Помогнете да изберем име на моето бебче.

• 6 736
  • 101
  •   1
Отговори
Здравейте мили майки.От доста време ви чета,форумът ми е много полезен и ето,че и аз опрях до вашата помощ.Терминът ми е 21 април и не остана много време,но все още не сме избрали име за нашето бебче.. Rolling Eyes . Засега не знаем пола,което още повече ни затруднява..Ще ви бъда благодарна,ако се влкючите в анкетата и дадете своя глас,знам,че имената са доста странни и не са популярни,но това си има обяснение.Стамат е моя баща,а Иларион свекър ми.Григор носи името на брата на моя съпруг,а женските имена отново са имената на бабите..Честно казано не ми харесват особено,но таткото настоява да кръстим бебето на някой от точно тези роднини.. ((think)) Очаквам вашата помощ и идеи  Hug .

# 1
Здравей,
Моят съвет е първо да разберете пола на бабо, после името сама ще го сетиш кое ще е Simple Smile))

# 2
Здравей,
Моят съвет е първо да разберете пола на бабо, после името сама ще го сетиш кое ще е Simple Smile))
Ами бебчо се крие и не може добре да се види пола,а и на два пъти "уж" го видяха,различни лекари,които ми казаха различни неща,та ще разберем явно като се роди   Mr. Green .

# 3
Срамежливо бебе . Моята Ива винаги беше обърната към нас, сякаш ни махаше и усмихваше. Виждам, че малко остава. Лека оставаща бременности леко раждане Simple Smile

# 4
Ау,сложно! Rolling Eyes
За момиче -Мария,а за момче - Стамен (на дядо Стамат)
Или някакво друго "цветно" име,да празнува с баба Божура... Rolling Eyes
Много ме е яд като прочета "таткото настоява..."   Crazy

# 5
Мъжът ми настоява бебчето да е кръстено на някой от роднините.. За мен не е толкова важно,но.. Освен това според него щом ще кръщаваме трябва да е 1 към 1 името, а не просто буквичката,та наистина е сложно.. Той сякаш иска ако е момченце да е на баща му-Иларион или на брат му Григор,но и Стамат харесва...

# 6
Мария за момиче,
Григор или СтамЕН за момче Peace

Това с настояването и мен би ме подразнило.
Леко раждане и здраво бебче пожелавам!

# 7
  • София
Мария за момиче.
Григор за момче.

# 8
Да де,много добре те разбрах - мъжът ти настоява - това е неприемливото за мен!Ами твоите предпочитания-те нямат ли значение?Както и да е...всеки си знае!Извинявай,че изобщо засегнах въпроса   bouquet  ...аз минавам за спокоен човек,но "настоятелните съпрузи" са едно от малкото неща,които наистина ме ядосват! Close Четейки поста ти,не ми остава нищо друго, освен да стискам палци да е момиче! Laughing И най-вече да е живо и здраво,разбира се! Peace

# 9
В тази ситуация: Григор за момче и Мария за момиче. Peace

# 10
  • Сопот, Пловдив
И аз съм за Григор за момче, Мария за момиче.

# 11
И в двете женски имена има някакъв чар, макар Мария да е върде често срещано, а Божура - прекалено необичайно. Дано бебето да е момиче!
Мъжките имена до едно са без коментар. Не разбирам мъжът ти щом настоява на кого да е кръстено детето и щом е непреклонен, какво се избира изобщо? Просто го питай кое име иска за момче. Понеже не е ясно дали ти ако избереш Стамат, той ще подкрепи избора ти.

# 12
  • Пловдив
И двете женски имена са хубави, но Мария е много често срещано, затова гласувах за Божура.

Но мъжките не ми харесват, ама изобщо.
Някакъв компромис, все пак, с близко до тях име?
Избери няколко много близки варианта и ги обсъдете.
А е добре и да се даде сметка как ще звучи с бащиното и фамилното име, а и че след години то ще бъде бащино... Wink

# 13
От всички имена само Мария ми харесва.Дано да е момиче и да е Мария! Praynig Praynig Praynig
Останалите са отвратителни,а горкото дете ще отнесе бая подигравки.
Настоятелния ти съпруг да прочете темата и да му дойде акъла в главата.
Заради неговото желание  Close Sick Close едно детенце ще носи егати и името.
Спирам да пиша, защото се ядосах доста а и аз минавам за прекалено спокоен човек.

# 14
От всички имена само Мария ми харесва.Дано да е момиче и да е Мария! Praynig Praynig Praynig
Останалите са отвратителни,а горкото дете ще отнесе бая подигравки.
Настоятелния ти съпруг да прочете темата и да му дойде акъла в главата.
Заради неговото желание  Close Sick Close едно детенце ще носи егати и името.
Спирам да пиша, защото се ядосах доста а и аз минавам за прекалено спокоен човек.
Точно това мисля и аз, но се чудех дали да го напиша!
Като се напъне мъжА да носи 9 месеца и да роди едно дете, тогава да го кръщава както иска #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт