За какво са ежедневните Ви семейни караници, напрежение, повишен тон?

• 20 798
  • 207
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Еми Роси, ако трябва да направим статистика из форума - тия мъже са за изхвърляне, от къде на къде уморени, след работа първо трябва да подомакинстват, после с детето поне няколко часа, накрая да оправят качествено жените си и евентуално да спят - но само ако остане време  Joy

Joy   Joy  Joy
Е, моят на работа не ходи, помага само ако прецени, спи до 11 ч., с детето рядко се занимава и съответно е свеж като краставичка. Аз ставам в 06:30, водя детето на градина, после на работа, вечер се прибирам, готвене... Като приспя детето (ако не заспя преди нея), моят вече потрива ръце за главозамайващ секс, ама познайте колко на мен ми се прави.  Tired Та при нас е обратната ситуация - аз чувам все упреци, че не се старая достатъчно, че отбивам номера, че все ми се спи... И вече съвсем ми се отщява.  Confused А, честно казано, ако имах възможност да отида на хотел или да замина за някъде, бих предпочела да го направя сама, за да си отдъхна най-сетне.  Embarassed

# 121
savina33 в една др. тема ви каза формулата за секса - взимаш казан, готвиш шкембе, каниш му компанията, угаждаш й и вечерта всичко е на 6 Simple Smile

# 122
Толкова сме различни хората....    Thinking
exence ,това ,което си описала ,аз приемам като психически тормоз....и не бих го търпяла дори година...
А факта,че дори и събота и неделя няма желание да прекара със семейството си,направо би ме съсипал.
А при вас е вече 12 години,дори смяташ ,че сте щастливи.

Не очаквам отговор...или обяснения.Просто констатация....

# 123
Yulichka  newsm78
Как не работи? Ти ли го издържаш? И какво прави по ц ял ден?

# 124
Yulichka  newsm78

И аз това си помислих....май не бих издържала с такъв мъж, сори, знам, че отстрани е лесно, но това си помислих като четях поста ти. Поне едно бреме по- малко.

# 125
Толкова сме различни хората....    Thinking
exence ,това ,което си описала ,аз приемам като психически тормоз....и не бих го търпяла дори година...
А факта,че дори и събота и неделя няма желание да прекара със семейството си,направо би ме съсипал.
А при вас е вече 12 години,дори смяташ ,че сте щастливи.

Не очаквам отговор...или обяснения.Просто констатация....
Да , наистина сме различни...

# 126
  • Бургас
Yulichka  newsm78

Ох, темата е дълга. Не го издържам аз, има си доходи, но не ходи всеки ден на работа - задачите му са редки, в седмицата - има, няма работа за два, три часа плюс-минус и така. Разполага със себе си и времето си както пожелае, обикновено мързелува. Тъй като е с шефски характер, не търпи да бъде подчинен някому, а понеже не му достига склонност към риск - не смее и да започне нещо свое. Би ми се искало да бъде малко по-инициативен, но си е такъв.  Simple Smile

# 127
Yulichka, на твое място бих си гледала детето, но нищо повече няма да пипна вкъщи...

# 128
viliko, какво ми става    Shocked, ето пак съм съгласна с теб  Peace

# 129
Е, сред плявата - често и цветя се раждат, та и при Вили изникват мъдри мисли явно от време на време    Wink

# 130
Може ли да и кажете обаче точно как става на практика "гледай си детето и не пипай нищо" това дете за да го гледаш, нали трябва да яде, следователно ще сготвиш, нали трябва да има чисти дрехи - ще опереш, ще го водиш на градина, ще ставаш в 6,30ч. за да стигаш навреме за работа, и кое точно ще се промени в битието ми ако "не пипам нищо"  newsm78

# 131
  • Бургас
Ами и аз съм съгласна, не си давам зор, гледам да е чисто доколкото мога да го постигна, да има подходяща храна за детето и така. Вече нямам желание да правя нищо по дома, фиксирала съм се върху детето. И с мъжа ми вече не ми се разправя - безсмислено е, той винаги е прав, дори когато тезите му откровено издишат, а и нямам нито енергия, нито желание да го убеждавам в каквото и да било. Радвам се поне, че ме поддържа във възгледите за възпитанието на детето и не влизаме поне там в противоречия (и да се е случвало - е рядко).

# 132
Може ли да и кажете обаче точно как става на практика "гледай си детето и не пипай нищо" това дете за да го гледаш, нали трябва да яде, следователно ще сготвиш, нали трябва да има чисти дрехи - ще опереш, ще го водиш на градина, ще ставаш в 6,30ч. за да стигаш навреме за работа, и кое точно ще се промени в битието ми ако "не пипам нищо"  newsm78

Ами като излизаш му казва - като станеш пусни пералня, защото детето няма да има дрехи за утре.
След градина висиш площадките, детето си играе и се прибираш късно и питаш къде е вечерята.
Щом не се сеща по др. начин, явно трябва тя да имитира неговото поведение, поне да усети в какво положение е поставен човек, от който се очаква всичко.

Yulichka, детето само ли се буди толкова рано?

# 133
Абсурд, ще се изпокарат, Вилико.

# 134
Може ли да и кажете обаче точно как става на практика "гледай си детето и не пипай нищо" това дете за да го гледаш, нали трябва да яде, следователно ще сготвиш, нали трябва да има чисти дрехи ....
Переш само на детето и твоите,готвиш само за вас двете....
Абсурд, ще се изпокарат, Вилико.
Ами то и сега не е розово положението...
Така да си мълчи и да търпи,по-добре ли е?

Yulichka,колко време даваш още на връзката ви?

Общи условия

Активация на акаунт