Къде в Пловдив???-20

• 91 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Предложете бар/клуб за празнуване на рожден ден. Да пускат и лица под 18 години и да е евтино, но хубаво.

# 346
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
В Гранд на 2-ри етаж в ъгъла. Виенски салон Бел мисля, че се казва. Има безплатна зала с малко играчки за децата и е до помещението за непушачи.

Благодаря.
А мнения за детски център Маккуин ?
Центъра и кафето са хубави, с удоволствие ходехме там до последния път, когато отидохме и пожелахме да си ползваме ваучера до край (имаха оферта в сайтовете за колективно пазаруване преди известно време), оказа се, че двете зали са заети с РД и след като видяха, че номера няма да мине пуснаха и нашите деца вътре. А се бях обадила да проверя дали е свободно и от колко часа, все пак идваме от другия край на града. От този момент се разочаровах много, не мога да ползвам услуга, за която съм платила, но както и да е. Нека всеки си прецени като го посети лично.

Вчера ходихме до тази сладкарница с детски кът в Гранда. Вече е затворена. На стените на детският кът даже имаше табела че я дават под наем.

# 347
Предложете бар/клуб за празнуване на рожден ден. Да пускат и лица под 18 години и да е евтино, но хубаво.
А, една случка:
Моя братовчедка, която скоро навърши 17, се беше събрала с компания непълнолетни. Звъняли първо в заведението, уговорили се с шефовете, като категорично изяснили, че са непълнолетни. Освен това са искали да консумират алкохол и да си пушат. От заведението ги уверили, че няма проблем, да заповядат. Нашите, естествено се събрали, поръчали. След има-няма час и половина - два - хоп, проверкааа! Полицаите, разбира се, били "благосклонни" и им казали, че няма да ги глобят, ако си тръгнат веднага. Нито се наяли, нито се напили, платили си сметката и си тръгнали.
Та много внимателно проучвай, особено ако шефовете те уверяват, че "няма проблем".

# 348
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
В Гранд на 2-ри етаж в ъгъла. Виенски салон Бел мисля, че се казва. Има безплатна зала с малко играчки за децата и е до помещението за непушачи.

Благодаря.
А мнения за детски център Маккуин ?
Центъра и кафето са хубави, с удоволствие ходехме там до последния път, когато отидохме и пожелахме да си ползваме ваучера до край (имаха оферта в сайтовете за колективно пазаруване преди известно време), оказа се, че двете зали са заети с РД и след като видяха, че номера няма да мине пуснаха и нашите деца вътре. А се бях обадила да проверя дали е свободно и от колко часа, все пак идваме от другия край на града. От този момент се разочаровах много, не мога да ползвам услуга, за която съм платила, но както и да е. Нека всеки си прецени като го посети лично.

Вчера ходихме до тази сладкарница с детски кът в Гранда. Вече е затворена. На стените на детският кът даже имаше табела че я дават под наем.
Извинявайте, че сте се разкарвали напразно! Не съм ходила скоро там и не знаех. Преди време една позната ми обясняваше, че семейството, което го държи ще заминава да работи в чужбина лятото, но са намерили кой да го работи докато ги няма. Явно има промяна. Като имам инфо, ще пиша Peace

# 349
А, една случка:
Моя братовчедка, която скоро навърши 17, се беше събрала с компания непълнолетни. Звъняли първо в заведението, уговорили се с шефовете, като категорично изяснили, че са непълнолетни. Освен това са искали да консумират алкохол и да си пушат. От заведението ги уверили, че няма проблем, да заповядат. Нашите, естествено се събрали, поръчали. След има-няма час и половина - два - хоп, проверкааа! Полицаите, разбира се, били "благосклонни" и им казали, че няма да ги глобят, ако си тръгнат веднага. Нито се наяли, нито се напили, платили си сметката и си тръгнали.
Та много внимателно проучвай, особено ако шефовете те уверяват, че "няма проблем".

E, аз няма да присъствам, но ще има други хора, които са над 18. Затова питам в кои заведения пускат на такава възраст. Моля, сподели бара, в който са ги хванали.

П.С. Може и на лични.

# 350
е, те по принцип не трябва ли да глобят заведението, а не клиентите?! егати постановката... съжалявам, че не мога да помогна с инфо за такова заведение...

# 351
  • Пловдив
Мисля, че по закон е забранено допускането на лица под 18г без придружител в такива заведения и не зависи от самото заведение, но ако има лице, което да е придружител (над 18г) би трябвало да няма проблем  Peace

# 352
Момичета търся колело 24",  някой ако се сеща къде мога да проверя, обиколила съм  Maxcom, Lider,Метро, Кауфланд, Карфур, търся някакво под 200лв, ако някой е мернал някъде да свирка

# 353
Момичета търся колело 24",  някой ако се сеща къде мога да проверя, обиколила съм  Maxcom, Lider,Метро, Кауфланд, Карфур, търся някакво под 200лв, ако някой е мернал някъде да свирка
Провери ли в Спринт на Голямо конарско шосе?

Виждали ли сте в някой от детските центрове за празнуване на РД от тези кълба на тавана, дето са с малки огледалца и се осветяват от шарени лампи, като в дискотека? Предполагам ме разбрахте.
Баткото ми искал дискотека за РД, да припаднеш.

# 354
  • Пловдив
Мисля, че съм виждала в Тон Бонбон 2  Peace

# 355
  • В царството на мечтите
В тон бонбон на вислая 100% има

# 356
Мисля, че съм виждала в Тон Бонбон 2  Peace
В тон бонбон на вислая 100% има
Благодаря! Резервирах  Simple Smile

# 357
  • plovdiv
Мисля, че по закон е забранено допускането на лица под 18г без придружител в такива заведения и не зависи от самото заведение, но ако има лице, което да е придружител (над 18г) би трябвало да няма проблем  Peace
Това не е така, вече в 2заведения, в които се пуши не ме пуснаха със синът ми/аз нали се явявам придружител/.  В едното даже спорих със собственика и той ми предложи да оставя при него 500лв/колкото е глобата/ докато сме там и ако не мине проверка да си ги взема

# 358
Това не е така, вече в 2заведения, в които се пуши не ме пуснаха със синът ми/аз нали се явявам придружител/.  В едното даже спорих със собственика и той ми предложи да оставя при него 500лв/колкото е глобата/ докато сме там и ако не мине проверка да си ги взема
Това е защото се пуши, а не защото детето няма 18. В заведение, в което се пуши е забранено да има лица под 18г без значение дали са с придружител или не. Глоба има и за заведението, и за родителя.

Но и не знам, къде ще намерите бар, в който няма да се пуши.. Иначе глоба има и за родителя, ако детето му е в нощно заведение и е под 18. Даже май от РПУ-то трябва да си вземеш детето  Simple Smile Днес четох в дир.бг, че в Асеновград са правили тези дни проверки.

# 359
Като върнахме темата за пушенето и заведенията, да попитам по-осведомените. Има ли изискване за разположението на залата за непушачи? Миналата вечер бяхме в Графит и трябваше да прекосим залата за пушачи, одимяха ни се дрехите и да влезем зад  заграденото със стъкла /непушачи/, на тръгване пак същата работа.
Извинявам се, че не съм по темата.

ВЕРА,в Кичука най-добър е фитнеса до Нептуна.Фитнес Флекс,всичко има вътре,залата е голяма,има даже масажи,сауна и нз какво друго са сложили,но за тея неща съм сигурна.

Ходила съм там, уредите много ми харесват, но ми е доста далече. Благодаря!

Нагоре някой питаше за магазина на Зара в Смирненски. Хич не мога да го обясня, но ще се опитам. Като се тръгне по Царевец от Сани, в посока Пещерско шосе, от дясно има пресечки. Една от пресечките води до нова кооперация, на ъгъла й има магазин за ловнорибарски принадлежностти, доста голям. В същата кооперация е и магазинът на Зара. В съседство са детски ясли.
Не мога да го обясня, защото съм ходила като се разхождам с децата и никога не съм си давала за цел да помня местоположението му.

Редактирам се така, защото вчера минах по маршрута и усетих къде е разликата. Става дума за пресечките в дясно на Царевец.
..... пролича си, че съм се просветлявала  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт