Любители на котки - тема 49

• 47 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Едно "Мяу", че ви изтървах:)

# 76
Lunen sun, като гледам какви сте рижковци, Сивушка ще е тъкмо снаха за вас! Интересни котета биха се получили. Laughing

Котьо, опашката я отлагаме засега. Не е тупнал тупана, дето се казва. Мацотя го с разни неща пък да видим. Ако му създава проблеми ще я хръцнем, ама по-нататък.

# 77
  • Козлодуй
За жалост Сивушка вече е кастрирана Confused Иначе на Гари майка му е персийка и много ми се ще да му видя потомството някой ден.От друга страна се страхувам ако се разгони да не избяга...искам най-доброто за него,а не съм сигурна кое е то.Жал ми е да го кастрирам.Но имам още малко време за размисъл,още е на 6 (ненавършени) месеца(иначе е 3,5кг,добре си хапва и расте Grinning)

# 78
  • на брега на морето
Котьо, опашката я отлагаме засега. Не е тупнал тупана, дето се казва. Мацотя го с разни неща пък да видим. Ако му създава проблеми ще я хръцнем, ама по-нататък.

Уф, олекна ми малко, макар че приемам неохотно другия вариант. Ти го мажи с Геритамина, може и да отърве Опашатко процедурата.

# 79
Вчера ходих да видя Кира и да я намачкам,занесох и подаръци-една драскалка и една мишка.Като дойде време да си тръгваме не ми се искаше да я пусна и предложих на мъжа ми да я вземем пак у нас и да направим втори опит за сближаване.Свекърва ми обаче каза, че ще ни я даде само на гости за една вечер. Laughing Как така вика ще ви я връщам, аз вече се привързах към нея,а и вашия ненормалник пак ще я тормози. Joy...и не ми я даде.
А тя е станала такова кюфте и така сладко подскача като катеричка, когато си играе.Направо ми идва да я смачкам от гушкане.

# 80
  • София
Radost Nezemna, Жоли обича на мекичко да си подремва  Laughing
Lunen_sun , много е чаровен Гарито, ама как така бил мързелив, сега кръвта му трябва да кипи  Crazy

Естел и кокошинка, мерси за отговорите  Hug  И кана ли има вече, ако ходя скоро до Халите ще ги погледна различните модели.

# 81
  • Варна
хехе да Simple Smile голяма е претенция... и още търсим гадже, но няма кандидати  Cry Mr. Green

# 82
  • Козлодуй
Lunen_sun , много е чаровен Гарито, ама как така бил мързелив, сега кръвта му трябва да кипи  Crazy
О,тя кипи,понякога много беснее.Но е голям хитрец,като се поумори ляга и чака играчката да му дойде на носа Grinning

# 83
Видях го милия Опашат Казанова .. не можахме да го намачкаме, уви, беше вече упоен и чакащ да се раздели с достойнството си  Laughing

# 84
  • на брега на морето
Как така вика ще ви я връщам, аз вече се привързах към нея,а и вашия ненормалник пак ще я тормози. Joy...и не ми я даде.

Ненормалник бил smile3544 Герче, покажи на свекървата кой е на аватара ми. Пич и половина е той, мамин прекрасен Hug

Стискам палци на Опашатко, бързо да се съвземе!

# 85
  • София
gerche, точно ще имаш повод по-често да посещаваш свекърва ти, а тя ще си мисли, че е заради нея  Wink.

Дано всичко е минало добре при Опашатко!  Praynig  А има ли си вече име?   Grinning

# 86
Котьо, тя свекървата много добре го познава Бекс, нали тя го гледа у тях като ни няма.Че е пич е вярно,но ненормален пич Laughing.
Танче, аз без друго съм всяка седмица у тях да и оставя децата,ама на мен ми се иска постоянно да я гушкам Кира, че Бекс хич не ми дава да го мачкам.
Стискам палци на Опашатко, дано да мине леко и безпроблемно!

# 87
Танче, нямаме си име още. Ама нали ви казах, те нашите котки по принцип всичките си се казват...Котка/Котарун /въпреки, че по паспорт сме с 2-3 имена даже/.
От клиниката се обадиха, добре е минала операцията. Еееех, вече не сме мъже! hahaha
Ооообаче! Малката маца след 40 дни е на ултразвук - да не сме направили беля нещо...междувременно.... Confused Боже, какво доживяхме! Вместо аз да ходя на АГ, ще водя котката! Сбабичосвам се, видно е. hahaha

# 88
Коте, вземи й един тест за бременност бе  hahaha
Не  е лесно с тинейджъри  Mr. Green

# 89
Дааа, порастнаха децата! Joy

Общи условия

Активация на акаунт