Къде в Пловдив???-20

• 91 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Мама Светла,къде е тази сладкарска работилница? newsm78

# 556
  • Майничка
Не съм Мама Светла Laughing, но работилницата е на "Трапезица", като тръгнеш от кръстовището на "Петко Д.Петков" и "Капитан Райчо" по посока църквата "Св.Петка", първата пресечка вдясно, точно след паркинга, пада се почти веднага след рибния ресторант.

# 557
  • София
Не съм Мама Светла Laughing, но работилницата е на "Трапезица", като тръгнеш от кръстовището на "Петко Д.Петков" и "Капитан Райчо" по посока църквата "Св.Петка", първата пресечка вдясно, точно след паркинга, пада се почти веднага след рибния ресторант.
Grinning изпреварила си ме, но е точно там. Има голям надпис на самата кооперация Ванила подс Сладкарска работилница - надписа гледа към П.Д. Петков

# 558
  • Пловдив
Сетих се Peace

Gargamela  и Mamasvetla   bouquet

# 559
Момичета, нямам време да правя курабии, искам да си купя, ама да са от пекарна, не пакетирани от хранителните магазини. Знаете ли къде има? Преди малко посетих Ванила Подс - сладкарската работилница, имаше козунаци по 6 лв., казаха ми, че бил домашен с яйца и масло и затова е на тази цена, имаше разни тортички, купих си еклери, бяха пресни и вкусни. В момента правеха някакви джинджифилови сладки, които щели да продават вместо курабии.
6лв колко голям козунак? С заявка ли е? По празниците дали ще работят?

# 560
  • София
Момичета, нямам време да правя курабии, искам да си купя, ама да са от пекарна, не пакетирани от хранителните магазини. Знаете ли къде има? Преди малко посетих Ванила Подс - сладкарската работилница, имаше козунаци по 6 лв., казаха ми, че бил домашен с яйца и масло и затова е на тази цена, имаше разни тортички, купих си еклери, бяха пресни и вкусни. В момента правеха някакви джинджифилови сладки, които щели да продават вместо курабии.
6лв колко голям козунак? С заявка ли е? По празниците дали ще работят?
Размерът е на нормален продълговат козунак, съвсем стандартен. Никъде не пишеше да е със заявка, имаше опакован във целофан изложен, пишеше на вратата неделя е почивен ден. повече инфо не мога да дам.

# 561
Само да споделя за памперсите - Премиум кеър - вчера ходихме до Метро, видях че пакет от 60бр. струва 24лв.

# 562
  • Пловдив
Linkata, днес бях във Вис Виталис-а на 6ти септември, там на долния етаж при книжките има от тези пъзели Simple Smile

# 563
  • Пловдив
Linkata, днес бях във Вис Виталис-а на 6ти септември, там на долния етаж при книжките има от тези пъзели Simple Smile

Благодаря ти много! Ще отидем още утре!  Hug

# 564
Последно в прословутото магазинче на "Лерин" в Смирненски Премиум кеър бяха 19,50/ 23,00 , съответно за прима и официален внос.

къде точно е това магазинче?

Ако караш по Пещерско шосе, подминаваш светофара за Мола и завиваш в първата пресечка вляво. Това е улица "Лерин". Караш направо , докато стигеш до детска ясла и детска градина. Точно срещу тях, под една кооперация е въпросното магазинче. Май точно до него се намира и магазин за ишлемета, който често се коментира тук. За последното не съм много сигурна, но на това ми прилича.

# 565
От къде ще вземете хубави козунаци? Simple Smile

# 566
  • Пловдив
От къде ще вземете хубави козунаци? Simple Smile

аз харесвам тези хасковските,кръглите,които са масово по магазините
от ванила подс също ще взема да пробваме

# 567
  • Пловдив
Аз съм доволна от козунаците на Лидъл - вкусни са и пише, че са натурални с истински яйца, прясно мляко, без маргарин и т.н, цената беше днес по 1.50лв, но са без стафиди.

# 568
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от вашето мнение. Може въпроса да не е точно за тази тема, за което моля за извинение.
Синът ми на есен ще бъде в първи клас. Трябва да реша, в кое училище да го запиша. Става въпрос за Патриарх Евтимий и ОУ Петко Р. Славейков. В П. Евтимий ще бъде с деца от градината,  паралелката е с английски език. П.Славейков много ми хареса спретнато, по-малко деца, спокойно. Моля за вашето мнение, за да ми е по-лесно при взимането на решение. Благодаря.

# 569
  • София
Козунаци ще взема от фирма Ретърн - намира се на новия пък към Асеновградско шосе, преди Петрол бензиностанцията, точно до автомивката. Снощи минах да видя и си купих един да тествам дали вкусът е същия като миналата година. Добре са, със стафиди, 500 г, продълговат, цена 2 лв. Имаха мин година и луксозни - с плодове и опаковани с целофан, с панделки, но тази година не се знаело дали ще останат така за продажба, понеже били само по поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт