Къде в Пловдив???-20

• 92 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Препоръчайте ми фирма/склад  за  ПДЧ плоскости в Пловдив  Praynig Освен в "Съливер",който е до КАТ някой знае ли другаде къде се предлага по-голям асортимент?

# 497
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0
След като Tatti се разсърди и заключи темата, успяхте ли някъде да я приместите по неговите препоръки???

# 498
  • Пловдив
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0
След като Tatti се разсърди и заключи темата, успяхте ли някъде да я приместите по неговите препоръки???

Аз не съм правила друга ,ако на някой му се прави ще се включа с голямо удовослтвие. Момичетата от Варна пишат в общата тема  Sad

# 499
Препоръчайте ми фирма/склад  за  ПДЧ плоскости в Пловдив? Освен в "Съливер",който е до КАТ някой знае ли другаде къде се предлага по-голям асортимент?

# 500
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма/склад  за  ПДЧ плоскости в Пловдив? Освен в "Съливер",който е до КАТ някой знае ли другаде къде се предлага по-голям асортимент?

Алати, Бриколаж и т.н. големи хипермаркети

# 501
  • Пловдив
някой наскоро питаше за слънчеви очила- да се похваля, че вчера си взех от магазина на Полароид в Гранда за 35 лева, на Полароид. Имат 60%намаление на доста модели.

# 502
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма/склад  за  ПДЧ плоскости в Пловдив? Освен в "Съливер",който е до КАТ някой знае ли другаде къде се предлага по-голям асортимент?

В Съливер има най-голямо разнообразие от различни производители в наличност. Там ако не можеш да избереш, не се сещам къде Simple Smile
"Мебелин 07" предлагат няколко различни производители, твърдят, че предлагат 600 цвята, но те са само на каталог и чакаш доставка, пък я има при вносителите, я няма ... По строителните хипермаркети няма голямо разнообразие, те гонят масовката  Wink

# 503
Хулиганка, знам и за тези http://www.rali-m.com/
http://www.newman-group.bg/contact.php, вторите са май само за Кроношпан. Не съм ходила
и нямам наблюдения.

# 504
Препоръчайте ми фирма/склад  за  ПДЧ плоскости в Пловдив? Освен в "Съливер",който е до КАТ някой знае ли другаде къде се предлага по-голям асортимент?

В Съливер има най-голямо разнообразие от различни производители в наличност. Там ако не можеш да избереш, не се сещам къде Simple Smile
"Мебелин 07" предлагат няколко различни производители, твърдят, че предлагат 600 цвята, но те са само на каталог и чакаш доставка, пък я има при вносителите, я няма ... По строителните хипермаркети няма голямо разнообразие, те гонят масовката  Wink

Чух за склад някъде на Кукленско шосе,но не знам адреса...Някой ако е знае нещо по въпроса.. newsm78

# 505
Бенджи,благодаря за информацията Hug
Есента имаше нещо подобно в Тракарт,ако не се лъжа.

# 506
  • Пловдив
Да. Там беше.  Peace

# 507

Чух за склад някъде на Кукленско шосе,но не знам адреса...Някой ако е знае нещо по въпроса.. newsm78

Нюман са там.

# 508

Нюман са там.

Сигурна ли си ? Според гугъл Нюман са на "Георги Бенев" 13”,т.е. на другия край на града  Rolling Eyes

# 509
Сега и аз погледнах.
Виждала съм рекламни надписи, указващи местоположението и като сме минавали с колата, мъжът ми ми е казвал, че Нюман са там.
Но сега като гледам сайта и се раздвоих и не мога да ти кажа със сигурност.
Това за което се сещам е около бившата Автоелектроника.

Общи условия

Активация на акаунт