Любители на котки - тема 49

• 47 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

spatifia ВаЛя, на кой етаж сте, страшна панорама има пухчото 
[/quote]
На 17-я етаж сме.Прозорците-здраво затворени  Mr. Green
обаче един де го заварих на перваза на терасата.Снимах го  Embarassed Embarassed
и после внимателно го свалих.Диването му с диване,няма нокти и ако тръгне да пада с тая дограма, Confusedот тогава не го пускам сам в кухнята Naughty

# 61
  • София и Морето от време на време
*Тедка*, май съм ти по-близко с около 450км от Кокошинката  Grinning
Давай на малчо да пие много вода, за да не се обезводни. Има един чай, който се прави при повръщане - чай от шипка, с лъжичка сода за хляб, щипка сол и лимон. Аз лично не мога да го пия - догажда ми се повече, но големия ми син го пие. Друг вариант - разгазирана кока-кола - намалява спазмите. Още 1 вариант - аз най-много него ползвам - разгазиран спрайт. Пиеш често по няколко глътки.

Elix, уредчето е д-р Силвър (знам, защото аз и го осигурих). Ако поискаш някога - ще ти изпратя на лични информация за него.

Страхотни снимки сте показали всички - радост за окото. И аз обичам началото на темите заради многото снимки на пухчовците ни.

# 62
Tина, балгодаря за съветите. Май почва да се стабилизара малкия дзвер, щом телевизия започна да гледа. Още е отпуснат като дроб,  ама от сутринта само един път е повръщал, което е напредък. Давам му  кока кола и деган. Водата я повръщаше веднага след като пийне. Такова чудо не бях виждала.
А сребърна вода мисля да се опитам да направя като покисна стара сребърна монета във вода 10 часа. няма да я пием, а искам да пробвам за едно бяло лишейче дали ще помогне.

# 63
  • София
Elix, уредчето е д-р Силвър (знам, защото аз и го осигурих). Ако поискаш някога - ще ти изпратя на лични информация за него.

Искам, искам  bowuu

Валя, ама вие сте си в небостъргач направо  Crazy /ако се развали асансьора си имате безплатен фитнес Mr. Green/ И си представям как ти се е свило сърцето като си го видяла на перваза, но пък той е бил супер спокоен и уравновесен   Laughing

Танче и аз като го видях Мъро не ми се видя никак дебел, позата в която е сниман го прави закръглен. Много е атлетичен за възрастта си фотомодела  Flutter

Мишелката гони пчели по терасата  Confused ако я ужили някоя не знам какво ще правя  Confused

# 64
  • София и Морето от време на време
Тедка, моля  Hug.
Радвам се, че малчо е по-добре. Ако позволиш още един съвет: при повръщане и разстройство, хрема също между другото не е добра идея да се дават лекарства, които да ги спират. Всичкото това е реакция на организма да се самоизчисти, от нещо, което се опитва да го разболее. Единственото което се прави е да се подпомага. Знам, че не е приятно нито да повръщаш нито да ходиш до двете нули често, ... но по-разумния подход е да се остави организма да се изчисти, като се следи да не се обезводни. Глюкоза е добре също да се пийва - чистата вода понякога дразни, както е станало при сина ти. Препечена филийка или обикновени бисквити помагат - чисти - без нищо. Варен ориз и водата от него - пак чист - без подправки.

Сподели за лишейчето какво ще стане с така направена сребърна вода - много ми е любопитно - дали ще се получи висока концентрация на сребърните йони, достатъчна да убие бързо гъбичката. Ако не стане мога да ти препоръчам едно мазилце - пиши на лични.

Ето един линк към предаването на Гала - за сребърната вода говорят http://play.novatv.bg/play/240011/?autostart=true

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 13:23 от TINA.K

# 65
Запис...

Мисля да водя Миша на кастрация във вторник Sad Ужасно ми е притеснено, но трябва вече да мине!...

Само че ми изглежда пред разгонване и току-виж й се е разминало...

# 66
  • Варна
от известно време (1-2 седмици) наш'та Жоли спи така:
Grinning без коментар Mr. Green
п.с. снимките са с телефон и затова са толкова гадни Peace

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:09 от Radost Nezemna

# 67
elix аз докато вляза тук, вече са ти отговорили за сребърната вода. Аз като търсех по аптеките не намерих и видя една в нета за 10 лв. ЗА това се спрях на уреда, който ми предложи TINA и не съжалявам. 

# 68
  • Варна
Сънчи  Grinning

# 69
  • Варна
Аз защо пак виждам чак сега, че има нова тема ooooh! И се чудя защо в старата никой не пише. То бива да съм завеяна, ама...
Хексилина,
историята на вашите котета ме обнадеждава, нашите продължават да се съскат. Кетя гледа лошо, от което Ленчето се плаши и започва да ръмжи. Кетя мълчи, мълчи и изведнъж се спуска, накокошинва се и започва да тропа около Ленчето и да съска, Ленчето надава вой и Кетя хуква обратно ooooh! С мъжа ми спим в отделни стаи заради тях, всеки с неговата си котка, аааа, семейните ни отношения страдат заради тяхното неразбирателство Crazy

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 11:13 от Месечинка виторога

# 70
И аз сега виждам, че има нова тема! Аууу, при това сме котка на броя, благодаря, благодаря!

Обаче вашия приятел Опашатко голям мъж, бе!   ooooh! Вчера пристигна, дето се вика, а от снощи вече бурно ухажваме малката маца. Ама тя много мъничка, бе.... Я има 5-6 месеца, я не. Мислите ли, че като е толкова ситна може да е станала някоя беля, докато се усетим? Та днес отиваме по спешност на кастрация /че и мирише яко котака му с котак Laughing/. Мисля и малката да заведа другата седмица, че знам ли...

# 71
  • на брега на морето
А опашката Tired Face

# 72
В двора на разходка.kotkovo чакаме новини как е минала кастрацията.Таня очите ми останаха в Сивушка,не знам дали моята хубостница би приела друга котка,като гледам как не се спогаждат Кетя и Ленчето на Месечинка

# 73
  • На небето
gatita голямо сладуранче как спи с увиснала главички. Да му изпапкам гушката сладка.
Марипоса Сивушка намери ли си дом? И моя Мърчо е същия кожата му е сива също като козината, дори лапичките всичко е в един тон. Много е сладка. Душичка мила.
Nezemna и моя Мърчо е същия ако легна по корем, ще легне на гърба ти, ако легнеш по гръб ще легне на корема ти. Ако си на една страна ще се мъчи да балансира и да се намести пак отгоре ти.  Mr. Green
Дидитка чудех се дали да не купя и на моя Мърчо такова звънче. Гледах ги в един магазин. Ама мъжа ми каза, че цяла нощ щял да ни дрънка на главите. Има ли нещо такова? Или вашата хубостница не спи при вас?
elix сега видях, че си питала за сребърната вода. Аз си купих кана. Вече са доста евтини около 90лв са и стига за 100 000л. Много изгодно илиза. Аз си купих от магазините на Самоздрав. Имаше различни варианти. Ние купихме тази която прави най-много сребърна вода и е най-скъпа.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 13:40 от Estell

# 74
  • Козлодуй
Чакам отговор от Марипоса,писах и,но от вчера не се е появявала.Искаме да вземем Сивушката,стига някой да не ме е изпреварил.
Не знам дали маГарко ще пожелае да дели царството си с друга котка,но като са разнополови може и да се харесат.Ето ви още малко снимки,голям мързел е и понякога си играе легнал Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт