Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 480
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Камен ми е някак различен, от сериозен и скучноват мъж се е превърнал в пиещ палячо  ...  Shocked

Peace абсолютно... направо инфантилно се държи Sick

Боряна ми харесва повече от предния сезон. Много спокойна и усмихната  беше.

Какви бяха тези прически на Камен и Дани на сватбата. Някой сериозно се беше подиграл с тях Joy

# 721
  • Пловдив
То не само техните прически ами и на булката... Crazy Луда равота!То другите дами бяха по-добре изглеждащи от тях!

И пак да кажа,че не ми харесва това набиване на очи че всички Пият! NaughtyПреди с пушенето,а сега...като почнем от пияницата Христо,та и Камен,Данаилов,Алекс,Дани и Сиана и те си придърпват чашките...и още кой...А и Боряна как уж му каза Да Не Пие и после уж пак му се скара! ooooh!

# 722
Камен ми е някак различен, от сериозен и скучноват мъж се е превърнал в пиещ палячо  ...  Shocked
Peace абсолютно... направо инфантилно се държи
Ами явно това е предпоставка, пиенето и лигоча за връзка и любов с Албена. Сериозния Камен, щастливо омъжен и силно влюбен не би обърнал поглед към сестрата. Алкохола и злоупотребата му е голям тласък за глупости.

Какво ще кажете Колев да стои зад Тома и фирмата с имената на семейството на Камен?! Със сигуронст е някой познат герой, който знае много за тях.
Не ми се вярва да е Николай. Няма абсолютно никакви индикации за връщането му.

Аз също не разбрах дали Сияна не се светна за парите или наистина е тъпа?

# 723
на мен ми хареса серията, това което видях, не успях всичко, но... ами и аз  bouquet Елена и Димитър, Дани и Сияна - невероятни, много ми се иска Хари да се върне, въпреки всичко Алекс не ми изглеждаше супер щастлива, не знам тая Албена не ми се вижда за хубаво да се появи, а на Камен нали не му беше валидна правната диплома в Бг, но да... 3 години са много време, те ще обяснят нататък ВСИЧКО.

# 724
Възможно е и Колев да е в играта, защото той има много информация и може да се възползва от нея.

Незнам какво толкова му харесвате на този Тома... много сковано играе. Не можах да му повярвам на играта. Е, като видях Блатечки с ехидната му усмивчица - ето това е лош персонаж Joy

Дани и Сияна са толкова сладки и толкова си отиват като двойка. Удоволствие е да ги гледам Simple Smile

много ми се иска Хари да се върне, въпреки всичко Алекс не ми изглеждаше супер щастлива

И аз така. Алекс нещо много разпасано се държи Joy

И май всички ще прекаляват с алкохола в този сезон - непрекъснато се пие

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/id/635

# 725
Доволна съм от серията Wink
Яна Маринова се справи прекрасно.
Най-ми е чудно какво точно се е случило с първия МОЛ newsm78 Дали пък не са го продали на някого?
Странно ми е и, че всички са едно голямо щастливо семейство и че всички изведнъж са станали "бели и добри".
Сияна и Дани са ми симпатична двойка.
Тайно се надявам, че Жеков дърпа конците на Тома...
С две думи - хареса ми.

# 726
Относно пиенето....заменили са в продуктовото позициониране Кока Колата с някоя и друга марка алкохол явно...

# 727
  • София
Хм, на мен пък не ми хареса. Все едно друг филм гледах, със същите актьори и герои  Rolling Eyes  Можеха по по-интересен начин да вкарат Албена. И тази амнезия...  Tired Сиана ми е странна като майка.  Rolling Eyes Яна Маринова наистина беше добра  Peace

# 728
На мен пък не ми хареса снощи серията- тази дупка от 3 години...най- интересното не показаха, как се сдобриха Камен и Димитър, защо е луднала Елена, не я харесвам така, страхотно играе, но си искам старата нахакана мадама.
Камен е лигльо, всичко мъжко и секси в него изчезна, то и в живота нещата се променят след брака, ама не на другия ден още  Mr. Green
Нещо ми се увидя снощната серия, честно, дано в другата ми светнат пропуските

# 729
много искам Жеков да се върне.
според мен зад Тома е Чарли, няма друг начин просто.

# 730
  • София
според мен зад Тома е Чарли, няма друг начин просто.

Може и двамата да са зад Тома, нали в предните серии Чарли май беше ходил до Николай и от там мисля, че разбра за проблема на ниво – 3 , за противопожарната инсталация. И след това се добра до чертежите от Нели.

Надявам се в епизодите да стане ясно как Еленка е изперкала, много ми хареса как играе параноичка  Peace                                                             

# 731
Чарли няма пари сам за такава мащабна покупка и организация. Колев, Николай, кмета, но сам не.
Пък и той преминава към добрите. Peace

Сияна, дали знае кой е бащата на детето или ще има тестове?
Бармана и шофьара в сериала братя ли са, както и в живота? Шофьора се казва Емо, сина на Сияна също, ако са братя може това да е препратка, че е син на бармана.

# 732
   Е как?! Нали Асен Блатечки каза, че с Камен заедно ще гонят лошия. Няма да е той  Naughty

Този първи епизод от новия сезон идеално щеше да ми се върже като последен на стария ( като изключим появата на Тома). Всичко друго се е подредило идеално. Чак ми доскуча.
   За Яна Маринова само ще кажа, че ме впечатли още в "Хотел България". Справяше се чудесно с ролята си тогава, както и сега. Според мен си има талант жената. Не мога да кажа същото за Диляна Попова, която ми беше много симпатична преди. Елена Петрова... на моменти наистина играе много на сила. Май сега, в този сезон героинята й повече ще се доближава до нея и ще е по- поносимо. А както казахте новият Камен нещо не е като стария. Преди ме дразнеше, че много скован, а сега ме дразни, че много лигав  Wink
   Сияна и Дани- нормално е да се разгорят стари тръпки. Въпреки, че интригата с Чарли ми беше по-интересна. Но вероятно пак ще се срещнат. Нали Чарли се е завърнал. Какво ли ще попречи на Дани да не замине...?!
   Тома не е никакъв нов сексимвол  Crossing Arms

# 733
  • София
Да питам, че да се изложа - кой е този Коки, дето му се радвате? Не загрявам  Embarassed

# 734
Да питам, че да се изложа - кой е този Коки, дето му се радвате? Не загрявам  Embarassed

Стария барман.

Общи условия

Активация на акаунт