Къде в Пловдив???-20

• 91 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За аутлета на Джани - посетих го миналата седмица, но за съжаление в целия магазин буквално имаше едни чифт обувки 37 номер, всичко останало беше 35-36. Продавачката ми каза, че само това са й доставили.

# 211
Леле, ужас Shocked Добре, че сподели, мислех тази седмица да ходя...

# 212
  • Пловдив
Да ви споделя нещо...знам,че не е за тук,но не се стърпям!
Вчера ходихме да хирургиите с детето на преглед при УНГ.След като мина прегледа чакахме за д-рката да разпечата листа от прегледа и...докато чакахме излезе един пак с бяла манта и запали цигара в коридора пред кабинета  Shocked Ужас!А хора вънка колкото щеш! ooooh!То бива вива безобразие,но и в болница...А имаше на 50м. от него изход,където да излезе и да си пуши на воля!

в този ред на мисли

наложи ни се спешно приемане във ВМИ за малката.тъй като била много малка пътекат изисквмала преглед от педиатър.отиваме в педиатрията на 10 я етаж,влизаме в кабинета и докторът тъкмо си гаси цигарката.в кабинета беше лисичарник-няма отворен прозорец,а докторчето си е пафкало наволя цяла сутрин  Sick

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 09:54 от Elfita

# 213
Дами, знаете ли дали има нотариус в Тракия? Ако има - къде?

# 214
Публикувана от: Elfita
Elfita, може ли да дадеш по точно обяснение или адрес за тази обувната борса към Прослав,  защото не познавам Пловдив много добре, студентка съм тук и не мога да се ориентирам къде се намира... Confused

ще се опитам да обясня

на картата http://www.bgmaps.com/map/plovdiv намираш кръстовището на бул Пещерско шосе с бул 6 ти септември и ул Елин Пелин.Движиш се по Пещерско като идваш от клиника Селена т.е от града подминаваш кръстовище с елин пелин и 6 ти септември.вдясно ти е бензиностанция марж.продължаваш и вляво е обувната борас има и табели.накрая на града се пада-почти до табелаат,че свършва Пловдив

Благодаря ти, разбрах къде е!

# 215
Момичета, къде се продават дървени гребени за коса? Търсих доста, но не успявам да открия Thinking

# 216
  • Майничка
Момичета, къде се продават дървени гребени за коса? Търсих доста, но не успявам да открия Thinking

Щерката си купи от магазин за сувенири в Стария град.

# 217
  • гр.Пловдив

Щерката си купи от магазин за сувенири в Стария град.

взимала съм но отдавна от магазини Зара

# 218
Здравейте и от мен Simple Smile   bouquet
murvet77 би ли споделила за пицарията, за която спомена как варират цените на пиците и пастата (ако предлагат)? Скоро имам личен повод и ако наистина е хубаво да взема там да го отпразнувам Simple Smile
А момичета някой знае ли дали този супа бар е отворил вече. Виждам билборди, но никакво инфо кога отваря. Знам, че ще е на мястото на бившето "Ориент кафе" срещу Лъки синема, но скоро не съм имала път натам и не съм видяла. Ако е отворено и някой има впечатления, нека сподели Simple Smile

# 219
Препоръчайте ми козметичен център с дерматолог или дерматолог, който се занимава с козметични проблеми  bouquet.

# 220
Има ли хубав фитнес в Кичука? Интересуват ме основно уреди за корем и да са добри пътеките за бягане.
Нещо около Камела ще ми е удобно. Струва ми се, че гледах някакъв билборд, ама не помня нито името на фитнеса, нито улицата.

# 221
Момичета,кажете ми някоя майсторка на вежди  Party  че нещо не съм доволна от сегашната ....  Tired
А, за това студио за вежди, някой има ли отзиви? - http://viailletperfection.eu/index1.html
Аз ходя там от скоро, тъй като мойта козметичка се премести там, супер доволна съм как ми прави веждите. Светла се казва, има и още едно момиченце, много мила, казва се Лина,също много добре работи, 6 лв са веждите  Peace от други услуги не съм се възползвала и немога да дам отзиви
А, нещо по-специално има ли или си е най-обикновено почистване на вежди?

Джей мисля, че адресите на колета и личната карта трябва да съвпадат  Peace
Не,обикновенно почистване

# 222
  • Пловдив
Здравейте,в по предна тема сте коментирали за д-р Ива Стоилова.Искам да питам колко пари взима за консултация и колко взима за премахване на петна от пъпки и черни точки?  Hug

# 223
Вчера ходихме да хирургиите с детето на преглед при УНГ.След като мина прегледа чакахме за д-рката да разпечата листа от прегледа и...докато чакахме излезе един пак с бяла манта и запали цигара в коридора пред кабинета  Shocked Ужас!А хора вънка колкото щеш! ooooh!То бива вива безобразие,но и в болница...А имаше на 50м. от него изход,където да излезе и да си пуши на воля!

Д-ра предполагам е бил Елшишки,нямало е случай да не се случи и при нас.

# 224
  • Пловдив

Д-ра предполагам е бил Елшишки,нямало е случай да не се случи и при нас.

Може,не го знам...беше и той в каб.12!

Общи условия

Активация на акаунт