Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 461
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • 221B Baker Street
Серията има ли я някъде ка4ена? В п2бг я няма, а обикновено там ка4ват веднага.

в сайта на бтв вече я има  Peace

# 676
  • Атлантис, Галактика Пегас
На мен определено ми хареса начало на третия сезон.  Peace
Има развитие, има интрига.  Peace
Адмирации към Яна Маринова  Peace Перфектна параноичка.  Mr. Green

# 677
  • au bout du monde
На Елена някой й прави номера. Май съпругът й иска да й вземе акциите.

# 678
На мен пък ми харесва играта на Д. Попова,не е перфектна ,ама е дооста по-добра от ,,завършилата актьорско майсторство'' Crazy Sick Е. Петрова....

Тя и Яна Маринова не е завършила актьорско майсторство, но тази серия сложи всички титуловани актриси от сериала в джоба си - просто перфектна. (извинете, че се повтарям, но наистина съм възхитена от нея днес).

# 679
На мен пък ми харесва играта на Д. Попова,не е перфектна ,ама е дооста по-добра от ,,завършилата актьорско майсторство'' Crazy Sick Е. Петрова....

Тя и Яна Маринова не е завършила актьорско майсторство, но тази серия сложи всички титуловани актриси от сериала в джоба си - просто перфектна. (извинете, че се повтарям, но наистина съм възхитена от нея днес).

Тя не ме впечатли само днес,а винаги.Тя ми е любимата актриса и казах това за майсторството с доза ирония,насочена към Е.Петрова... Mr. Green

# 680
Шапка й свалям на Яна Маринова!!!!!!Страхотна игра! Лудото Ленче е мойта фаворитка!
Диляна не ща да я коментирам, и тя и сестра й са ми еднакво дразнещи. А като семейство са и лигави.
Новия - струва ми се че е човек на Николай. Чарли го чаках, пък той се появи само за минутка на финала. Няма да се разберем така с него! Wink

# 681
серията беше супер, хареса ми! героинята на Яна Маринова е доста променена, явно нещо се е случило но незнаем какво и сега някой използва това срещу нея и този някой ще ги провокира всичките акционери един по един. Много ми е интересно кой е и дали е свързано с живота на Камен в щатите. Мисля че все пак Камен ще защитава Чарли по делото.

# 682
Тя не ме впечатли само днес,а винаги.Тя ми е любимата актриса и казах това за майсторството с доза ирония,насочена към Е.Петрова... Mr. Green
[/quote]

подкрепям напълно  Mr. Green

# 683
  • There I was on a July morning
Изпуснах началото на епизода, но ще коментирам това, което видях досега.
Харесаха ми новите интриги и елементите на трилър, които са вкарали във филма.
Появата на Албена и амнезията са най-слабият момент в сценария, много сапунено се получава. Не стана ясно какво работи тя и как така лесно и бързо захвърли всичко зад гърба си и остана в България. Не ми допадат новите устни на красивата Диляна, както и играта й.  Confused
Странно е, как Елена се е превърнала в параноичка, надявам се да покажат в ретроспекция как се е стигнало до там.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Laughing

# 684
  • Разпиляна във въображението
Яна-Елена беше перфектна наистина. Много добре.

Дани и Сияна бяха също сладки. Гукаха си готино, преспаха, той добре се отнесе с малкото. Може и да си мисли, че е негово.

# 685
Супер епизод! Peace
Някой беше написал,че Алекс няма да я дяват вече.Защо покрай нея могат да се завържат нови неща
с Хари ,Еди ,ЧАРЛИ. Praynig

Д.Попова - не ми допада. Whistling

Новите къщи- смотани Crossing Arms Старите бяха по -яки.

# 686
Харесва ми идеята за параноята Sunglasses

Супер си е сериала Heart Eyes

# 687
Много съм доволна от серият, супер е като за начало на сезона!Определено ме изненадаха с малиновия сок и разбирателството на всички...обаче докога ще бъде, не се знае! Диляна Попова - засега доста слаба актьорска изява, не знам нататък как ще е Crossing Arms

# 688
Новите къщи- смотани Crossing Arms Старите бяха по -яки.

Даа, сменили са рекламодателите и това си пролича - апартаментчето на Яна не прилича на кметско  Mr. Green  И за какво бяха тръснали тази мивка до леглото й  newsm78 (може и купа да е била, но мивката в нашата баня е същия дизайн и направих тази асоциация веднага)
Къщата на Боряна и Камен - снобарска
Сияна явно е напуснала предишния апартамент, след като е изгубила парите не е могла да си го позволи (в предния сезон имаше такъв момент - тя се притесняваше как ще му плаща данъка май).

# 689
  • Бургас
И за какво бяха тръснали тази мивка до леглото й  newsm78 (може и купа да е била, но мивката в нашата баня е същия дизайн и направих тази асоциация веднага)
И на мен на това ми заприлича.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт