Мамо, тати, стягайте забава, АПРИЛчето на 2 годинки става!

• 47 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Андреа, Михаела, Теа, Антон, Ивайло, Даниела, Алексия, Тодор, Михаил и Катерина! Да рстат весели и щастливи!

Тъй като отмина рожденият ни ден, сега насочваме поглед към следващия празник-Великден  Laughing А и за море вече се замисляме, защото покрай кризата в Северна Африка, навсякъде са вдигнали цените и места вече трудно се намират за юни и юли. Само почивки са ми в главата, а има работа да се върши  Embarassed

Хубав и слънчев ден от мен!   bouquet

# 76
Честит рожден ден на всички днешни малки рожденници. И особено искам да поздравя Ани на ани4ка, Мише на Мамочка и Диди на Мимето!

Нека бъдат много здрави, умни и послушни.   bouquet

# 77
Честит рожден ден на всички днешни малки рожденници. И особено искам да поздравя Ани на ани4ка, Мише на Мамочка и Диди на Мимето!

Нека бъдат много здрави, умни и послушни.   bouquet
Много целувки и от мен за Ани, Диди и Мишето!  Heart Eyes На майчетата им Честит празник по заслуги!   bouquet

# 78
Ехе, днес много приятелчета рожденници!

Ани, Миша и Диди! Бъдете здрави, весели, щастливи!

Момичета, весел празник и да пуснете после снимки!

# 79
  • София
Честит рожден ден на трите принчипеси, мои големи любимки: Ани, Мишенька и Диди! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Живи и здрави, усмихнати, все така прелестни, умни, любопитни, умни и сладурести!

# 80
Честит втори рожден ден на малчовците Андреа, Михаела, Тея, Aнтон, Ивайло, Даниела, Алексия, Тодор, Михаил и Катерина! Ей, че много празнуващи! Да бъдат много здравички и послушни (поне от време на време) дечица!  nbirthday

Вчера Прес се наака пак в памперса... Sad вече дори нямам желание да му се скарам. Само му показвам какво е свършил и му викам "Срамота, срамота! Ти си голямо момченце вече, бива ли такива работи да вършиш.", а той ми се хили и вика "Мота, мота!" (срамота)
Тая сутрин става и целия мокър, явно много е пишал през нощта и памперсът не е издържал. Водя го аз в банята и викам "Бреееей, как си се опишал!"  newsm78, а човечето ми вика "Моко, моко (мокро), мота, мота (срамота)." И като ме напуши един смях... Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 14:25 от no_name

# 81
Честит рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала тази седмица, а също така днешните ни астрални близначета, по-специално Диди и Ани!!! А също така и техните майчета прекрасни!!!

Это и първите кадри с нова придобивка:
Мишенка
на

две
годинки

# 82
Еййй, Мамочка, обядът е почти готов като гледам!  Hug
Страхотни сте!

# 83
Честит рожден ден, Ани, Диди, Миши и Тони!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Току-що разбрах, че днес още една моя приятелка е родила една Андреа!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На седмото небе съм, момичетааааа!!!

# 84
Честит Рожден Ден и на останалите рожденици! Да са живи, здрави, весели и много послушни Simple Smile) Благодаря за поздравите за моето малко слънце Simple Smile Поздрави от нас Simple Smile))

# 85
Честит рожден ден на днешните рожденици!
 Много здраве щастие и късмет да ги съпътстват в живота!

# 86
ЧРД на Ани, Мишенка и другите ни астрални близнаци родени днес на 7ми април Heart Eyes!Да са ни живи, здрави с много късмет в живота и щастливи!

Мамочка страхотен подарък  Heart Eyes сега Мишенка ще прави закуската Wink
Благодаря на всички ви за поздравите Hug Heart Eyes ние снощи украсихме къщата като за купон, сега съм на работа до обяд и след обяд ще е Дидиното парти, на тема Мини Маус Wink става на 2г Joy
Ех как се вълнувам само още си спомням как в 7 сутринта ми казаха че имам 30 мин, и ако не направя разкритие 10см ще ме режат, от притеснение или незнам но ги направих тези 10см разкритие и родих в 10:40 с много зор, това сега палаво сладко момиченце, тогава тежащо 3,850кг и 50см Heart Eyes
Хубав ден

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:44 от Мимето*

# 87
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ АПРИЛЧЕТА:
 Two HeartsАндреа на ани4ka   Two Hearts
 Two HeartsМихаела на Мамочка Two Hearts
Тея на galia1231977
Антон  на Eli-G
Ивайло на Gab4o
 Two HeartsДаниела на Мимето*Two Hearts
Алексия на Rastina
Тодор  на eli_cat
Михаил на didi_hs
Катерина  на aleni_cvetya
Да ни растат здрави и усмихнати дечица,за радост на семействата си Hug

Мамочка страхотна готвачка си имаш ти Hug Flutter Heart Eyes
Мимето ще чакаме да покажеш украсата на фото материал
Вери стискам палци нанасянето да се осъществи и да изкарате страхотен Великден Hug
Но нейм добре дошла пак,липсваше в редиците Heart Eyes
лека вечер от нас  bouquet

# 88
 Честит Рожден Ден на Андреа, Михаела, Тея, Aнтон, Ивайло, Даниела, Алексия, Тодор, Михаил и Катерина!!!  
 Желая им прекрасно детство, здраве и много късмет в живота!
 Честит РД на и на рождениците ни от предните дни, които пропуснах   bouquet Да са здрави, усмихнати и щастливи деца за радост на мама и тати!!!

# 89
Честит рожден ден седмоаприлчета  Hug Hug Hug Много  Heart Eyes на Диди и Миша  Hug Да сте живи,здрави,много щастливи и усмихнати  Grinning
Честито и на днескашните априлчета и най-вече на любимата зълва на Андреа - Анелия  Heart Eyes Mr. Green Сватя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Другото наживо   Wink

Общи условия

Активация на акаунт