Къде в Пловдив???-20

• 92 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Последно в прословутото магазинче на "Лерин" в Смирненски Премиум кеър бяха 19,50/ 23,00 , съответно за прима и официален внос.

# 526
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив могат да се намерят дървените пъзели на Кроки Тойс? Трябва ми нещо от този род http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3158

# 527
На друга фирма,подобни-срещу Мармалад в магазинчето,Хиполенд в Галерията( ако не се бъркам),някъде по младежка също в началото,вдясно имало магазин за дървени играчки. Peace

# 528
Момичета, къде в Пловдив могат да се намерят дървените пъзели на Кроки Тойс? Трябва ми нещо от този род http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3158
Подобни съм виждала във Вис виталис на 6-ти септември, на подземния етаж.
Има един магазин във Форума, само за дървени играчки, ама не помня на втория или на третия етаж. Има магазин за чаршафи и хавлии, след него един за маратонки / обувки, точно насреща е.

# 529
  • Пловдив
Къде се намира агенцията по вписвания ?

Трябва да пререгистрирам  и закрия ЕТ  ooooh!

# 530
  • Пловдив

В капана...мисля,че беше на улицата дето е х-л Дафи и гостилница Ася в посока тунела.

# 531
Аз ще излезна с по-простичко предложение, не знам до колко ще те заинтересува - в Джъмбо има много и различни пъзели, но повечето не са пъзели в буквалния смисъл - много парчета, образуващи картинка - а са дървена табла, в която има очертанията на различните части - и детето трябва да постави правилната част в правилното място.
Сега обаче се сещам, че твоето детенце е по-големичко и такъв тип пъзели надали ще са му от полза. Иначе са много хубави де, дървени са, но надали отговарят на високите стандарти - боядисани с безопасни бои, от безопасен материал и прочие, знам ли ги Simple Smile

Агенцията е точно там, в онези затънтени улички до гостилницата Simple Smile

# 532

в капана,близо до спирката преди тунела,ама на коя улица се води точно не се сещам,но там когото и да питаш ще те ориентира!една нова графитена сграда е!

п.с, сега видях ,че tandonova79 е писала,не на улицата на х-ла,а на следващата пресечка(пада се задната страна на хотела)
дано съм го обяснила нормлано!

# 533
  • Пловдив
  bouquet   сетих се  Hug

# 534
  • Пловдив
Мерси на всички за отговорите за дървените пъзели.
И на мен някой ми беше казал че на Кроки Тойс пъзелите ги имало във Форума, но беше отдавна. Моля някой който е ходил наскоро във Форума да ми каже дали го има още магазинчето за дървени играчки?
Предпочитам да взема от тази фирма, иначе и аз съм виждала дори по магазините за 1лв дървени пъзелчета, но не ми харесва качеството.

# 535
  • Пловдив
Последно в прословутото магазинче на "Лерин" в Смирненски Премиум кеър бяха 19,50/ 23,00 , съответно за прима и официален внос.

къде точно е това магазинче?

# 536
  • Пловдив
Адресът на Агенцията по вписванията е ул. "Стефан Веркович" 3. Можеш да видиш къде се намира в БГмапс Simple Smile

# 537
От къде да купя качествена и колкото е възможно по-безвредна боя за яйца?

# 538
  • Пловдив
От къде да купя качествена и колкото е възможно по-безвредна боя за яйца?

Може би в био магазин или здравословен, но не съм проверявала.Иначе онлайн има тук http://www.bio-magazin.eu/1060-eko-boq-za-velikdenski-iaca-5cviata.html

# 539
Аз купих боя от Метро, пише че съдържа чисти хранителни оцветители. Марката е Хайтман.
Това е съдържанието: Е 104, Е 124, Е 131, Е 122, Е 151.

Общи условия

Активация на акаунт