Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 465
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Оххх много ми се иска да се върне Вергов и все така ги виждам нещата. Ама толкова молби от наша страна да го върнат, а нали уж ни четат.
Но пък колкото и да ни четат, ако наистина е вярно това, че Юлиан е искал много висок хонорар, нашите писаници едва ли ще му дадат парите...

Името на актьора, който играе Тома някой го беше написал в предните страници на темата. Доколкото си спомням - СТЕФАН ИВАНОВ (а и такова име присъства във финалните надписи).
Ето тук става ясно - актьор е от трупата на Драматичен театър "Стефан Киров" - Сливен - петият отгоре надолу е той.

свалих епизода, но нямам звук, някой имал и е този пробем?
Не.
Свалих го от DMCA-removal-from-Google и си има звук.

# 706
Откъде го свали?
Сайтът на Бтв тръгва на пресекулки при мен.

# 707
Новите къщи- смотани Crossing Arms Старите бяха по -яки.
Особено хостелчето на Сиана. Laughing Laughing Laughing

# 708
  • Велико Търново
Мисля, че на Дани му беше неловко. В крайна сметка са минали три години, не са поддържали връзка. И той и Сияна са променени.

Така е да, но все пак си мисля, че колкото и да е неловко, при мисълта, че може и да е твое, ще попиташ. Ама може аз да съм с  друго мислене, знам ли.

# 709
Не.
Свалих го от DMCA-removal-from-Google и си има звук.
 и аз от там, но нямям звук.
сайтът на бтв е не гедаем извън бг.

# 710
 Mr. Green Кокииии  Heart Eyes
ей, ще ме накарате да го гледам тоз сериал  Mr. Green Laughing

# 711
 Някой сваля ли от другаде?

# 712
Новите къщи- смотани Crossing Arms Старите бяха по -яки.
Особено хостелчето на Сиана. Laughing Laughing Laughing

явно е продала големия апартамент.
камен и боряна живеят в нещо като фоайе на опера ли?

Сиана направи ли се на ударена, като каза, че не знае откъде са парите на Елена според вас, или си е все така тъпа

# 713
  • Велико Търново
 и аз от там, но нямям звук.
so what?, пробвай това Wink (линкът ще е активен 120 часа)

# 714
благодаря, ще пробвам.

# 715
Интересно почна сезона,леко объркващо е след тези 3 години,а и актьорите все едно са съвсем различни  Simple Smile според мен тепърва ще стават много интересни неща .Не ми допада обаче образът на Д.Попова мисля че точно тя ще обърка всичко и ще стане една каша,дано само да не раздели Камен и Боряна,защото ще е много тъпо.Супер много се изкефих на Дани и Сияна бяха много сладки,дано да останат заедно,Елена беше неверояна,уникална  е и наистина се справя доста по-добре от Борянчето.Мисля че Тома е човек на Николай и че той е излезнал от затвора и сега ще си връща на всички който са го прецакали,Коки се е за завърнал  Tada.Добре беше серииката ще чакаме да се поразвият малко нещата,за да стане по интересно  Laughing

# 716
Аз успях да го изгледам от бтв. Серията бе6е много интересна. Елена е супер.
Не разбрах откъде се появи сестрата на Боряна?
Боряна съ6то ми се стори доста раз4упена.

# 717
  • Враца

камен и боряна живеят в нещо като фоайе на опера ли?

Joy Joy Joy

На мен същия въпрос ми изникна веднага, само че използвах "бална зала". Simple Smile

Следя си иначе сериала с интерес, малко турски привкус ми остана, от появяването на Димитър Касабов насред тържеството, очаквах и Албена да влезе и сватбата да се отложи, слава богу - не се случи .  Praynig

Камен ми е някак различен, от сериозен и скучноват мъж се е превърнал в пиещ палячо  ...  Shocked

А Боряна с тези наставления спрямо него... "престани", "спри", " не говори" ... сякаш му е майка ...

# 718

А Боряна с тези наставления спрямо него... "престани", "спри", " не говори" ... сякаш му е майка ...
Плюс,че го цапва по ръката да не посяга към яденето Sunglasses

# 719
so what?, инсталирай си този плейър и ще ти тръгне звука.

Мен много ме дразни Камен в новото му амплоа  ooooh! Егати лигоча.

Общи условия

Активация на акаунт