Къде да отседнем в Трявна?

• 183 525
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
Аз също без лични чувства, но тук едва ли някой говори за кой знае какви условия а за елементарна хигиена! Naughty Това да чистиш баня и тоалетна по време на почивката си е допустимо само ако ми я предложат безплатно!.......... напомня ми на разнебитените бунгала по черноморието  Laughing

# 586
Поп Николовата къща е точно до релсите , по които минава влак почти на всеки час / така беше миналата година/ . Освен това е точно до пряката , по която се минава за болницата и Санаториума и се пресичат релсите. Имаш постоянен денонощен шум от улицата с която граничи , а тя е основна , от влака и от пешеходците , които са доста поради факта че отиват за процедури .
Къща Борана е близо до центъра на две преки е , но беше пълна със гости и не ме пуснаха да ударя по едно око , за да видя дали е така наистина - дворчето е малко / това можах да видя/ .
Къща Борова е почти съседска на Борана , но е като казарма - много стаи в една къща и не се знае на какви почиващи още ще попаднеш - миналата година ми съобщиха цена от 25 лв за мен и детето на 4г. за 10 дни престой.Единственото удобство е автоматичната пералня , но се заплаща - 4 лв на пускане.
За къща Надежда нищо немога да кажа , но нещо с тези легла от преди три десетилетия нещо не ми вдъхва доверие, а ко и тя се намира на оживена улица ....
Мое мнение разбира се. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 18:40 от klem4e

# 587
 klem4e , мерси за ценната информация, наистина Николова е точно на пътя и кръстопътя .
Ще прозвъня и две къщи на ул. Бреза, момичетата от другата тема бяха давали и телефони, тя също не е далече от болницата и центъра.

# 588
По принцип Трявна е малко градче и освен да се разхождаме друго не ни остава , а като ни хване мързела викаме си едно такси и така ......Вие кога смятате да ходите - по кое време . АЗ чакам да мине ТЕЛК-а и да успея да събера парички .... Миналата година бяхме във х-л Рай и сме доволни , но ми се щеше да открия нещо ново и по към гората.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:21 от klem4e

# 589
Аз също без лични чувства, но тук едва ли някой говори за кой знае какви условия а за елементарна хигиена! Naughty Това да чистиш баня и тоалетна по време на почивката си е допустимо само ако ми я предложат безплатно!.......... напомня ми на разнебитените бунгала по черноморието  Laughing

Е, хайде сега - като видиш на място, че условията са такива, събираш си багажчето (или въобще не го разопаковаш) и излиташ  Peace Не ми казвай, че насила могат да те задържат на място, което считаш за неудачно за почивката си  Wink
Тони, аз изходих от цитираните цени в линка, който даде, нямах идея, че е по-скъпо. А то де факто и толкова не заслужава  ooooh! Хубавото е, че го написа тук и хората ще го имат предвид  Hug
На нас ни дадоха цена за 9 нощувки за мен и малката - 25лв/вечер в ЧТ Колиба, дано да е уютно.

# 590

Е, хайде сега - като видиш на място, че условията са такива, събираш си багажчето (или въобще не го разопаковаш) и излиташ  Peace Не ми казвай, че насила могат да те задържат на място, което считаш за неудачно за почивката си  Wink
Тони, аз изходих от цитираните цени в линка, който даде, нямах идея, че е по-скъпо. А то де факто и толкова не заслужава  ooooh! Хубавото е, че го написа тук и хората ще го имат
предвид  Hug
На нас ни дадоха цена за 9 нощувки за мен и малката - 25лв/вечер в ЧТ Колиба, дано да е уютно.

Разбира се, че не. Мисълта ми беше, че мръсотията  не е оправдана за каквато и цена да е!

# 591
Ние бяхме в къща Борана по време на пролетната ваканция. Къщата е двуетажна, дава се само първия етаж на туристи /за втория етаж се влиза от друго място и друго дворче/. Има 3 стаи, всяка със самостоятелна баня. Самите стаи са много приятни, чисти, в битов стил, но сравнително малки. Обзавеждането според мен е повече отколкото може да понесе стаята - обичам да има повече пространство. Собствениците се опитват да угодят на туристите - за нас махнаха всички ароматизатори от стаята и всички живи цветя /останаха огромно количество изкуствени - явно голяма слабост на собствениците/. Дворчето е наистина много малко и не става за игра на децата. Точно срещу къщата има оградено игрище, но почти през цялото време е заето от тийнейджъри, които играят футбол и за малки деца е опасно. Кухнeнският ъгъл в стаята представлява плот с шкафове, мивка и хладилниче. Ако някой иска да си приготвя храна - в двора има лятна кухня, където има удобства за готвене и нормално хранене.
Ако някой се интересува от нещо конкретно - да пита  Peace

# 592
Queen L  , Каква цена ви казаха и за колко човека  newsm78 . Когато вали може ли да се използва лятната кухня е какви уреди има в нея....интересува ме нещо може ли да се притопли , моят син например обича попарка и сандвичи....има ли партигрил или нещо което ще свърши работа за сандвичите......Автоматична пералня има ли - по описанието май нямаше , но и това търся че за 10 дни престой нали се сещате колко гардероба с дрехи трябва да нося  , ако не се пере..... newsm78
Колко стаи са със спалня - голямо легло - гледам от снимките , но нещо немога да се ориентирам...

# 593
Цената беше за стая - 35 лв. на нощ, като при 9 нощувки не ни направиха отстъпка /имаше такава опция в сайта/. Ние бяхме двама възрастни и 2 деца. Лятната кухня е на разположение на гостите, има микровълнова, печка и ел.кана. Парти грил и тостер няма.  Автоматична пералня няма. Всички стаи са със спалня. В две от стаите на спалнята отстрани се изтегляха 2 допълнителни легла. Едната стая е малка и там няма възможност за трето легло - само спалнята. Спалнята е доста широка - сигурно идва към 180 см. Изтеглящите легла са по-теснички, но и възрастен може да спи на тях  Peace

# 594
На мен днес от Борана ми  предложиха същата стая - 35 лева.
От Боляри ми дадоха  и те 35 лева, къща Ема - 30 лева, Горанови - 35 лева, една къща на ул. Бреза  - 32 лева.
За къща Ема се сетих по снимките- като слизате от санаториума надолу, не хващаш по стръмната  ул. Бреза, а се продължава още надолу по стълби и се излиза на релсите. Къщата се пада в ляво, а в дясно е гората.
Това са цени за 2- ма възрастни и две деца. Горе-долу едни цени вървят на вечер.

Звънях и в един апартамент, макар че и тук си имаме апартамент, по -добре къща с двор :
http://panoramna-gledka.tryavna.biz/-  но жената ме отряза, че не иска деца  Shocked.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 20:43 от Тони.

# 595
За апартамента Панорамна гледка , да кажа че се намира във блока до болницата и под хотел Панорама . Бях се замислила за там миналата година защото е точно до гората , но като минавах от там всеки ден , разхождайки се винаги имаше възрастни хора на терасата , което ме наведе на мисълта че си живеят там и ако ги наеме някой се изнасят за няколко дни. Тони за там не съжалявай , защото ми прилича на мизерия ....., за която искат доста пари . Тази къщичка Горанови ми хареса вътре - малка е и който е там ще са сами , т.е. няма опасност да попаднете на бурни посетители , които да ви пречат със виковете си. Само дето немога да си обясня къде се намира точно . Гледах по картата - излиза че се намира до комплекс Трявна на площада пред читалището , което не е така в действителност.

# 596
Момичета, съвет от мен - търсете мнения в нета /не че винаги са действителни/, но все пак...
Аз лично нямам впечатление от там, но ето какво се пише за къща Ема, дано нещата да са се променили вече...
http://tryavna.hoteli.iop.bg/%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B5%D0% … hotelcomment-4812

# 597
А някой да е бил в   http://aipakdoidoh.tryavna.biz/ ?
И в http://inkris.tryavna.biz/?
Разхождахме се и ни харесаха отвън.Прави ми впечатление цената,упомената на сайта на първата къща:8-12 лв. на легло.Може би е 8 лв.,ако се наемат двете къщички или според сезона.
В "Тони и Миро" стая двойка или тройка е 50 лв.,ако искаш климатик+5 лв.отгоре.Там някои стаи имат баня,другите пак имат баня,но до нея се минава през коридор.А коридора се ползва и от другите наематели,така че е малко неудобно.И тук,и в Атанасовата къща,ни искаха парите предварително,т.е.при пристигането.
Искаме да пробваме и други места,защо не и на по-добри цени...

# 598
Момичета, съвет от мен - търсете мнения в нета /не че винаги са действителни/, но все пак...
Аз лично нямам впечатление от там, но ето какво се пише за къща Ема, дано нещата да са се променили вече...
http://tryavna.hoteli.iop.bg/%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B5%D0% … hotelcomment-4812

Аууу, какви неща пише, а по телефона беше   много  внимателна и загрижена. Оф, направо станах разногледа вече.
Май няма да рискувам с пращане на капаро на никой и ще бъде на място, първо да видя, после да плащам.
Панорамна гледка и аз го гледах, че е до болницата, даже миналата година бях спряла като търсихме точно пред блока, но и тогава ми каза, че е зает.

# 599
Хайде и от мен един съвет- не пращайте капаро на никой. Аз пратих един път и попаднах на кочина - беше преди години за една къща във Елена . Щом искат капаро , според мен , искат да ви вържат като клиенти понеже нямат ......., а защо нямат ......оставам отговора на вас . За посещаемите къщи и хотели такова нещо няма като предварително заплащане - имат си хората клиенти и не ги е страх да останат без такива .Ако се откажете вие - други почиващи ще дойдат това за тях не е проблам , но за една мизерия , в която сте се излъгали вие и още двама , трима, това си е златна мина за некоректните собственици. АЗ СЪМ СИ ПАТИЛА И СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ДАМ СЪВЕТ.  Стане ли въпрос за предварително заплащане направо затварям телефона , без да си губим взаимно времето.

Общи условия

Активация на акаунт