Къде да отседнем в Трявна?

• 183 165
  • 787
  •   1
Отговори
# 435
аз да побутна малко....
да сте засичали из нета  или нейде си оферти за НГ в Трявна?
    Не е ли раничко още?  Laughing
Никак даже, има вили,които още от лятото са ангажирани за НГ, а и хотелите вече пускат своите оферти,но като гледам цените може и да не ме огрей.

# 436
аз да побутна малко....
да сте засичали из нета  или нейде си оферти за НГ в Трявна?
    Не е ли раничко още?  Laughing
Никак даже, има вили,които още от лятото са ангажирани за НГ, а и хотелите вече пускат своите оферти,но като гледам цените може и да не ме огрей.
    аз пък не съм убедена, че в толкова напреднала бременност, ще ми се ходи извън вкъщи..... newsm78

# 437
Попаднах на оферта за коледните празници в хотел Тигъра, Трявна.Някой може ли да се включи с информация за хотела, ниската му цена да не ни изиграе някой лош номер. С две деца сме и ми се иска всичко да е наред.

# 438
Забравих да напиша отзив за Атанасовата къща,пък доста време мина,откакто бяхме в апартамента им.Местоположението е добро,по към края се пада на търговската им улица,но пак централно.Самият апартамент е хубав,с хубав телевизор,голяма баня.Пред къщата има къде да се паркира.
Какво на мен не ми допадна:реално,апартаментът е една стая тройка,едно общо помещение,няма врати,обособени кътове и е тесен за семейство с две деца.Има хубава тераса,но тя гледа към двора на механата и две полуразрушени къщи.Когато заведението работи,пускат музика и въпреки,че не е силна и неприятна,опитай се да приспиш дете или ти да си починеш.В другите къщи,в които сме отсядали,ако не в апартамента,поне на етажа има малък хладилник,ел.кана,прибори...Тук такова нещо липсва и за чаша вряла вода за чай,например,или просто за някакъв прибор, трябва да молиш в механата.Чистенето е през три дена,ако добре си спомням.Не е лошо,но сме отсядали на по-хубави места.

# 439
LilaC  , Благодаря ти за мнението за Атанасовата къща - тъкмо се двоумях за там или пак х-л Рай . Казвай по- хубавите места където сте отсядали . Щом пишеш за деца , значи критерийте са ни еднакви .

# 440
Момичета, ще водя децата в Трявна за климатолечение за 10-ина дена. Връщам се да чета от начало темата, като се надявам да намеря препоръки и отзиви за икономично място за настаняване с кухненски бокс близо до забавления за деца /парк, площадка за игра, детски център.../  В Трявна има ли хотели със закрити басейни?   Hug

# 441
Момичета, ще водя децата в Трявна за климатолечение за 10-ина дена. Връщам се да чета от начало темата, като се надявам да намеря препоръки и отзиви за икономично място за настаняване с кухненски бокс близо до забавления за деца /парк, площадка за игра, детски център.../  В Трявна има ли хотели със закрити басейни?   Hug
Погледнете апартамент-Тревненска перла,ще изпълни като цяло критериите Ви. А закрит басейн има само в хотел Калина Палас,ама там цените са соленички.

# 442
Наскоро бях на почивка в Трявна и останах много доволен. Има много добър сайт за града, в който може бързо да намерите най-доброто за вас място. Сайта е www.tryavna.org

# 443
Наскоро бях на почивка в Трявна и останах много доволен. Има много добър сайт за града, в който може бързо да намерите най-доброто за вас място. Сайта е www.tryavna.org
Живот и здраве лятото ще идваме при вас!

# 444
Търся скорошни мнения за къща "Бъчварови-2" и вила "Бими"?

# 445
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте,
ние взехме ваучери за хотел "Хармония" със закуска и вечеря, две нощувки 122 лева. Във вторник заминаваме стига пътната обстановка да позволява. Казаха че предлагат детски кошари за бебоци, което е супер за нас.
Имате ли отзиви за храната?

# 446
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, включвам се с впечатления за комплекс Хармония.
Комплекс е твърде силно казано, има 5 стаи, малък ресторант и басейн. Храната е страхотна - за закуска има няколко варианта - омлет, тост, мекици и т.н. Вечерята предлага 6 варианта - салата, пилешка кавърма/пил.шишче/панираната бяла риба/тас кебаб/, десерт сладолед или палачинка. Предлагат и домашно вино червеното е невероятно ароматно и не се напиваш  Wink
Стаичките са малки и уютни, доста топли, дадоха ни детска кошара за бебо и в ресторанта имаше столче за него. Имаше и камина, много романтично. Понеже беше през седмицата нямаше жива музика, но на нас не ни и трябваше, имаше някакво радио пуснато. Персонала беше много мил към нас. Струва ми се обаче, че за тази цена щяхме да намерим нещо по-добро. Малко е отдалечено от центъра, но бяхме с кола и не ни бъркаше особено.
За хапване - в ресторант Трявна, точно на центъра, храната беше много много вкусна newsm81 Хапвахме и в ресторант "Фамилия", също вкусно и на добри цени.

# 447
Здравейте, включвам се с впечатления за комплекс Хармония.
Комплекс е твърде силно казано, има 5 стаи, малък ресторант и басейн. Храната е страхотна - за закуска има няколко варианта - омлет, тост, мекици и т.н. Вечерята предлага 6 варианта - салата, пилешка кавърма/пил.шишче/панираната бяла риба/тас кебаб/, десерт сладолед или палачинка. Предлагат и домашно вино червеното е невероятно ароматно и не се напиваш  Wink
Стаичките са малки и уютни, доста топли, дадоха ни детска кошара за бебо и в ресторанта имаше столче за него. Имаше и камина, много романтично. Понеже беше през седмицата нямаше жива музика, но на нас не ни и трябваше, имаше някакво радио пуснато. Персонала беше много мил към нас. Струва ми се обаче, че за тази цена щяхме да намерим нещо по-добро. Малко е отдалечено от центъра, но бяхме с кола и не ни бъркаше особено.
За хапване - в ресторант Трявна, точно на центъра, храната беше много много вкусна newsm81 Хапвахме и в ресторант "Фамилия", също вкусно и на добри цени.
  При Майстора е още по -уау....шопска салата с ...мед, а месцата...мммм

# 448
Този Майстор така и не го намерихме. newsm78

# 449
Отдавнаааа Майстора западна. Пък и неговото нахалство да сяда при гостите си и да им досажда цяла вечер е безгранично. Да,хубаво готви,но рядко при него сяда вече някой...Пък и мазата,където му е заведението не е реновирана от поне 10 години...Сега на мода е бирария Трявна в центъра ,до Школото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт