Раздяла

• 2 303
  • 8
  •   1
Отговори
Как се справяте след тежка раздяла
Как да го преодолеем по бързо
Какво правите най често

# 1
Занимаваш се с неща които ще ти отвлекат вниманието от мислите за раздялата и то си минава рано или късно.

# 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=874563.0;topicrefid=19
Може да разгледаш тази тема, поне на мен лично ми помага, защото и самата аз опитвам да се справя.
Важното е да не изпаднеш в самосъжаление и да осъзнаеш, че ще можеш да живееш и без този човек. Приеми го като възможност - можеш да правиш каквото си пожелаеш без да има с кого да се съобразяваш. Simple Smile

# 3
Благодаря

# 4
Аз лично, си налагам да не мисля за човека. Доколкото това е възможно. После според зависи от случая, но... започвам да чета много, или да гледам филми. Добре е да се започне някакъв курс. Трябва да си разсейваш мислите с неща, много далечни от човека. Избягваш местата на които сте били заедно, поне за едно известно време. Но най-важното е самоконтрола. И избягвай да се затваряш сама. Комуникирай с хора, навън - не в нета.

# 5
Честно казано, аз не се справях по най-добрия начин, но все пак методът ми действаше - тежък алкохолен период седмица-две и после бавно съвземане за живот. Ама тогава бях на млади години  Laughing

# 6
В твоя случай - отърваване от мъж-бияч - с купон бих отбелязала края. Peace

# 7
имаш типични чувста на човек въ връзка с насилие! консултирай се с терапевт. наистина помага.

препоръчвам и спорт сън и хубава храна.

# 8
Стига вече с това насилие тази тема която бях постнала приятеля ми ме бие беше за една моя приятелка не за мен моя бивш вече приятел не ме е биел

Общи условия

Активация на акаунт