка проповядваше с пяна на устата как сме били пропаднали сатанисти, дрън дрън, как имало скрити символи навсякъде и сеели зло. Аз настоях че символите имат само толкова сила колкото вложиш в тях, но сами по себе си нищо не могат да ти направят, но тя настоя че дори ако погледнеш лош символ (за части от секундата в скрит кадър!) той вече ти влияел и едва ли не те обричал на злощастие. Та, за да й демонстрирам как това са глупости, я попитах кой символ счита за "най-опасен" и й казах че в нейна чест ще си купя медальон с негова форма и ще си го увися на врата, пък да видим какво ще стане. Тя провъзгласи обърнатата пентаграма за най-голямото зло, затова си купих такъв медальон и оттогава го нося непрекъснато. За да е по-пълна картинката, реших да го нося 666 дни и накрая да се отчета какво е станало; а за да е още по-голям майтапът, си направих и лентичка да ми отброява дните. Разбира се, на лентичката има и черна котка, за капак  Twisted Evil Подходящата черна котка на зловещ фон успях да намеря само с текст на латиница, затова посланието е на английски. И понеже не очаквам нищо да стане, от там и шеговитата фраза Ain't shit happened yet  Laughing А отдолу ми отброява дните до второто пришествие  Wink

# 119
Хаха, Дидитка, развесели ме с тази сатанинска история. И моята нагласа към такива суеверия е подобна. Да споделиш след 4 месеца какво е развитието  Laughing

Меичка, не се притеснявай, в добри ръце е била мацата  Hug Можеш вместо фуния някаква дрешка да й сложиш, по-малко ще я дразни. Ние на Цингарела й слагахме след операцията.

Шушулче, помня и теб, и котките. Съжалявам за загубата. Пазете го Рижо да не пострада и той. Какви хора има само.

Общи условия

Активация на акаунт