Къде в Пловдив???-20

• 92 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
В един магазин за козметика в горната част на главната. От пощата като вървиш посока копчетата почти веднага отдясно.  Виждала съм щендер за декоративна козметика.

# 406
  • на село
в магазин DM има Peace

# 407
  • Пловдив
Аз скоро търсих Ревлон, има в аптеката в център Гранд  Hug

# 408
Момичета , имам нужда от нов фризьор в района на новотела ... препоръчайте ми моля. Гледам тука срещу новотела точно един много намазан , но не смея да вляза без да имам някакво мнение .

# 409
И аз пощурях по тези  туту, балерински красоти на дърти години  Embarassed
http://www.flickr.com/photos/devil_kin/5539719877/in/photostream/
Знае ли някой къде /извън нета/ мога да си намеря за мен и дъщеря ми. В краен случей ушия.

# 410
  • Пловдив
Мога да препоръчам салона в Новотела-фризьорката се казва Емилия,аз съм много доволна от нея Peace

# 411
Момичета , имам нужда от нов фризьор в района на новотела ... препоръчайте ми моля. Гледам тука срещу новотела точно един много намазан , но не смея да вляза без да имам някакво мнение .
Ако става въпрос за подстригване - препоръчвъм Пепи 2 в Арлет-а Simple Smile - във вторниците имат и промоция за подстригването  Wink

# 412
И аз пощурях по тези  туту, балерински красоти на дърти години  Embarassed
Знае ли някой къде /извън нета/ мога да си намеря за мен и дъщеря ми. В краен случей ушия.

е подлеза на апт. марица зърнах на витрина черна такава- голяма. малки има в гранд-а на 2ет., в един магазин за балерински и танцьорски дрешки и обувки... Simple Smile tutu.bg не е извън нета, но в темата с придобивките имаше доволни Simple Smile

# 413
И аз пощурях по тези  туту, балерински красоти на дърти години  Embarassed

е подлеза на апт. марица зърнах на витрина черна такава- голяма. малки има в гранд-а на 2ет., в един магазин за балерински и танцьорски дрешки и обувки... Simple Smile в една др тема някой беше дал линк на сайт, където шият, ако се сетя как се казват, ще намеря и сайта....

Благодая! Да, да знам го сайта http://www.tutu.bg/ Ама ми се искат сега, веднага  Laughing

# 414
Момичета,имам един въпрос,не е точно по темата,но не намерих подходяща,в която да го задам.В събота подариха на сина ми писта,която обаче се оказа неработеща.Върнахме я и ни я замениха с подобна.И при нея има проблем(самите коли не правят добър контакт с релсите и съответно не може да се играе с нея).Имам ли право да я върна и да избера друг артикул от магазина и в какъв срок(новата я взехме в понеделник).

# 415
Щом не си доволна може да поискаш замяна.

# 416

Дрози, Да , да -  за подстригване става дума . Къде има Арлет в района? Така ли да кажа  "Пепи 2"  Crazy Wink . Какви са цените със и без промоция?   Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мими, в самия новотел ли ... Става дума за подстригване на средно дълга коса , коятро е чуплива и много ми е важно да знае какво прави  Hug . Как са цените там - ориентировъчно разбира се .

Можете ли да ми дадете контакти  Hug

# 417
  • гр.Пловдив
Момичета,имам един въпрос,не е точно по темата,но не намерих подходяща,в която да го задам.В събота подариха на сина ми писта,която обаче се оказа неработеща.Върнахме я и ни я замениха с подобна.И при нея има проблем(самите коли не правят добър контакт с релсите и съответно не може да се играе с нея).Имам ли право да я върна и да избера друг артикул от магазина и в какъв срок(новата я взехме в понеделник).

как ми намирисва на Д----О, да може пак да я върнеш и не е късно

# 418
Проблемът е,че реално играчката си работи.Но за скъпа играчка е пълно разочарование.Ще пробвам...

Не,Х--О  Simple Smile

# 419
Проблемът е,че реално играчката си работи.Но за скъпа играчка е пълно разочарование.Ще пробвам...

Не,Х--О  Simple Smile

Щом покупката не те прави щастлив и не си удоволетворен от нея, имаш право да я върнеш.

Общи условия

Активация на акаунт