Лъгана, с нов идентитет

• 5 142
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
като ще се правим на холмс, и аз да добавя. думата идентитет не е типично българска. на български е идентичност...
тук му викаме идентитет. мдаммммммммм.

# 16
Сега ще излезе и, че ти си пуснала темата  Laughing

# 17
 Laughing Laughing
Алоооо следователките, момичето пише, че не живее в бг - не директно, но се подразбира. Ситуацията  е напълно възможна, но като сте рекли  Mr. Green

# 18
  • София
ако предположим, че историята е истинска, ясно е, че биологичният баща е изпуснал срока за оспорване на бащинството, девойката има също срок, какъв беше, че може и него да изпусне?

# 19
Laughing Laughing
Алоооо следователките, момичето пише, че не живее в бг - не директно, но се подразбира. Ситуацията  е напълно възможна, но като сте рекли  Mr. Green

За възможна, възможна е, не отричам, ама да дойде да каже как става номерът с имената.

Освен това не е за този подфорум.

# 20
Защо се възпалихте не можах да разбера  newsm78
Историята хич не ми се вижда съшита с бели конци - напротив не е рядко срещана май.

Само да попитам момичето - вашите не ги ли притесняват наследствените права които ти имаш по отношение на "документалния" ти баща.

А наистина на колко години си? Има ли някой възрастен с който да поговориш.

Имаш право на иск за дирене на бащинство. С новия С. кодекс /ДВ, бр. 47/09 г., в сила от 1.10.2009 г./ и на детето е предоставена легитимация да оспорва презумптивното бащинство на съпруга на своята майка. С разпоредбата на чл. 62, ал. 4 СК е посочено, че детето може да оспори бащинството в срок до една година от навършването на пълнолетие. С посочената норма законодателят е предвидил само краен срок за предявяване на иска без да е регламентирано началото на срока. Тълкуването на разпоредбата дава основание да се приеме, че искът може да бъде предявен и преди детето да е навършило пълнолетие. - Определение № 30 от 21.01.2010 г. на ВКС по ч. гр. д. № 27/2010 г., III г. о., ГК

# 21
  • София
мда... кой кво викаше за чукча  Embarassed

# 22
"Семейни отношения" са малко по-надолу. Объркала си подфорума.

ограничиха го - първо трябва да натрупаш 50 мнения, затова хората спряха да пишат там  Mr. Green

Тука е истината! Simple Smile А как скучно стана там оттогава... мъка, мъка! Wink Мисля да създам група във ФБ за отмяна на това ограничение, дано ме подкрепите! Wink

# 23
  • София
"Семейни отношения" са малко по-надолу. Объркала си подфорума.

ограничиха го - първо трябва да натрупаш 50 мнения, затова хората спряха да пишат там  Mr. Green

Тука е истината! Simple Smile А как скучно стана там оттогава... мъка, мъка! Wink Мисля да създам група във ФБ за отмяна на това ограничение, дано ме подкрепите! Wink
давай, не съм регистрирана във ФБ, но специално за групата ще се регистрирам  Peace

# 24
И аз ще дойда Simple Smile

# 25
  • София
то май по-простото е да пуснем тема в правила  Mr. Green

# 26
  • Вън от пространство и време
Аз предлагам да се създаде подфорум за сценаристи любители на турските и латиноамериканските мелодрами. Може и конкурс да се обяви.

# 27
Да, ама ние с Мата вече имаме опит, веднъж два пъти го направихме, втория едвам отървахме БАН-а, така че не се и опитвайте за се състезавате със старите кучета  Twisted Evil

# 28
  • София
Да, ама ние с Мата вече имаме опит, веднъж два пъти го направихме, втория едвам отървахме БАН-а, така че не се и опитвайте за се състезавате със старите кучета  Twisted Evil
ами като стари кучета вземете пуснете тема в правила, може и анкетка да турите, ние после ще ви разказваме месец по скайпа, какво се случва у форумо  Mr. Green

# 29
Ми аз скайп не ползУвам, ама във Фейса ще ви пускам инфо. Вие само свършете работата.

Ама вярно в СО голяма тъпня.

Общи условия

Активация на акаунт