Къде в Пловдив???-20

• 91 241
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Миа,ако решиш все пак да поръчаш от Салито на Д. НИколаев ще ти дам жокер на лични къде има места за паркиране в непосредствена близост Wink

# 646
Дайте ми фирма за поръчка на
визитни картички.
Да работят с качествена хартия.
Цената не е определяща.
  bouquet

# 647
Ресторантчето на Анри Барбюс, за което писахте, Мексиканско ли е или нещо бъркам (аз нещо за пици помня, май  Rolling Eyes).

Понеже потребителката, която беше писала за ресторанта първоначално сигурно не е влизала, защото и аз зададох въпрос, но тя не ми отговори,реших все пак да отида. Предлагат както мексиканска, така и италианска храна. Ресторантчето е съвсем малко, но обслужването- страхотно. Вече 2 пъти ходим с приятеля ми там и сме очаровани! Посрещат те с напитка, почти към всяко ястие (освен пиците) поднасят много приятна салатка. Опитахме лазанята и един бургер- и двете бяха много вкусни! Препоръчвам горещо!
PS: Дори последният път ни поднесоха и безплатно нещо като хапки десерт или не знам как да го опиша.  Heart Eyes

# 648
  • Пловдив
Ресторантчето на Анри Барбюс, за което писахте, Мексиканско ли е или нещо бъркам (аз нещо за пици помня, май  Rolling Eyes).

Понеже потребителката, която беше писала за ресторанта първоначално сигурно не е влизала, защото и аз зададох въпрос, но тя не ми отговори,реших все пак да отида. Предлагат както мексиканска, така и италианска храна. Ресторантчето е съвсем малко, но обслужването- страхотно. Вече 2 пъти ходим с приятеля ми там и сме очаровани! Посрещат те с напитка, почти към всяко ястие (освен пиците) поднасят много приятна салатка. Опитахме лазанята и един бургер- и двете бяха много вкусни! Препоръчвам горещо!
PS: Дори последният път ни поднесоха и безплатно нещо като хапки десерт или не знам как да го опиша.  Heart Eyes

А къде е по-точно... Rolling Eyes

# 649
  • Пловдив
Дайте ми фирма за поръчка на
визитни картички.
Да работят с качествена хартия.
Цената не е определяща.
  bouquet

В нашата фирма се печатат в Навигатор...http://biznes-bulgaria.com/firma/7344-navigator-grup-ood-plovdiv Peace

# 650

А къде е по-точно... Rolling Eyes

В Кършияка зад църквата Иван Рилски май беше в уличката отзад. Има и аптека "Марешки" срещу ресторантчето  Simple Smile

# 651
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва химическо чистене в Центъра, но такова, в което перат на място, а не носят нещата другаде. Помагайте, моля   bouquet

# 652
  • Майничка
Момичета, спешно ми трябва химическо чистене в Центъра, но такова, в което перат на място, а не носят нещата другаде. Помагайте, моля   bouquet

На Джумаята (на мястото на кръчма Пловдив), на "Васил Левски" (до магазина на Кристиян ъф Рома), на "Богомил" (срещу у-ще "Паисий Хилендарски", до магазина за храна за животни), само че там перат не много обемни работи като че ли, на "Иларион Макариополски" (като тръгнеш от "Богомил" по посока "Христо Ботев", отляво, пада се преди "Рибката").

# 653
  • Пловдив
Сладко изкушение, на гърба на църквата, на ъгъл се пада, нали за едно и също говорим?

# 654
  • Пловдив
Момичета, да сте виждали скоро разпродажба на дамски боти някъде? Искам да си купя качествени боти и си мисля, че сега, след като сезонът е минал, някъде може да има намалени  Rolling Eyes.

# 655
Момичета, спешно ми трябва химическо чистене в Центъра, но такова, в което перат на място, а не носят нещата другаде. Помагайте, моля   bouquet
в розовата бизнес сграда в задния край на пл. съединение  Peace изпробвано Simple Smile иначе знам едно и на ул. В.Левски, срещу бившия магазин НЕВА, и там май ги перат на място, но не съм сигурна...

# 656
  • Пловдив
Момичета, къде в района на Мол Пловдив, Васил Априлов или 2-ро районно ламинират? Трябва ми до края на деня, а няма как да обикалям с бебето да търся  Praynig
Как вървят цените?

# 657
  • Пловдив
Точно отстрани на IIро районно има ламинатор. Едно магазинче за канцеларски материали + дрехи. До него мисля, че продават тостери и дюнери. Под новата кооперация е.

# 658
  • Пловдив
Маца, благодаря за експресния отговор   bouquet Отстрани имаш предвид на Волга или на Данаил Николаев?

# 659
  • Пловдив
Д. Николаев  Peace

Общи условия

Активация на акаунт