Къде в Пловдив???-20

• 91 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
И аз питам същото

# 136
  • Пловдив
Момичета можете ли да ми препоръчате добър гримьор/ка/ за абитуриентка. : Thinking

В салон "Стилисимо" ,който е в Кършияка до моста на Герджика има едно момче-Ангел-много добре работи  Peace  Той ми прави грима за нова година!

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 21:37 от mucko

# 137
mucko, много благодаря!  bouquet

# 138
  • Пловдив
Малко е срамно да се запише човек чак на десета страница, но.... Embarassed

# 139
  • Пловдив
Момичета , дайте добър сервиз за малка съдомиялна AEG на 2 години и 3 месеца е и съответно не е вече в гаранция. Обадих се на някъкъв сервиз дойде вкъщи техник и каза че ако е това което си мисли ще ми струва 40лв казах добре ,отвори я продуха някъв маркуч и каза готово. Пуснахме я , но уви проблема се оказа по-сложен каза че трябва да я донесем в сервиза. Казах добре взимайте я и като я оправите ми се обадете. Да ама не . Каза ми госпожо аз не съм шофьор аз съм техник. Донесете я в сервиза и си тръгна. Ами няма да я занеса в този сервиз , затова търся друг по-възможност в Кючука.

# 140
Не знам къде и кой ще търсиш, но никога не се обаждай на Жан Сервиз, не знам още ли са на пазара въобще.
Там освен, че не са шофьори и никакви техници не са /поне допреди 5-6 години не бяха, сега може да са се научили, но отношението не се учи, а те го нямат никакво/.

# 141
Момичета можете ли да ми препоръчате добър гримьор/ка/ за абитуриентка. : Thinking

В салон "Белисима" ,който е в Кършияка до моста на Герджика има едно момче-Ангел-много добре работи  Peace  Той ми прави грима за нова година!
Колко струва едно гримиране ?  bouquet

За магазините за ишлемета-има един магазин в началото на л.Каравелов-идвайки от х-л Лайпциг в посока към  РУСО,подминава се ,след това първата вляво и там едно от първите магазинчета вдясно,пише производител на дамски дрехи.

На Джумаята срещу ОББ има един магазин Руен-там има интересни неща.според мен западни марки залежали колекции,на интересни цени.Купих на детето бански за 2 лв и шапка за 3 лв.

Кажете нещо интересно вие Simple Smile

# 142
Да ви питам къде в Пловдив имаме някави образователни и занимателни центрове за деца,дори за малки-на годинка деца?

п.с. някои предлагаше ваучери за масаж в салон Цвети?

# 143
  • Пловдив
Аз за Hauck да кажа, че намерих сайт hauck.bg, в който пише, че се намират на ул."Васил Левски"214.
В bgmaps-a ми излиза някъде на Карловско.
Иначе ще проверя във Вис Виталис за това, което търся. Благодаря  Simple Smile

Това се намира наистина на Карловско вече почти накрая на Пловдив, след като минеш светофара на моста на Ален Мак продължаваш надолу и следиш за лилава сграда / няма начин да я пропуснеш  Wink / и завиваш на паркинга й и веднага след сградата има една бариера и будка с пазач - спираш при него и го питаш къде е склада и той ще те насочи. Общо взето самият склад е леко гола вода - нищо никъде не пише, катериш се по едни етажи - мисля, че беше втори, трябва да ги помолиш по-настоятелно за да ти покажат въобще нещо - абе не съм особено впечатлена, ама знае ли човек......

# 144
Здравейте,останаха ли в Пловдив магазини за ишлемета?  bouquet
. Смирненски, ул. Лерин точно с/у ясла Дара има малко магазинче  Peace

# 145
От 50 до 100 лв. Rolling Eyes
А относно магазините за ишлеме не ми стана ясно за български производите ли търсите или вносно ишлеме на маркови дрехи? Grinning

# 146
Момичета,можете ли да ми препоръчате(по възможност от личен опит) агенция,където да поръчам малък сайт,интересуват ме качеството и цената.

По-добре си го направи сама, безплатно! За следните 3 получаваш безплатно хостинг и домейн Wink
http://www.wix.com
http://www.ovo.bg/
http://alle.bg/
Регистрираш се, избираш си шаблон, поставяш съдържанието вътре и си готова.
Ако искаш web адреса да е с твое име:
http://www.webpage-maker.com/ - правиш си сайта и след това си купуваш само хост и домейн, където да поставиш сайта за да се вижда в интернет.
Препоръчвам ти:
http://www.godaddy.com/ - един от най-добрите в света цена/качество/сигурност Simple Smile

# 147
дай още ако има, че аз вече толкоз съм се пищисала с тези цени на сайтове, че сама ще си го направя и няма да изглежда по-лошо така като гледам

знае ли някой откъде тръгват в петък рейса/буса за рим? че съм му изгубила тел на момчето и сега се чудя къде да търся.

# 148
  • Пловдив

Не мога да кажа точно,защото аз тогава имах няколко процедури,но ако искаш на лични мога да ти пратя тел. да се обадиш да попиташ  Peace

# 149
Момичета , дайте добър сервиз за малка съдомиялна AEG на 2 години и 3 месеца е и съответно не е вече в гаранция. Обадих се на някъкъв сервиз дойде вкъщи техник и каза че ако е това което си мисли ще ми струва 40лв казах добре ,отвори я продуха някъв маркуч и каза готово. Пуснахме я , но уви проблема се оказа по-сложен каза че трябва да я донесем в сервиза. Казах добре взимайте я и като я оправите ми се обадете. Да ама не . Каза ми госпожо аз не съм шофьор аз съм техник. Донесете я в сервиза и си тръгна. Ами няма да я занеса в този сервиз , затова търся друг по-възможност в Кючука.
Някъде из форума срещнах специална тема за съдомиалните, но не зная дали се коментира нещо относно сервиза.
Аз бих те посъветвала от личен опит:
1.Обърни се с молба за съдействие към магазина/склада/ от където е закупена миачката и не по телефона, а лично с молба и без нотки на недоволство от закупения уред. Ако са коректни търговци, независимо, че уреда не е в гаранция те ще се постараят максимално да ти помогнат/ дори е е възможно те да се ангажират или да ти препоръчат свестен майстор./
2. При положение, че т. 1. не свърши работа - на гаранционната карта е опомената фирмата вносител. Звъниш им по телефона, отново без кавга,  описваш накратко какво ти се е случило и много тънко намекваш, че искренно се надяваш на тяхното съдействие. Голям късмет ще имаш, ако попаднеш на шефа на отдел "рекламации",  а не на секретарка.
С моята миална "Електролукс" преди години се случи почти същото. След като три пъти идваха техници и ми заявиха, че трябва да я откарам в сервиза, защото вероятно има проблем в програматора или мотора, се оказа много дребен проблем- по-дълго от нормалното гумено уплатнение и след като го поизрязаха малко, миячката заработи като пушка./но всичко това се случи след намесата на един безкрайно лубезен г-н от фирмата вносител/ Така е и до днес, но вече е морално остаряла и плаче за новичка.
Желая ти успех, защото е лошо без миална! Peace

Общи условия

Активация на акаунт