Любители на котки - тема 49

• 47 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Меичка, писанка прилича на Мъро в тази поза. Laughing Милото обръснато коремче, много е смешна!

Сега какво? Ще се обиждаме ли? Шкембето ли ни е увиснало или гледаме страшно?  Crossing Arms 

Все си мислех, че мъжът ми ще направи всички турски котки, но явно скоро няма да стане. Пускам ви първата част, а след време ще има и продължение. Снимките стават големи при кликване.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 00:17 от Тaня67

# 136
  • София
Шушулче, съжалявам за загубата на котетата, на някои всичко им пречи, дори и едно беззащитно коте  Sad
ros4enka  Hug, очакваме включване в темата, може и в  скайпа  Flutter
Меичка, радвам се за Миша, така е, коремчето провисва, ама като порастне козинка не се вижда  Grinning
Делфина, да покажеш снимка на новото попълнение  Peace
Тедка, и на баща ми като изчезваше котарака на няколко пъти смяташе че съседа го затваря в мазето си защото се появяваше след седмица слаб, ядеше като невиждал, но дали е така, не разбрахме  Rolling Eyes
И данък от нас  Flutter

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 23:56 от margita

# 137
  • София
Сладката ми тя!  Heart Eyes  Само Мери е конкуренция на Мъро по осанка.  hahaha 

# 138
  • Варна
margita, имаш много красива охрана на техниката. Laughing Или може би е заради мишката там. Simple Smile
Таня67, много мили маци и голям смях с текстовете под снимките! Продължаваме да се кискаме с детето. hahaha Joy

Радвам се,че Опашатко и Миша са добре.  Hug

А аз вече знам къде да търся всичко, което изчезне-под хладилника. Crazy На Грей там му е скривалището за съкровища. Laughing

# 139
  • София и Морето от време на време
Таня67Joy

# 140
Мери каква е възглавничка  Grinning

Турските котки са красавици. Но ми се виждат различни от българските - много дългокраки такива, високи и "скоклести" дет вика баба ми  Grinning Особено тая с рошавата опашка, третата отзад напред от Истанбул - крака като на манекенка  hahaha

А 666дни са си година и 10 месеца, доста време ще го поносиш медальона.
Хм, нещо съм се объркала... Това много дълго ми се вижда. Май беше 6 месеца, 6 седмици и 6 дни  Mr. Green Щото не ми се чака 666 дни, хаха.

# 141
Все си мислех, че мъжът ми ще направи всички турски котки, но явно скоро няма да стане. Пускам ви първата част, а след време ще има и продължение. Снимките стават големи при кликване.
ПРО-ДЪЛ-ЖЕ-НИ-Е!!!!! Joy Joy Joy
Абе що вЕрно са такива длъгнести тия котки? Аз в Истанбул попадах само на кюфтета. Космати кюфтета. Танче, скоро ли сте ходили? Има там една наргиледжийница малко след Капалъ чаршията, в посока Топ капъ като тръгнеш. Продават и килими и всички диванчета са застлани с килими и китеници. Та там живее котешко семейство, състоящо се от мама и вариращ брой бебета. Всяка година като ходехме имаше нова реколта и всички "работеха като компаньони" в наргиледжийницата - върху килимите. Сега декемвири месец като бяхме пак си бяха там.

# 142
Ето турски котки и от мен. Тези обаче са морски. Laughing

# 143
Таня прекрасни снимки,очите ми останаха в тази под която пише околностите на бул"Кенеди" има и една ,която прилича много на Кетя на Месечинка .Хубав ден.

# 144
  • София
Таня, имаше ли котка която да е останала неснимана  Joy
kotkovo, блазе им на тези двамата, като на шезлонг са  hahaha ...под банана.

# 145
  • на брега на морето
http://vrab.snimka.bg/animals/nashite-kotki.5790 

Ето една малка част от албума. Всяка котка си има собствена папка и ми върви бавно, защото търся в в постингите на майките им снимки Grinning Ако имате забележки - моля, кажете да ги оправя Hug

# 146
# 147
  • София
Котьо, нЕма котки там.  Wink

Котково, от края на август и началото на септември са снимките, но съвсем скоро ще има нови попълнения  Mr. Green. И наистина не видяхме охранени котки. Да не би като е било декември, да са били със зимни кожуси? Ние все в жегите ходим и са все кльощави, но са някак си с много едър кокал. Само в Кападокия ми се видяха дребни и хилави, но от снимките не се разбира.

Еликс, със сигурност имаше неснимани котки, но пък такива, които не са удостоени с нашето внимание - твърдо нямаше  hahaha. Видим ли котка е все едно е главната забележителност в града. Спираме се, приказваме си, галим се, ако имаме манджа ѝ даваме и т.н. И определено котешките снимки не отстъпват по количество на тези със забележителностите и са много повече от тези, на които присъстваме ние  hahaha.

Григори, графитено сивата котка ли? Определено си "узряла" за сива котка  Mr. Green.

# 148
момичета, нахлувам да споделя проблем:
имаме голяма тераса, живеем на покривен етаж и сиамския котарак на съседите постоянно идва при нас откакто стана топло. Моя котарак е на 6 месеца (и сиамския също) и само седят и си ръмжат, а вече и бият на терасата. Так а е вече от няколко дни.
Не искам да спирам моя котак да излиза навън, защото е хубаво на терасата, ето днес има и малко слънце, има зеленина, много е приятно. И съседския котак не мога да спра да идва.
Иначе съседския котак идва да се гали, погаля него, погаля и моя, уж да обменя миризмите.

Проблема е че онзи е много смел и силен и бие моя персиец, който е повече кротушка, само му висят разни кичури косми от боя. Направо ми се реве. Как да им помогна да се сприятелят и да не се бият?

(съседите опитват да затворят котарака си да не излиза на покрива, но той оглушава входа с мяучене да излезе. А когато не пускам моя на балкона онзи идва на прозореца и се съскат през прозореца)

току що сиамеца влезе в нас и ме съска. Аз го изгоних... нз какво е правилно да направя сега. Не искам моята котка да се депресира, мн е кротка като животно

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 13:17 от Шарена Сол

# 149
  • на брега на морето

Този излезе към албума за копиране. newsm78 Ще опитам отново.
Снеже, твоите снимки са ми недостатъчни, давай още 2-3.

http://vrab.snimka.bg/animals/nashite-kotki.579033  Опитайте тук.

От толкова снимки на котки започнах да казвам на моя зайко коте.

Общи условия

Активация на акаунт