За какво са ежедневните Ви семейни караници, напрежение, повишен тон?

• 20 814
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
Аз като чистя входа в една кооперация - кооперативна кучка ли съм newsm78

# 16
От анкетата - друго. Доста отдвана като се замисля не сме се карали. Има няма няколко години, преди в началото на брака доста се дрънчехме, за глупости предимно. Сега нещата се решават по друг начин, дори и кризи нямаме. На-много някоя серт ситуация, но то аз я създавам поради ред събития да речем. Twisted Evil Иначе мирно и тихо си съжителстваме, докато не ме изпере сЪчмата. Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 06:58 от Fortune

# 17
  • Galaxy 13197853088
оставам с впечатлението, че най-вече хората се карат за дребните капки над ръба на чашата.

# 18
  • София
За жалост мъжът ми не е човек, който може да бъде вкаран в един хубав, освежаващ скандал или караница  Mr. Green Ако все пак си скръцнем със зъбки, то е заради детето. И двамата се изживяваме като дипломирани педагози, каквито не сме, и си правим често забележки един на друг. Моите са на висок тон в повечето случаи  Grinning

П.П. Имаше един период, в който се карахме заради пари (заради липсата им де). Дано повече никога не се караме на тази тема, че е много депресиращо.

# 19
Караме се за най-различни неща, аз съм емоционална кучка  Joy Joy Joy

# 20
не е конкретно нещо, а просто разминаване в емоционалните състояния. мъжът ми се връща уморен и изприказвал там количеството си думи за деня. аз пък съм седяла сама и затворена,  било ми е скучно и искам да приказвам. и аз си приказвам, като видя, че не ми обръща внимание , почвам леко да увеличавам децибелите. мотиви си намирам всякакви за 'каране'.

# 21
   За домашните задължения. Нищо не ще да върши. Не ще и да се скара, аз се опитвам, а той се хили и налита да ме прегръща. Полудявам просто.

# 22
   За домашните задължения. Нищо не ще да върши. Не ще и да се скара, аз се опитвам, а той се хили и налита да ме прегръща. Полудявам просто.

Ирис, много ме израдва с поста си! Peace Мъжът ти е съкровище , пази си го! Peace Grinning

# 23
  • Linz

Ирис, много ме израдва с поста си! Peace Мъжът ти е съкровище , пази си го! Peace Grinning
Знаеш ли колко е гадно да не те взима насериозно? И моят го прави и това ме вбесява още повече.
Не знам за какво се караме, по принцип нямаме сериозни разногласия. Скандалите стават заради нещо незначително. 10 мин. по-късно всичко е забравено и се обичаме още повече Laughing

# 24

Аааа, и той така казва.  Joy Joy

# 25
  • София
На чужд гръб много ще ме израдва подобно отношение, но не и ако ми е вкъщи въпросното съкровище  Peace (Iris04, не се обиждай  Hug )

# 26
  • София
Ами ние не се караме. Обикновено аз съскам и гледам лошо, когато съм крива и той знае, че в тези моменти просто трябва да ме остави да се нафуча и да ми мине. Пренасям доста напрежение от работа у дома, макар че знам, че така "не трябва", а най-зла съм, когато съм недоспала.

Когато обаче детето не е добре, се улавям, че говоря и се държа абсолютно неадекватно, което е било повод за безмислено допълнително напрежение.

# 27
Когато не бъда чута, говорейки тихо и мило постепенно повишавам децибелите, докато ми обърнат внимание.  Mr. Green
Важи за всичко и всеки.Това с премълчаването и чакането да ми мине или да се примиря не е за мен. И честно казано предпочитам да ми повишат тон, ако има някакъв проблем и да се изяснят нещата, вместо да ми се усмихват, пък да си правят квот' си знаят.

# 28
  • Бургас
Не се караме - той крещи, аз говоря спокойно. Така че карането е от негова страна. В повечето случаи аз премълчавам, но дори и да си кажа - той винаги е прав.  Confused

# 29
  • Най-сетне у дома
Караме се за "друго". Не ежедневно, не и седмично, не даже и месечно. Караме се горе-долу веднъж на 3 месеца, ама здраво. То не е каране, а "изясняване на отношенията", което не винаги е приятно, но после много облекчава и двамата, а сдобряването е сещате се как  Wink Въпросните "изяснявания на отношенията" са заради несигурност. За да бъдем заедно, и двамата трябваше да направим доста големи жертви. Аз - да напусна България и възможността да правя наистина много добри пари тук, да отведа детето далече от баба му (а те се обичат много), да променя изцяло целия си живот. Мъжът ми пък се раздели с дъщеря си, която до онзи момент живееше с него - бившата му жена си я прибра, когято разбра, че в къщата му ще заживее жена. И така, сега и двамата се тревожим, че другият може би страда много заради направените жертви. Следват разбори и, както казах - приятни сдобрявания  Laughing Всичко останало като домакински задължения, пари, секс, излизания, свекърви и прочее семейни препъни-камъни са разрешени. Отвреме на време се появява някаква ревност, но тя не е повод за скандал и двамата се чувстваме поласкани  Laughing

Та така - "друго".

Общи условия

Активация на акаунт