Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 470
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
айде и аз да се изкажа неподготвена. Как се казваше бармана, дето замести Коки, и дето имаха афера със Сияна. Че ми се губи. А и детето се казва Иво newsm78

# 736
  • Пловдив
Да питам, че да се изложа - кой е този Коки, дето му се радвате? Не загрявам  Embarassed

Стария барман.

И той още по-зализан от Дани... Laughing

# 737
  • София
Благодаря  Peace Не съм гледала първи сезон, явно там се е подвизавал.

# 738
  • Велико Търново
айде и аз да се изкажа неподготвена. Как се казваше бармана, дето замести Коки, и дето имаха афера със Сияна. Че ми се губи. А и детето се казва Иво newsm78

Доколкото чух, детето се казва Емо.

# 739

Скоро открих сериала , а малко след това открих и вас!
И вместо запис , да коментирам и аз.

Чарли няма пари сам за такава мащабна покупка и организация. Колев, Николай, кмета, но сам не.
Пък и той преминава към добрите. Peace...
Подкрепям! Новият враг /според мен/ е човек , знаещ много , с много пари и власт! Следователно висш полицай , политик. Вероятно е да е Колев /на мен много ми харесва/ или новият мъж на Елена. А може би и заради това й е станал мъж..

Според мен Дани ще разбере , че детето на Сис е от Чарли. Камен спасява Чарли и двамата срещу лошите!
А за Ставрев си мисля , че не е шеф заради пистолета, който размахваше Борянчето в последната серия на втория сезон. Когато й го даваше Ставрев каза: "Внимавай , гръмне ли той , гърмя и аз".

Елена Петрова и Диляна Попова изобщо не ми се коментират – много слаба игра , че чак пречат и на Врачански.
Яна Маринова и Кадурин много ми харесаха.

# 740
  • София
И аз мисля, че детето е Емо. И все повече ми се струва, че няма да е от Чарли. Иначе нямаше да вкарват такива моменти с Дани, но знае ли човек...

# 741
  • на пистата
да не би бившата жена на камен да е замесена...спроред мен намекнаха нещо с гостенката американка на сватбата.

# 742
  • Пловдив
Това за вкарването на "моменти" е само за заблуда...както и в трейлъра кой се жени  Wink

Айде нова темааааа!

# 743
новия Шеф на охраната е комбина с Тома, Ставрев най вероятно Ще го разконспирира и Ще си стане той Шеф
адмирации за играта на Яна, а Диляна Попова е много зле

# 744
  • на пистата
сега се сещам нещо.в предишният епизод когато камен отиде при онзи сводника-не помня името му да се моли за боряна...онзи като му каза за парите.после каза и...има начин всички да останат доволни-особенно баряна.явно е знаел за сестрата.мисля,че той е замесен в цялата ситуация.
ето тук в част 4-та.
сетих се-методи ганев се казва
http://staklendom.com/%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-26-%D … 7%D0%BE%D0%B4-15/

# 745
Love.net не съм го гледала, нали и там играе Диляна Попова. Как се справя? Явно са видели в нея големи артистични заложби, че изведнъж се 'разигра' толкова... Thinking Иначе е красива жена, но за мен това не е достатъчно...

# 746
Love.net не съм го гледала, нали и там играе Диляна Попова. Как се справя? Явно са видели в нея големи артистични заложби, че изведнъж се 'разигра' толкова... Thinking Иначе е красива жена, но за мен това не е достатъчно...
По абсолютно същия начин играе и там. Но от трейлърите остава впечатление, че заема центарлна роля, а това не е точно така. Има малко реплики и играе вид платена мадама. Обаче за ролята и се изисква прекрасно тяло, а нейното е повече от такова и се вписва добре, облечена само в секси, бяла, мъжка риза.
Артистичните и заложби на този етап клонят към нулата, но виждам големи амбиции покрай нея и предполагам, че ще се учи и усъвършенства, защото не е луд този който яде баницата, а нейната е голяма, мека и хубава.
Последно не се разбра дали ще издаде и песен. Ту потвърждава, ту отрича тази информация.

# 747
Наистина е много красива, но снощи ми се стори, че си е пипала устата, ужасно изглеждаше, като жаба направо. Защо се обезобразяват така тези красиви момичета  #2gunfire
Скоро видях нейни снимки от периода и с Дичо- ами...прекрасна е просто

# 748
  • София
Едно нещо много ме разсм в този епизод: с това фото заснемане прекалиха. То хубаво снимат Христо, Боряна, ала-бала, но Елена я снимаха неконтролируемо, и особено когато в онзи коридор се бореше с хаповете си, я снимаха поне от 4 различни ъгли - отгоре, отдолу, от ляво, отдясно, а като се замислиш - в този тесен коридор, би трябвало да е супер трудно да снимаш и от 1 място без да те видят и ЧУЯТ!

# 749
Тъй като подминахме 50-та стр., а Мегелинка не е влизала днес, си позволих да направя нова тема.

След малко ще ви дам линк, доработвам я с ново инфо за сезона...

НОВАТА ТЕМА!!! ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 13:12 от els

Общи условия

Активация на акаунт