За какво са ежедневните Ви семейни караници, напрежение, повишен тон?

• 20 795
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
Последно и от мен: Ако беше млад, някак бих го разбарала- вятърничав, хлапак, несериозен....в дух мисли, че все някога ще му дойде акъла. Но когато прочетох, че е по- възрастен се пообърках  newsm78. Обикновено тези  мъже грабват жената до тях точно с доверие, сигурност, някакво топло бащинско усещане, поне аз така съм мислила винаги...

# 166
95% от караниците и проблемите са заради неговите роднини.Тези хора след 7 години заедно,така и не разбраха,че си има семейство и две деца Tired
Ела тук,върви там,нацепи ни дърва,закарай ни еди къде си,да ходим на вилата........

# 167
95% от караниците и проблемите са заради неговите роднини.Тези хора след 7 години заедно,така и не разбраха,че си има семейство и две деца Tired
Ела тук,върви там,нацепи ни дърва,закарай ни еди къде си,да ходим на вилата........
А,от това няма спасение...Моят свекър след 22 години още си мисли,че сина му трябва да му е винаги на разположение...
Добре ,че не живеем заедно...а и мъжа ми често го отрязва.

# 168
  • Пловдив

А,от това няма спасение...Моят свекър след 22 години още си мисли,че сина му трябва да му е винаги на разположение...

Не че да те обезкуражавам, но възможно е да се задълбочи това, понеже като остаряват, хората имат повече нужда от физическа помощ и се обръщат към децата си, това ок, но някои са доста несъобразителни и егоистични, обсебват, манипулират, после се сърдят, че са ги "зарязали". Като децата стават.

# 169

Не че да те обезкуражавам, но възможно е да се задълбочи това, понеже като остаряват, хората имат повече нужда от физическа помощ и се обръщат към децата си, това ок, но някои са доста несъобразителни и егоистични, обсебват, манипулират, после се сърдят, че са ги "зарязали". Като децата стават.
Оф,свекърът ми е на 83 години,мислиш ли ,че не знам?   Mr. Green

# 170
у нас аз повече дудна, защото и виждам какво има да се върши.
тревата за косене, иди се обръсни, донеси си чинийка.. е такива неща.
караници и напрежение нямаме

# 171
  • София
Учудващо, но въпреки чепатите НИ характери не се караме. Всъщност не си спомням даже да сме си повишавали тон. Може би, защото професиите ни не са с работно време от 9 до 18 ч. т.е не сме всяка вечер заедно вкъщи.

# 172
  • У дома !
Гласувах за домашни задължения......

# 173
Хабене на полезна енергия за хобита и нежелание  за подреждане на приоритетите.Затова аз повишавам тон. Mr. Green

# 174
  • Варна
караниците ни са за глупости, от това - какъв е ароматизатора в тоалетната до - къде е по дяволите черния пипер  Laughing Като цяло сме два остри камъка и се дърпаме за глупости..Най-сериозните ни разногласия са по отношение възпитанието на детето, там е голям проблема...

# 175
Ние обикновено се караме заради сина на мъжа ми от предишния му брак, който така и не можах да свикна да понасям или заради приятеля на мъжа ми, който също така се оказва стар семеен приятел и гадже на бившата жена. Тези два горепосочени източника на скандали почти винаги се превръщат в капката, която прелива чашата на моето търпение, особено когато си имам и други стресови фактори, като например разните му там финансови и емоционални проблеми.

# 176
  • Бургас
За глупости
 Peace

# 177
Не се караме.

# 178
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Като ме хванат лудите, се караме нон- стоп за всичко, за което може да се сетите.Аз подхващам войната, той търпи, после  се  изнервя  и започва и той да дудне и така- около пет дни в  месеца  не можем да се понасяме и се мразим  искрено hahaha После  следва някоя ...хм.. гореща нощ  и   минават поне 15  дни, в които се обичаме  безумно, двамата сме бели и добри и вкъщи е рай Laughing После някой от двамата, по- често той, сгазва  лука с някоя постъпка и аз започвам да ставам саркастична, заядлива и надменна, докато накрая   идва момента, в който ме хващат лудите и  колелото се завърта Laughing Живеем  като италианци Grinning
А най- тъпото е, че в лудите ми дни му  ги наговарям  какви ли не врели- некипели и го правя   на две стотинки, а всъщност толкова си го обичам тоя  гад  Heart Eyes

# 179
Цитат
После някой от двамата, по- често той, сгазва  лука с някоя постъпка и аз започвам да ставам саркастична, заядлива и надменна,
Ясно е ,че е до характер,нрав,манталитет,но защо реагираш така?   Simple Smile
Едва ли той ,като "сгази лука" ,го прави с мисълта :"Чакай сега да  й скапя седмицата,ще види тя какъв съм гаден..."  Laughing
Не го приемай като някаква критика...просто ми е странно към най-близкия си човек да се отнасям като към враг,когото не понасям.
Аз лично съм саркастична ,заядлива и надменна към хора,които не понасям,или към разни служителки, дето не си вършат работата.....или към някой ,който се прави на голямата работа, пък всъщност е една мижитурка...абе,с една дума, към хора,които нямат място в обкръжението ми, но случайно са се озовали на пътя ми.

Общи условия

Активация на акаунт