Къде да отседнем в Трявна?

• 183 634
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
Vami, да, дано да не се налага да разбираш къде е   bouquet, но все пак, споделих, за да имат предвид хората, които ежедневно ще се налага да изминават по-голямо разстояние пеша. То не е и проблем самото разстояние като такова, а фактът, че самото място е едно такова подтискащо (за мен де  Wink)Друго си е да се разхождаш по крайните райончета с по-чист въздух  Heart Eyes

# 631
Градчето е малко спор няма , НО едно е да се разхождаш близо до гората и на по- високо , далече от градският транспорт , друго е да вървиш из уличките на Трявна между газовете на колите. Миналата година един път се опитахме да стигнем до църквата Св. Никола ,  където се намират близо Трите Щерки и въпросната закусвалня / пътят е един до там и доста прашен ./,  не издържахме и се върнахме. Разхождахме се предимно до Санаториума и до Бръшлян .

# 632
Да, Клемче, точно това исках да кажа  Peace В крайна сметка няма чааак такова значение къде ще се спи, но все пак е хубаво деня да се прекара на открито, на чист въздух. Онова там е "индустриалната" зона, хич не е за отдих  Confused

# 633
еееееее, добре де  peace  Peace Wink
Различни хора, различни идеали!
Просто казах, че за мен не беше проблем това, и улицата не ми се стори прашна в сравнение с Варна!Всъщност наистина не ми направи впечатление.  Thinking Може да има и други като  мен  Grinning
И го казвам с чисто сърце, не да правя реклама на въпросното място  Hug
  bouquet

# 634
  • Варна
здравейте и благодаря за споделените мнения в темата. Ние искаме да отидем в Трявна края на Юни- нач. на Юли за 3-4 нощувки с деца на 8г. и на 2г. Разгледах доста от къщичките но не мога да си избера все още. Децата са доста шумни, късно заспиват, не искам да пречим на някого и да се чувствам неудобно. Държа да има зелено дворче. Харесаха ми "А и пак дойдох" (за тях исках да питам- общо ли е дворчето им? По снимките така ми изглежда и има ли достатъчно място ако са пълни и 3-те с почиващи? ), "Поп Николовата" къща някой наемал ли я цялата, каква е цената? Балювата къща също ми хареса- там как е настаняването на 2-ма с 2 деца- в апартамент ли? Защото повечето снимки са от двора, не видях стаите.
И последно- някой бил ли е в хотел "Бръшлян" и по-скоро в къщичките им, стори ми се хубаво местенцето? Ще се радвам на споделени мнения. Ние няма да посещаваме санаториума, а искаме да обиколим околностите- Търново, Етъра и т.н.

# 635
  • Варна
http://deliiski.tryavna.biz/  Не е в самата Трявна, на около 10-12 км. е, но е прекрасно! Няколкократно сме отсядали там. Собствениците са невероятни хора!  Препоръчвам с 2 ръце.

# 636
Някой ходил ли е в Комплекс Българка до Трявна ?Мисля,че е подходящо за семейства с деца?

# 637
Комплекс Българка е забито в едно село, съответно поради липса на конкуренция цените са оле-мале.. Ако сте голяма компания с деца и искате да дивеят на воля може, но иначе... тцъ

# 638
  • Бургас
Здравейте Hug
Много ще съм благодарна , ако някой ми даде номер на квартира или къща близо до болницата/физиотерапията, звънях в Санаториума , но всичко е заето до края на август и в такъв случай предпочитам да минем през болницата за по-малко дни, но сме с ограничен бюджет.
Ще се радвам и някой да сподели отзиви за къща Ема.
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 15:00 от MuMka

# 639
  • у дома
0896780873
До болницата е 200м.,на 50м.супермаркет с топла точка,близо е и до центъра.

# 640
  • Бургас
Благодаря  bouquet
Този телефонен номер за коя къща /вила е ?

# 641
  • у дома
Къщата я няма в нета,на ул."Бреза"е,болницата е на същата улица

# 642
Къщата я няма в нета,на ул."Бреза"е,болницата е на същата улица
Каква на цвят е къщата - оранжева ли  newsm78 Като се разхождахме из улиците ми се видя една такава и си помислих че ще е за гости ....

# 643
  • у дома
не е оранжева

# 644
Това също е около Трявна, търся някой от вас отзиви.
http://grabo.bg/dvama-krai-triavna-09d4m

Общи условия

Активация на акаунт