Отговори
# 360
Да са ни честити новите Бебоци. Heart Eyes Hug Laughing
Да са живи и здрави на родители те си .
МАМИ днес ми е много лошо ,има някоя друга като мен ?  newsm78 ooooh! ту ми се гади 1 час ,после затишие след това отново .Стомаха ми е вече видимо по надолу и много ми притиска  :е:,но досега от 3 месец гадене не съм имала .Днес следобед имах и слаби менструални болки ,май няма да се чака до 19 април  Mr. Green.

# 361
kroelahai ,струва ми се,че ти ще си следващата.Стискам палци Peace

# 362
  • Пловдив
Мама pebo , да ти честитя и тук пристигането на Радостин във вашето семейство!  smile3525 А уж аз бях с контракциите и щях да те изпреварвам  hahaha
sosmy - Ако е на смяна или пък е на линия - Бачуров, ама няма да се ангажирам отсега с уговорки, защото не мисля, че ще ме огрее за непланов прием да дойде, просто ще опитам да му се обадя и ако е на линия ще го повикам. Иначе мисля да разчитам на лекаря на смяна, стига да не е Ирмов или Хатър, че се постреснах като прочетох за тях какво споделят момичетата в нета... тогава със сигурност ще търся Бачуров.
kroelahai - нямам такива признаци, но ако е това на което прилича имаш стиснати палчета и от мен!!!
На мен днес ми е пак същото положението- болки ниско долу без контракции и леки такива в кръста, ама нали чакам прегледа утре да видим кога горе-долу да очаквам включване от мъника. Малко ми е криво, че утре пак пращам баткото при баба му и дядо му, ама наистина едва смогвам нещо, ще трябва да се примиря... а така милипсва като го няма дори за ден.  Tired Успокоява ме, че там му угаждат и му е забавно и динамично, при мен му доскучава като минат два-три дни и почва да ги търси (не че радва това, ама какво да се прави, като се роди бебо няма да го пускам вече).

# 363
kroelahai, хайде "провлачи крак" към АГ-то, че да те последвам и аз  Laughing Hug

# 364
От Русе аз ще провлача крак в неделя!  Mr. Green Ако устискам! Embarassed

# 365
Peace
Секцио или? Пожелавам леко раждане!  Simple Smile

# 366
LadiDidi, не знам защо така се получава на лентичките ни, но май моята смята малко повече дни...и на други съм забелязвала така Joy

Постът за кърменето е страшно полезен Peace Когато чета и забелязвам, че определени неща просто ми се набиват в главата, а това е много важно за момента, когато всичко ти е каша и си мислиш, че нищо не помниш Crazy

# 367
Peace

Да, секцио! Много се вълнувам! Благодаря за пожеланието!  bouquet

# 368
  • Русе
Peace

Е, хайде късмет, аз ще дойда понеделник, вторник  Mr. Green Кой ще ти прави секциото?

# 369
Сетила съм се сега да питам вече родилите майчета- ако някоя от тях е взимала Арника, моля нека сподели, дари е имало ефект.
Любопитно ми е, защото аз пия Арника, взела съм си и Фосфорус. Понеже преди време тук имаше чуденка дали хомеопатията влияе на упойката, та в тази връзка казах на анестезиолога, че взимам хомеопатични лекарста и той ми отговори, че това не оказва влияние върху упойката.

# 370
Peace

Е, хайде късмет, аз ще дойда понеделник, вторник  Mr. Green Кой ще ти прави секциото?

Д-р Матеева! Аз във вторник ще съм "старо куче" вече  Mr. Green

# 371
Шаманката, много благодаря за отделеното време.  Hug
Известен дискомфорт и лека болка усещам в началото когато Жорко поеме гърдата и засуче. След това при самото цокане понякога също ме понаболява, но по - малко, а и последно когато го отделям от гърдата ако е направил добър вакуум. Така описано излиза, че е по всяко време, но всъщност не е толкова зле положението, напротив дори ми е приятно в по - голяма част от времето, през което Жорко суче.
Не си ми отговорила относно времетраенето на кърменето за всяка гърда - извинявам се, но всичко ми е ново и чуждо все още.

И още един въпрос  - ако ми се налага да изляза и да пропуснем едно, две хранения и  се даде АМ, дали е проблем? Просто не мога да му оставя кърма, защото не мога да изцедя толкова.

По отношение на позите за кърмене  - обикновено съм в седнало положение на легло или стол в традиционната поза, а Жорко е на ръцете ми или на възглавница, така че да ми е на удобна височина.

Извинявам се ако досаждам и на др. мами с мойте постове, но предполагам ще са им полеззи като се появат бебоците.
Благподаря за вниманието и търпението!  Hug

# 372
ЧЕСТИТИ БЕБЧТА НА НОВОРОДИЛИТЕ МАМЧЕТА!!!САМО ХУБАВИ МИГОВЕ С ТЯХ!!!  ylinfant

# 373
mnogo_vkusna*, и аз ще раждам при д-р Матеева! Simple Smile
Pile^, и при теб ли ще е секцио?

# 374
  • Русе
mnogo_vkusna*, и аз ще раждам при д-р Матеева! Simple Smile
Pile^, и при теб ли ще е секцио?

Да, секцио ще е. каката така я родих, а и имам очен проблем де:)
mnogo_vkusna* , определено до вторник ще си пушка, ще се радвам да се видим и на живо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт