Къде да отседнем в Трявна?

• 183 516
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
Знаете ли дали в Калина Палас пускат външни хора на басейна  Thinking
Не пускат , но и басейна е със студена вода - топли се на слънцето само.

# 616
Е как от слънцето - нали е вътрешен, как ще се стопли от слънцето  Rolling Eyes

# 617
Е как от слънцето - нали е вътрешен, как ще се стопли от слънцето  Rolling Eyes
Мислих си че пита за външният басейн , който всъщност е от надуваемите - това се виждаше миналата година.

# 618
Знаете ли дали в Калина Палас пускат външни хора на басейна  Thinking

Да, съпругът ми го ползва като външен посетител.

# 619
Аз не знаех, че има и външен - ние като бяхме, нямаше  -то не беше и за басейн времето де  Mr. Green

# 620
За вътрешния питах, благодаря..

# 621
Здравейте на всички!Отне ми доста време да прочета цялата тема и да разгледам всички къщи и хотели за които сте писали Simple Smile
Миналата година ходихме в Трявна със съпруга и дъщеря низа 14 дни на санаториума,а тази година вече сме четерима и пак ще ходим след седмица!Бяхме отседнали в Ягода -бунгала на 10км от санаториума ,като цяло бях доволна чисто беше имаше нет пералня всичко!Макар и старичко за 20 лв на вечер беше перфектно!Тази година се разрових и много търсих накрая се спрях на къща АРЕНА и резервирах 25 лв на вечер,много ми хареса и собственичката била медицинска сестра в санаториума дано да е добре има ли детски кът искам да попитам?Звънях и до Скален кът нещо такова май беше тия хора искат 100лв на вечер за 14 нощувки това са 1400 лв ,хубаво изглежда но...
Та това което ме учуди за тези които ходят в санаториума с децата си (тъй като и ние сме с астма ) е че първо всички се бутат в града до центъра и т.н. добре де нали децата трябва да са на въздух т.е. около горите или в края на града където е по добро място не знам..и другото защо всички избирате скъпите хотели с миминум 35-50 лв на вечер.Всеки си има вкус да ..но според мен крайните къщички са по уютни особено с 2 малки деца! Ние ще сме там 14 дни от 4-5 юни някой ако ходи да пише  Hug и ако имате впечатления за Арена пишете!Гледам за заведенията доста сте писали някое с детски кът има ли? Миналата година открихме само едно

# 622
В къща Арена не съм ходила , но мои приятели са ходили и са доволни. На снимките също изглежда хубаво. Като се върнеш пиши подробности. Струва ми се само че е гола поляна около къщата и няма едно дърво да се скриеш на сянка , както идват жеги ..../това са си мои мисли де/.
Аз миналата година бях във центъра на Трябва понеже не разполагах със кола , което те обвързва да се близо до Аптека , Магазини за храниелни стоки и заведения. Първо резервирах една къща близо до болницата и под х-л Брашлян , но като отидохме на място и като ме лъхна миризмата на мухъл ....детето избяга на момента , така наречената кухня гъмжеше от котки и умрели насекоми , намираше се на двора под небето . В двора имаше поне три стари дивана , на които се търкаляха котки и хвърчаха косми навсякъде , а на финала така уговореният самостоятелен етаж се оказа стая от етажа и обща баня и тоалетна която ще делим със хазяите . Съответно тръгнахме веднага и се озовахме във хотел Рай . Тази година е по- различно положението ни , та може и да ни се размине Трявната. Пиши непременно как е - да сверя мненията за къща Арена.
Хубаво изкарване.

# 623
..и другото защо всички избирате скъпите хотели с миминум 35-50 лв на вечер.Всеки си има вкус да ..но според мен крайните къщички са по уютни особено с 2 малки деца!

Въпрос на гледна точка  Wink Аз предпочитам хотел с вкл. закуска - така не се налага да мисля за закуската на детето сутрин, а и не искам да имаме хазяи - васе едно сме в студентска квартира  Rolling Eyes  Кухня също не ми е  необходима, защото последното нещо, което си представям, отивайки на почивка, е да готвя. Както казах, ние ударихме джакпота с тази цена от 35 лв за дветени с вкл. закуска и вечеря - ами за тези пари какво повече мога да искам  Sunglasses

# 624
Миналата година ходих в Бръшлян огледах и на мен не ми хареса ,всичко има нужда от основен ремонт, на времето е било можеби най-доброто или добро , но просто е старо! А това за хотелите да така е всеки има различен вкус, който разполага с повече финанси Simple Smile))))) Stop

# 625
Миналата година ходих да огледам къща Арена, собственичката им наистина работи в санаториума и имат и хотел в града- Трите щерки(няма двор). За къщата да кажа- много е хубаво, всичко е ново, чисто, като хотел е- стая с две легла и баня, за климатик се плащаше още пет лева. Дворът също е много добре поддържан, голям, има басейн сглобяем, хамак и игрище. На първия етаж има обзаведена кухня с механа. Не ми хареса само това, че е много отдалечено от града, пътят е получерен и е на голо място-т.е. няма дървета. И понеже се дават стаите на третия и четвъртия етаж, стъпалата ми се видяха много стръмни за детето. На четвъртия стаите са студио и са още по- луксозни, много са хубави. Хладилник няма в стаите и (само едно охладителче на единия етаж) и също не ми хареса за най-малкото да трополим по стъпалата до общия такъв в механата. Но ако сте голяма компания е супер за престой там  Laughing

# 626
Тези "Трите Щерки" съвсем случайно им намерихме локацията - на ужасно място са - мръсно и далече от всичко. имайте го предвид  Peace Ако и въпросната Арена е там, ужас ... А въпросните щерки "хотел" ли се водят наистина  newsm78

# 627
Тези "Трите Щерки" съвсем случайно им намерихме локацията - на ужасно място са - мръсно и далече от всичко. имайте го предвид  Peace Ако и въпросната Арена е там, ужас ... А въпросните щерки "хотел" ли се водят наистина  newsm78

Въпросните щерки са на отдалечено от центъра място, но като се има предвид големината на града...... , до тях се намира училище и занемарена и съборена сграда. Това са студия и вътре са много прилично обзаведени с безупречна чистота. На мен това, че бяха на 10 минути пеша по главната до центъра въобще не ми пречеше.
Къща Арена не е там, но е в тази посока извън града!
Да добавя за щерките, на 10 метра има закусвалня, на 50 метра има заведение с  обедно меню, на 100 метра има хранителен магазин. До гарата е!

# 628
Аха, и имайки предвид, че повечето посетители на тази тема имат ходене всеки ден до болницата/санаториума, наистина ми се струва неприемливо да се пребивава точно пък в тази къща при наличието на много други с по-добра локация. Но естествено, всеки  решава какво го устройва и какво - не. За неприемливо също намирам и допълнителното заплащане от 5лв за климатик. Може и за топла вода да искат допълнително  #Crazy

# 629
Rallichka, може да си права относно местонахождението спрямо санаториума, за щастие за сега  дори  не знам къде е и дано не ми се налага да разбирам  Peace
Ние климатик не ползвахме, ама виж топлата вода -всеки ден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт