Son bahar - Любов назаем Еркан и Айча #44

• 44 220
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
# 721

# 722
# 723
Привет и на теб Мама Ан!  Hug Hug Hug
Я виж Кралева, колко се е страла днес,
и аз се опитах по някакъв начин да я провокирам, но Сабиха си беше къде къде по-голям дразнител.
Днес тя печели наградата, отстъпвам й я (не)благородно!

# 724
# 725
# 726
# 727
# 728
# 729
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Поздравления - почти сте изписали темата браво...  bouquet  bouquet  bouquet Значи вместо да мисля дали да спра да преразказвам или да продължа е трябвало да отсъствам един ден - вие сте се мобилизирали направо ми напълнихте душата.....Кралице страхотен пост скъпа  newsm51 newsm51 newsm51 - написан много емоционално но толкова истински за всичко което се случи при Галип и Сабиха......Ще го прочета още веднъж, но май няма какво да добавя......И за теб може би това е сериала на живота ти.....
Сани едва ли това което пишеш е провокация, но добре се е отразило на Кралицата.....

Цитат
Да ти кажа хич не се бъзикам за горното..
разбира се че Сабиха знаеше предварително, че е бременна,
обаче той откъде разбра, че тя е знаела, преди това ммм?

Сани как от къде знаеше скъпа.....Аз мисля, че и ти си съгласна че Галип е умен човек. Всички сме видяли той как наблюдава случващите се неща и как си прави умозаключения и винаги излиза, че е бил прав. Още когато й прилоша на бензиностанцията Галип се усъмни в това, че Сабиха е бременна.....Всичките й приказки след това не успяха да го разубедят и той каза на капитана, че има съмнения и ако излезе истина то това не е добре за връзката им....Там Галип го изказа като съмнение, но мисля че твърдо беше убеден......Опита на Сабиха да страни от него също подклаждаше тези му съмнения......След като доктора каза, че няма нищо страшно, че става въпрос за бременност и Галип беше на вратата, но нито той нито ние чухме някаква реакция на Сабиха - нито изненада, нито радост....нищо.....Това не беше ли достатъчно за Галип да разбере, че тя е знаела и затова не реагира по никакъв начин.....След това както Кралицата е писала тя нито на следващият ден, нито по-късно въпреки неговите въпроси "Имаш ли да ми кажеш нещо друго"......тя нито веднъж не отговори - отклоняваше въпроса и преминаваше на следващ....Така, че реакцията на Галип си беше напълно закономерна. Е след това Сабиха се опита да си изсмуква от пръстите, че виждаш ли той е загубил интерес към нея, защото с голямо съжаление ще го кажа, тя толкова е заслепена от своята правота, че в определени моменти се самозабравяше..../Като допълнение това го виждаме и в една друга жена в сегашния сериал/......
А защо Сабиха вече не желае да занимава Галип с проблемите на семейството си....Та тя за всяко нещо му се обаждаше - например когато изчезна Мемо, той беше на парти, но тя го е извикала.....И колко още такива случай имаше в които тя е разчитала на Галип. Сега тя дори не е казала, че съхпруга на Гюлшен се е върнал......Тя се ровеше в нета да търси доктор, но не сподели с Галип за болестта на този човек....Защо го правеше това Сабиха....Защото  ако той не получи развод - това щеше да е края.....Тя вече добре го знаеше и не искаше да се чувства ТЯ задължена към него, че той е направил толкова много нещо за нея и за всички свързани с нея.......Сабиха нигока не тръгваше от това - как би реагирал Галип.....За нея беше важна само тя и единствено тя.....На това как му се казва  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 730
Привет, Мамче newsm51...надявам се, успешно си разрешила...задачите си, днес!
Стискахме, палци...щото!
Сани, ме провокира и избяга...да работи, ама аз си пиша.....че, слагайки снимките и подписите, гледайки тези реакции на..Галип, та ми дойде ...музата, днес! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Е, оставихме ти...някоя друга, страница! hahaha hahaha hahaha
Нали, 20-ти епизод ..престои, там е ..много, ама много интересно....изкушаващи работи, стават....Сабиха, ще чуе...каквото мисли, Галип...за постъпката й, и изобщо...няма да уважи, причините й.....за което, направо ми иде да го...разцелувам, на монитора..братче! Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав ден... Hug Hug Hug

поздравче, едно много често слагано....едно време, в темата! bowuu

# 731
Да ви сложа малко подписчета с Еркан, че може да ви е домъчняло за него  Peace

Хубавеца на мама той..... Hug HugИ умната какво ще пишете довечера за героя му...... Naughty
.....да ти върнем, момчето...да си го гледаме и тукя! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 732
Привет, Мамче newsm51...надявам се, успешно си разрешила...задачите си, днес!
Стискахме, палци...щото!
Сани, ме провокира и избяга...да работи, ама аз си пиша.....че, слагайки снимките и подписите, гледайки тези реакции на..Галип, та ми дойде ...музата, днес! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Е, оставихме ти...някоя друга, страница! hahaha hahaha hahaha
Нали, 20-ти епизод ..престои, там е ..много, ама много интересно....изкушаващи работи, стават....Сабиха, ще чуе...каквото мисли, Галип...за постъпката й, и изобщо...няма да уважи, причините й.....за което, направо ми иде да го...разцелувам, на монитора..братче! Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав ден... Hug Hug Hug

поздравче, едно много често слагано....едно време, в темата! bowuu

Разбрах за предизвикателството, но пък всичко което си написала е много хубаво и много истинско   bouquet
За поздрава благодаря....страхотна песен. Веднага си спомних моментите от клипа - Сабиха не позволи на Галип да признае тогава любовта си.....След това съжаляваше, но добре, че Галип беше настоятелен и дори със скандал призна тази своя голяма и истинска любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Един поздрав и от мен с един мой любим клип....

# 733

Галип на моста - тук ми е най хубав  Hug Hug

# 734

Общи условия

Активация на акаунт