Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налично допълнително легло в хотел Балканика Централ?
Къде се намира хотел Балканика Централ спрямо пешеходната зона в Трявна?
Какви забавления и дейности има за децата в Трявна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налично допълнително легло в хотел Балканика Централ?
В хотел Балканика Централ няма допълнителни легла в стаите. Въпреки че таблицата с обявените цени показва, че за допълнително легло се начислява такса от 10 лв., това се отнася до къща Борана, която е собственост на същите лица. Следователно, ако сте семейство с деца, може да се наложи да се свържете с хотела за повече информация относно наличието на допълнително легло в стаята.
-
Къде се намира хотел Балканика Централ спрямо пешеходната зона в Трявна?
-
Какви забавления и дейности има за децата в Трявна?
-
Какви са общите впечатления от хотелите в Трявна?
-
Какви са впечатленията от къща за гости Борана в Трявна?
Това да чистиш баня и тоалетна по време на почивката си е допустимо само ако ми я предложат безплатно!.......... напомня ми на разнебитените бунгала по черноморието
Не ми казвай, че насила могат да те задържат на място, което считаш за неудачно за почивката си 
Хубавото е, че го написа тук и хората ще го имат предвид 
. Когато вали може ли да се използва лятната кухня е какви уреди има в нея....интересува ме нещо може ли да се притопли , моят син например обича попарка и сандвичи....има ли партигрил или нещо което ще свърши работа за сандвичите......Автоматична пералня има ли - по описанието май нямаше , но и това търся че за 10 дни престой нали се сещате колко гардероба с дрехи трябва да нося , ако не се пере.....