Къде в Пловдив???-20

• 91 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Момичета помагайте- търса си хубава мушама! Преди купувах от Юск ,но вчера като ходих отвратителни десени! Искам нещо което да е меко и да не се пързаля на масата, модерен дизайн, може и от тези дето са като покливки!

# 121
  • Пловдив
Скоро купих хубава мушама от Лидъл (поне на мен ми хареса) - около 7лв беше.

# 122
да е меко и да не се пързаля на масата, модерен дизайн!
Такава мушама купих от Карфур , беше о/о 7лв  Peace

# 123
  • Пловдив
Момичета помагайте- търса си хубава мушама! Преди купувах от Юск ,но вчера като ходих отвратителни десени! Искам нещо което да е меко и да не се пързаля на масата, модерен дизайн, може и от тези дето са като покливки!

Има задоволителен избор в Бриколажа Peace

# 124
Момичета,можете ли да ми препоръчате(по възможност от личен опит) агенция,където да поръчам малък сайт,интересуват ме качеството и цената.

И аз разглеждам подобни оферти в момента. Цените започват между 300 и 600 лв за съвсем основен вид. За качество още не мога да коментирам. Един колега си чака сайта вече една година, та не смея нищо да препоръчам.

# 125
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
 Simple Smile

# 126
 Момичета можете ли да ми препоръчате добър гримьор/ка/ за абитуриентка. : Thinking

# 127
Момичета,можете ли да ми препоръчате(по възможност от личен опит) агенция,където да поръчам малък сайт,интересуват ме качеството и цената.

ПИК Компютър правят страхотни сайтове на разумни цени.
http://www.pic.bg/kontakti     032 /636 926

на училище душо дахди деков те са направили и подържат сайта.

# 128
  • Пловдив
Добро утро, момичета. Днес трябвя дя купя сувенир за едно семейство от чужбина, моля ви дайте ми някакъв съвет какво и от къде да го взема.

# 129
  • Пловдив
Мои приятели, семейство без деца, търсят апартамент под наем, по възможност обзаведен, малък, Кършияка, без агенция.

Ако някой търси съвестни наематели, да ми пише на ЛС.  Simple Smile

Пиша , ако не е късно  Peace

# 130
  • Пловдив
[
Аз да попитам къде мога да намеря здрав плат, подходящ за шезлонг?

Има специални платове за шезлонги. Виждала съм  в магазина за дамаски на събота пазар. Предполагам, че може да се намери и по други такива магазини  Peace

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 10:53 от perah

# 131
Гримьор (ка) - в салон Арлет, до Главната който е. Там ми направиха грима за сватбата, не беше скъпо въобще, но беше страхотно Flutter

Благодаря за отговорите за детския център Hug
Добро утро, момичета. Днес трябвя дя купя сувенир за едно семейство от чужбина, моля ви дайте ми някакъв съвет какво и от къде да го взема.
В такива случаи обикновено купуваме икона (мъничка). Винаги са очаровани хората. Не знам дали те устройва като предложение обаче Simple Smile

# 132
Аз бях купила за подарък на една чужденка комплект от плетени на куки покривка+ малки подложки. От тези ръчно изработваните дето ги правят бабите. Но първо, че беше от София и не знам тук къде ги има и второ, че тя се интересува от такива работи.

# 133
горе- долу от какво се интересуват?
Ако са християни  аз обикновенно избирам хубава икона! Става и картина , на стария град например,може върху дърво, състарена- хем да не се чудят как ще я транспортират!

благодаря за отговорите за мушамата   bouquet

# 134
Здравейте,останаха ли в Пловдив магазини за ишлемета?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт