Къде в Пловдив???-20

• 91 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ако някой е на зор за козунаци, има една малка пекарна за закуски на Ибър (между Новотела и Панаира, до хотел Норд). Ще работят и утре до следобед и пекат поне два размера козунаци от няколко различни вида - стафиди, мармалад, локум. Вкусни са, не са хлебни, цял ден пекат и са пресни - тази седмица им правихме тестове  Mr. Green

# 586
Отворили са италианската сладкарница срещу пожарната. Заслужава си да се посети! Страхотни неща има.

Пожарната на центъра ли?Simple Smile

# 587
Отворили са италианската сладкарница срещу пожарната. Заслужава си да се посети! Страхотни неща има.

Пожарната на центъра ли?Simple Smile
Да. Днес бяхме Simple Smile Не знам защо бях решила, че е пекарна, но хапнахме вкусни торти и бисквитки. Изпълняват и поръчки.

# 588
  • Пловдив
Христос Воскресе!!!
Здраве и любов в домовете на всички!   bouquet

Един въпрос  Blush
Къде могат да се намерят еднократни чаршафи - нетъкан текстил без непромукаеми части?
И има ли изобщо пълен комплект - долен, торба и калъфка за възглавница? И ориентировъчна цена...

# 589
  • Майничка
Наистина възкресе!

Бенита, имаш предивд тип санитарни ли? Има ги в магазините за санитарни материали обикновено, там където продават и памперси. Също, може би в големите магазини за фризьорски м-ли и консумативи, като този на Кристиян оф Рома в пресечката с/у Трето РПУ в Кършиака или на Принцеса, на "Братя Миладинови" - козметиците ги използват. За торба и калъфка не съм чувала, но може би ако се увие възглавницата с по-малко чаршафче.

# 590
  • Пловдив
Благодаря за мненията момичета.
Избрахме П.Славейков.

# 591
Здравейте!Търся си торбичка за пералня за деликатни тъкани, а никъде не съм виждала досега или поне не съм обръщала внимание.Моята изкара няколко години и не помня вече откъде е

# 592
  • Майничка
Здравейте!Търся си торбичка за пералня за деликатни тъкани, а никъде не съм виждала досега или поне не съм обръщала внимание.Моята изкара няколко години и не помня вече откъде е

Преди около 7 месеца купих от Билла малка (ок.30/20см), с връвка и стопер отгоре, а миналия месец намерих доста по-голяма (60/40), с цип по цялата дължина, в едно магазинче със стоки от ТСМ, намира се в уличката, която започва с/у Дома на техниката, от дясната страна има сграда с гръцка банка отдолу и на този ред, малко по-назад е магазинчето.

# 593
Благодаря много,ще проверя при първа възможност

# 594
Такива торбички имаше и в Лидл, но или не са това, което трябва, или по принцип не вършат никаква работа. 

# 595
Здравейте!
Знаете ли къде точно се намира ортопедичната работилница към Горна Баня. Знам само, че е на Пещерско шосе. Благодаря предварително!

# 596
Момичета, въпросът ми може да ви се стори малко по-странен, но в Бургас и Сандански съм пила Дон Кафе от машина, подобна на тези на нескафе по заведенията. Правят капучино, горещ шоколад и разни други неща. Има страхотен аромат, но такава машина в Пловдив не съм засичала. Ако някоя от вас е попадала на такава, моля да сподели. Ако има значение- едната я бях видяла в ресторанта на хотел, а другата в обикновено магазинче, тип сладкарска борса. Много благодаря на всички   bouquet

# 597
  • Пловдив

Има ги в  Юска Peace

# 598
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли дали в Пловдив се продават еко играчки на Kikko?

Интересува ме и от къде мога да си взема закваска за кисело мляко?

# 599
Днес изпробвахме тортичките на новата италианска сладкарница срещу Пожарната в центъра. Добри са наистина. Въпреки че обясненията, че рецептите са италиански, материалите - френски, а шоколадът - белгийски, ми бяха в повече.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт