Къде в Пловдив???-20

• 91 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
ами пак до това опираме, че никакви майстори не са - три пъти идват и не могат да разберат какво й е на машината
навремето тези от жан сервиз - идват, гледат, пулят се, нищо й няма, тръгват си, а тя не само, че не мие, ами по-лоши ги вади отпреди слагането
говоря с вносителя- ами ние сме оторизирали жан сервис, те знаят
говоря с жан сервис - ами това е което можем да направим, препаратите са виновни /сменяй 300 препарата/, водата е виновна /слагай филтри и пречистватели мощно/, моят пръст и той сигурно е виновен където натиска копчето. Месеци наред скъсани нерви, при това машина, която 2004 год е струвала 2500 лв...
Докато накрая не се появи едно момче, работило в Германия, дойде, отвори, пипна нещо и заработи и не се спря. Оказа се, че още при монтажа професионалистите от Жан Сервиз са объркали нещата, но са толкова навътре в материята, че даже и не могат да разберат какво става.
Извинявай, но нотките на недоволство и тънки намеци се изчерпват в един момент
От тогава когато купувам каквото и да е - първо проверявам кой е сервиза, има ли специалисти, познават ли марката и тогава евентуално може и да си купя от тях.
Но така някой пишман вносител намерил някой пишман майстор - забрави тези тънки намеци и без нотки на недоволство.

# 151
Отдавна вече в Б-я няма пишман вносители. Общо взето офицялните представители на марките за бяла техника са няколко и са изключително силни и стабилни фирми. Понеже никой не ги осведомява какви ги вършат оторизираните им сервизи, вносителите  нямат реална представа за проблемите на крайния потребител.
Съжелявам ако не ти допада начина по който аз си разреших моя проблем, но го споделих тук като опит, а всеки има глава на раменете си и постъпва така, както реши.
Не допускаш ли, че просто не си попаднала на добър професионалист, защото в "Жан сервиз" на мен ми отремонтираха перяща прахосмукачка "АЕГ", след като два пъти преди това я носих в София на сервиз.
То със сервизите е като с лекарите- има доволни и недоволни.
Предполагам и при теб ако дойде недоволен клиент и има релкамация за услугата, която му предоставяш, ще се опиташ да му съдействаш.
Не е по различно положението  с автосервизите. Пак ли пишман вносители и пишман сервизи.
Според мен всеки трябва да си знае правата като потребител и да  изисква тяхното спазване от тези които му предоставят стоката или услугата, а механизма за удовлетворение - всеки сам за себе си да прецени какъв да бъде - с кавга или с недоволство. Аз също паля много лесно и бързо обръщам нещата на кавга, но в такива случаи не помага, ако не си добре мотивиран и аргументите да са точни и ясни.
 Peace Важен е крайния резултат.

# 152
Не, не допускам.  Simple Smile
Тогава стигнах до самия Жанко и първоначално опитах с добрия тон. Не стана работата.
Все пак рибата мирише откъм главата.

# 153
Да ви питам къде в Пловдив имаме някави образователни и занимателни центрове за деца,дори за малки-на годинка деца?

п.с. някои предлагаше ваучери за масаж в салон Цвети?
Освен за ''Център за децата'', за друг не се сещам.

# 154
  • в обкръжаващия ме хаос
В предната тема, ако не се лъжа се дискутираше въпроса за корекция на дрехи. Искам да споделя, че останах страшно доволна от работата на една жена. Занесох й сако от естествен велур за вталяване, защото беше малко широкичко, тя освен, че го втали му стесни и скъси и ръкавите, намали го малко в раменете, а бе префасонира го изцяло и стана страхотно, отникъде не опъва и не личи да е пипано.  Ателието й се намира на ул. Хр. Г. Данов 43, отдолу в кооперацията срещу Природонаучния музей. 

Да ми препоръчате сервиз за перална машина. Моята слава Богу не е развалена, но има една миризма, която не мога да премахна с никакви препарати. Искам да се консултирам, а ако се наложи да я отворят и почистят. Извън гаранционна е. Изчетох темите във форума по въпроса, но нищо не подейства - оцет, белина, Др.Бекман и др.
Благодаря   bouquet

# 155
  • Пловдив
Ами от Техномаркет е взимана съдомиялната. Сервизът на който се обадих е упоменат в гаранционната карта като оторизиран сервиз на Електролукс.  Tired

# 156
  • Пловдив
Малинка Калинка аз се занимавам с платове, та как се казва тази шивачка?Да не би да е Ели?

# 157
  • Пловдив
Здравейте, обещах да пиша като се отвори италианската пицария на нашата улица.
Вече пробвахме няколко пъти пиците, по-вкусна не съм яла със сигурност, предлага се и мексиканска кухня, още не съм я пробвала. Препоръчвам с 2 ръце, а собствениците са много приятни.
Намира се на ул.Анри Барбюс 5 или 7 е номера, на ъгъла срещу аптека Марешки, зад църквата Иван Рилски Кършияка.

Благодаря много за информацията! Скоро ще я посетя.
Може ли да кажеш още веднъж името на пицарията да разгледам предварително сайта и или за резервация.

# 158
  • гр.Пловдив
а отзиви за хубав и ...... евтин ламинат?

# 159
  • Пловдив
Момичета,кажете ми някоя майсторка на вежди  Party  че нещо не съм доволна от сегашната ....  Tired

# 160
  • Пловдив
Елънче веднага ти казвам ! Мира,салон Sax,намира се на ул.Йоаким Груев,до полицията.Ако искаш на лични ще ти пратя тел.Прави страхотно вежди ! Ще останеш много доволна,сигурна съм Grinning

# 161
  • Пловдив
Ами давай Only чакам ЛС   bouquet Благодарско за бързия отговор   bouquet

# 162
Ами от Техномаркет е взимана съдомиялната. Сервизът на който се обадих е упоменат в гаранционната карта като оторизиран сервиз на Електролукс.  Tired

Да не е Г-сервиз на ул. Георги Измирлиев. Аз се колебая дали да си включа газта сам или да разчитам на тях заради гаранцията (която на готварската ми печка е 3 години). Ще съм благодарен, ако и някой друг има впечатления от тях?
И дали изискват всички повредени уреди да се носят при тях в сервиза???  Thinking

# 163
Привет на всички някой има ли идея в кои магазини се предлагат спортни стоки на фирма АРМИРА мисля че фирмата е от Димитровград.Ще се радвам ако сте виждали някъде такива спортни екипи!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 164
Момичета,кажете ми някоя майсторка на вежди  Party  че нещо не съм доволна от сегашната ....  Tired
А, за това студио за вежди, някой има ли отзиви? - http://viailletperfection.eu/index1.html

Общи условия

Активация на акаунт