Къде в Пловдив???-20

• 92 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
От къде да купя качествена и колкото е възможно по-безвредна боя за яйца?

немски бои в магазинчето до Душето. Аз купувам втора година една с натурални съставки - Експрес. Варят се яйцата с нея, но не боядисва много яйца, 15 май точно

# 541
  • Пловдив
Linkata, в събота бях във форума и магазинчето си е там Simple Smile
За съжаление, не мога да ти кажа али има в момента от тези пъзели, но най-вероятнов  петък ще ходя нататък, ако е хубаво времето... Ако не ти е късно, мога да проверя Simple Smile

# 542
здравейте,

моля за координати на добър дерматолог които работи със здравната каса, но да не е от кожния диспансер (не съм доволна от тях)

# 543
  • Пловдив
Linkata, в събота бях във форума и магазинчето си е там Simple Smile
За съжаление, не мога да ти кажа али има в момента от тези пъзели, но най-вероятнов  петък ще ходя нататък, ако е хубаво времето... Ако не ти е късно, мога да проверя Simple Smile

Щом е там магазинчето ще минем да проверим тези дни. Благодаря ти много  Hug

# 544
  • Пловдив
Linkata, такива дървени играчки, точно май на "Кроки тойс", има и в един магазин на "Младежка". Като застанеш пред кафенето "Мариана" се пада от ляво. Магазинчето е доста добре заредено и на сносни цени.
Отделно на "Железарска" имаше едно магазинче за дървени играчки. Идвайки от главната се пада вляво, по-надолу към тунела. Вероятно ще има и от пъзелите.

# 545
  • Пловдив
Да питам нещо - като се ходи с направление при Янакиев /ортопед/, плаща ли се ехографа отделно/30лв/ ако те гледа на него или минава по здравната каса с направлението?

# 546
  • Пловдив
Да питам нещо - като се ходи с направление при Янакиев /ортопед/, плаща ли се ехографа отделно/30лв/ ако те гледа на него или минава по здравната каса с направлението?

не съм ходила лично,но съм чувала,че все намира за какво да ти вземе пари,независимо,че си с направление
ходихме за малката с направление,когато беше на 6 м при Токмакова.въртя сука и си ми взе 20 те кинта Wink

# 547
  • Майничка
Касата не поема ехографа.

# 548
Linkata
Отделно на "Железарска" имаше едно магазинче за дървени играчки. Идвайки от главната се пада вляво, по-надолу към тунела. Вероятно ще има и от пъзелите.
На Железарска го няма вече магазина

# 549
  • Пловдив
gargamela,нашето беше за ехография
Токмакова се отърка с това,че ехографите по касата са й свършили и ако искаме да отидем другия месец
при положение,че съм качила два етажа с количката е абсурдно да се връщам отново

# 550
  • Майничка
Елфита, това е тъпото, аз съм го писала и друг път - на теория няма ограничение за направленията за деца към специалист, но само за преглед (без изследване) към педиатър, ако е необходим преглед от профилиран специалист или изследване - влизат си им в общите лимити. След солените глоби, които наложи касата през ноември на специалистите в Пловдив, Пазарджик и региона за превишаване на лимити, грубо казано, както се пееше в онази студентска песничка "... в г..а им не можеш да бръкнеш и с лазерен лъч". #Cussing out  

# 551
  • Пловдив
Благодаря ви   bouquet
Ще си ходя при Хасбун, ако ще се дават пари, поне да съм при него, имам му доверие и е отличен специалист  Grinning

# 552
За магазинчето за дървени играчки във форума - няколко пъти ходих да проверявам за една играчка и ми дадоха сайт да следя за нея
http://www.pinokio-toys.com/
Сега гледам, че има и телефон.

# 553
  • София
Момичета, нямам време да правя курабии, искам да си купя, ама да са от пекарна, не пакетирани от хранителните магазини. Знаете ли къде има? Преди малко посетих Ванила Подс - сладкарската работилница, имаше козунаци по 6 лв., казаха ми, че бил домашен с яйца и масло и затова е на тази цена, имаше разни тортички, купих си еклери, бяха пресни и вкусни. В момента правеха някакви джинджифилови сладки, които щели да продават вместо курабии.

# 554
  • Пловдив
В цеха на "Екотест",който е в Тракия зад пицария Верди продават и на дребно,но не са кой-знае колко вида.Аз взех от едните,вкусни са-0,500гр. за 3,70лв.За другаде незнам... Peace

Общи условия

Активация на акаунт