Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко трябва да ядат децата ми на тяхната възраст и размери?
Как мога да контролирам количеството храна, което децата ми ядат?
Какви са препоръките за здравословно хранене на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко трябва да ядат децата ми на тяхната възраст и размери?
-
Как мога да контролирам количеството храна, което децата ми ядат?
За да контролирате количеството храна, което децата ви консумират, предлагайте здравословна и разнообразна храна в умерени количества. Избягвайте прекомерната консумация на сладкиши и тестени изделия. Важно е да наблюдавате апетита им, техния растеж и тегло, като проследявате ежемесечно теглото им и позицията им в таблицата за ръст и тегло.
-
Какви са препоръките за здравословно хранене на децата?
Препоръките за здравословно хранене на децата включват предлагане на разнообразна и питателна храна, избягване на прекомерната консумация на сладкиши и тестени изделия, предпочитане да се готви у дома, използване на по-здравословни съставки като зехтин и морска сол и наблюдение на техния апетит, растеж и тегло.
-
Каква е препоръката за използване на калиева сол при деца?
-
Какви са препоръките за хранене на децата и контрола на порциите?
Сега преди да си легнат ще ядат по 200 гр кисело мляко. Баща им яде по толкова, а е 110 кг мускули.
За справка - високи са 98/100 см и тежат 16,5/16,8 кг, ако това има значение.

Права бях значи, че тежат повече от необходимото. Въпреки че не изглеждат дебели, нито даже пухкави. Минаваме на диета.
Освен да му даваш и бяло винце 
.