Любители на котки - тема 49

• 47 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Като споменахте свекървите, току що се обадих на моята, да я помоля да гледа Грей за една седмица, че ще ходим на почивка. Ми жената веднага се съгласи. Само попита у нас или у вас. Ама да ви кажа за свекито, че е коткарка голяма.  Simple Smile
Та така, уредихме Грейчон с най-добрата котколюбива баба. Heart Eyes
Другият вариант беше или да го вземаме с нас, или моята майка да идва по веднъж на ден да го нагледа, че тя е с тежки алергии. Ама на мен ми е по-спокойно, като знам, че постоянно има човек вкъщи.
Меичка, стискаме палци!!!

На мен нещо ми изчезна аватара. Twisted Evil newsm78

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 22:34 от kikaha1

# 91
Нали ще ни стискате палци? Утре рано сутрин сме в клиниката,... дано я кастрират :/

Между другото за моя изненада ми казаха едва 12 ч. без хранене (за водичка пък съвсем нищо) преди операцията -- как ви се струва?  Rolling Eyes

Още едно въпросче: за колко време мога да очаквам да се възстанови женско коте... умирам от страх  Confused Confused

# 92
  • София
Стискаме  fingerscrossed  всичко да мине бързо и успешно

Lunen sun, писах ти  Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:38 от Марипоса

# 93
  • София
Нали ще ни стискате палци?

newsm10 С  теб сме!!!  newsm19

# 94
 Стискам палци на Миша!Дано да мине леко и безпроблемно,бързо възстановяване!

# 95
И ние стискаме палци и лапички на всички нуждаещи се!  fingerscrossed

За жалост Сивушка вече е кастрирана Confused
И без това сивото и оранжевото не се смесват, така че не изпускате кой знае колко интересни бебета  Wink Най-интересният потенциален резултат от такива родители би било "розово" коте като Пинковците, защото сивите имат разреждащ ген който би изсветлил оранжевото до розово (но и това не е гаранция).

Дидитка чудех се дали да не купя и на моя Мърчо такова звънче. Гледах ги в един магазин. Ама мъжа ми каза, че цяла нощ щял да ни дрънка на главите. Има ли нещо такова? Или вашата хубостница не спи при вас?
При нас спи принцесата, но никога не сме се будили от звънчето. Не е звук който да те събуди, много е нежно и тихо подрънкването. Пък и не дрънчи при всяко движение, само при бързи/резки движения. Понякога дори когато ходи не дрънчи, а пък по леглото съвсем, защото там глезла само леко се намества от една кълка на друга и през повечето време спи. На мен ми харесва звънчето, симпатично е, въпреки че от начало бях против (да не е крава че да й връзвам звънец, хихи). Но сега много сладурско подрънква, като играчка е мацата. Пък и звънчето си има и полезни страни - по него знам къде е котката, ако я търся  Mr. Green или пък ако съм в друга стая и тя реши да прави магарии зад гърба ми, например да се качи на масата, по звука познавам кога се качва или скача от високо и мога да я изловя на местопрестъплението.

# 96
Добро утро.Стискам палци за Миша.Как е Опашатко днес?Сивушка осиновиха ли я?Месечинке Кетя и Ленчето как са?Стига толкова въпроси.Хубав ден.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 10:35 от grigori

# 97
Кога успяхте да стигнето до 7 стр.!

# 98
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Сутринта оставих Миша в "Добро хрумване"....

На път натам опищя цялото такси... тресеше се от стрес... добре, че попаднах на най-свестния шофьор в града! А като я оставих в клиниката се размяука супер тревожно... а аз на секундата ревнах и още не мога да се успокоя...

Милото ми мишленце  Cry Да можеха мен да режат, отколкото нея!!! Толкова се притеснявам...  Cry Cry Cry Cry Cry

# 99
  • Варна
Меичка, Hug

# 100
Меичка  Hug всичко ще бъде наред стискаме палци.

# 101
  • На небето
elix каната я имам от 3г. сигурно, ако не и повече. Тогава я купих 178лв.
Меичка не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Трябва да си позитивно настроена. Всички минава, само спомена остава.
Дидитка о, в такъв случай, другия път като мина през магазина ще му купя. Бяха по 5лв. и самата каишчица беше в преливащи се цветове, като дъгата. Стига да не са ги изкупили де.

А какво стана със Сивушка?

# 102
  • Козлодуй
Засега нищо със Сивушка.Няма как да я пренеса от София(нямам кола),а и нямам достатъчно опит с котки,та не се осмелявам да взема голяма,която при това не е живяла с хора Confused
Меичка,стискам палци,всичко ще е наред Peace Hug

# 103
За жалост Сивушка вече е кастрирана Confused
И без това сивото и оранжевото не се смесват, така че не изпускате кой знае колко интересни бебета  Wink Най-интересният потенциален резултат от такива родители би било "розово" коте като Пинковците, защото сивите имат разреждащ ген който би изсветлил оранжевото до розово (но и това не е гаранция).
Ааа, така ли се получавали розовите котета?! Имах преди време такъв, космат при това. Страхотни са!
Дидитка, какъв е "shit"-а в подписа ти, който още не се е "happen"-нал? Laughing

Lunen sun, ако само транспорта е проблем, мога да съдействам евентуално. newsm78

# 104
Тъкмо ми се обадиха от клиниката. Казаха, че е минало добре, но е имала киста на яйчника... Sad Sad Sad Т.е. добре, че я заведох...

Довечера ще си я взема!!

Общи условия

Активация на акаунт