Къде в Пловдив???-20

• 91 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Запис

# 16
Пепи   bouquet Hug

За тези като мен, които купуват разни по-рядко срещани по пловдивските магазини неща като амарант, киноа, семена за покълване и др. био продукти, да кажа, че посетих днес май единствения био магазин в града ни и беше доста добре зареден. Намира се в една пресечка на улица Христо Данов, първата в дясно от Джумаята като тръгнете Peace

в Мол Пловдив открива магазин Балев био. От софийския не съм впечатлена, ще видим

# 17
# 18
  • Пловдив
Запис, да не ви изпусна! Grinning

# 19
Момичета, виждали ли сте в някоя аптека тестери за крем за лице с висок слънцезащитен фактор, на AVENE, Vichy или друго, което ми препоръчвате? Държа да пробвам преди да купя, че кожата ми е доста чувствителна. Много благодаря!  bouquet

# 20
Днес мернах един нов магазин за детски работи-точно до хранителния магазин Триумф,който е до Новотела и мисля,че на витрината пишеше Hauck,а до колкото знам тази улица се води Васил Левски  newsm78   Дано само да не подведа някой  Embarassed   Утре ще вляза да разгледам и ще докладвам какво има и как са цените Wink

Това е Бейби ленд. Още са слабичко заредени. Нищо интересно няма вътре.

Момичета, виждали ли сте в някоя аптека тестери за крем за лице с висок слънцезащитен фактор, на AVENE, Vichy или друго, което ми препоръчвате? Държа да пробвам преди да купя, че кожата ми е доста чувствителна. Много благодаря!  bouquet

В аптеката на кръстовището на клуб Ескейп - отиваш и направо си искаш тестер. Там винаги имат всякакви.

# 21
# 22
Запис и от мен.

# 23
Пепи   bouquet Hug

За тези като мен, които купуват разни по-рядко срещани по пловдивските магазини неща като амарант, киноа, семена за покълване и др. био продукти, да кажа, че посетих днес май единствения био магазин в града ни и беше доста добре зареден. Намира се в една пресечка на улица Христо Данов, първата в дясно от Джумаята като тръгнете Peace

в Мол Пловдив открива магазин Балев био. От софийския не съм впечатлена, ще видим
Брей, и кога това? Къде ще е?

А, с Есприт какво стана? Някой тук беше писал, че ще отварят пак, но така и не се случи Thinking

# 24
Пепи   bouquet Hug

Брей, и кога това? Къде ще е?

А, с Есприт какво стана? Някой тук беше писал, че ще отварят пак, но така и не се случи Thinking
И аз се интересувам от Есприт, ще имат ли пак магазин в Пловдив?

# 25
mucko, gargamela, chori,  благодаря за опътването!
  bouquet

# 26
Препоръчайте ми добър педиатър в Кичука, засега ми препоръчаха само Дипчикова но ми се иска да събера и други мнения. Казаха ми и за някаква Апостолова. Дори и да не е в Кичука ми се иска наистина добър педиатър. Звънях на Розалина Христова но тя не записва повече дечица.  ConfusedИзискванията ми към педиатъра са точно три:
1. Да си вдига постоянно телефона,
2. Да е за късното захранване и кърменето до късно;
3. да не изписва АБ за щяло и нещяло.

Наистина се надявам на компетентните ви мнения !

# 27
  • до Пловдив
запис  Hug Hug

# 28
Не исках да се записвам, но няма какво да питам, нито какво да отговоря  Simple Smile

# 29
Скоро някъде видях одеало за пикник, трябва ми спешно, а не мога да се сетя къде да търся  newsm78
Да не си го мярнала тук Wink
- за това не съм сигурна дали е ново, мисля че не, но сега го виждам - води се чанта-одеяло за пикник

Общи условия

Активация на акаунт