Къде в Пловдив???-20

• 91 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, аз се зачетох в темата и забравих какво щях да ви питам.
Търся подхододящо място къде да си почистя зъбния камък, а моята зъболекарка при която ходя от години отсъства.

Попадна ми тази оферта http://myoffer.bg/offers/Pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvukp … 39-vmesto-za-80lv

Някой ползвал ли е услугите на този център и този тип промоции?
Да събера мнения, защото не съм се възползвала от тези сайтове и промоции и не зная дали са добри?
Има отделна тема  за такива оферти в Пловдив,ама ми е бавен нета сега да я търся.Иначе зависи от офертите-някои си струват,други ги претупват.Аз лично не бих се доверила на случайни да ми бъркат в устата,конкретно,но за този кабинет имам лични впечатления-ходя при доктора от години и съм доволна от качеството и вниманието.Както и при други онлайн пазарувания трябва да имаш карта или да платиш по банков път.

Радост,за фокусника присъствахме миналата година на едно частно парти с фокусник от София,направо ни събра погледите,голяма веселба беше и за деца и за възрастни.Майката чете темата,ако прецени ще пише.Предполагам само,че е по-висока цената,имаше и асистентка,-аниматор,голямо шоу направиха Peace

# 676
  • Пловдив
И аз да похваля персонала на Мечо Пух!
Невероятно търпение има тая жена. Може да ти извади целия магазин да мериш...Винаги е приветлива и добра с децата. И на всеки отделя по толкова време, дори и за един чифт обувки/пантофки да става въпрос... Peace

# 677
  • Пловдив
И аз да похваля персонала на Мечо Пух!
Невероятно търпение има тая жена. Може да ти извади целия магазин да мериш...Винаги е приветлива и добра с децата. И на всеки отделя по толкова време, дори и за един чифт обувки/пантофки да става въпрос... Peace

А адреса... Peace

# 678
  • Пловдив
tandonova79, това е аутлета на К&K в Кичука, на бул. Н. Вапцаров, но точния номер не помня...Адреса е писан тук стотина път поне. Трябва да видя визитката...

# 679
  • Пловдив
Търся подхододящо място къде да си почистя зъбния камък, а моята зъболекарка при която ходя от години отсъства.

Попадна ми тази оферта http://myoffer.bg/offers/Pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvukp … 39-vmesto-za-80lv

Да събера мнения, защото не съм се възползвала от тези сайтове и промоции и не зная дали са добри?

ето я темата за колективно пазаруване http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.0  Peace

# 680
Мечо Пух-Адреса е НИкола Вапцаров  55 А.

Да ви похваля този курс по  английски,бях писала за него-групите са малки,занятията са съобразени с времето на курсистите,залата е чистичка.Аз съм при една много добра преподавателка,доволна съм.Курсове ( различни нива)се събират при наличие на желаещи.Цената е 50 лв. за 40 часа.

# 681
  • Пловдив
Момичета,преди време май се писа...ще ни трябва някакъв костюм-карнавален ли ,на герой ли и аз точно незнам още.В ДГ ще имаме празник/имам време още,де/,но искам по-от рано да се ориентирам-да наема или... Rolling Eyes За 5г. ми син.

# 682
Момичета,преди време май се писа...ще ни трябва някакъв костюм-карнавален ли ,на герой ли и аз точно незнам още.В ДГ ще имаме празник/имам време още,де/,но искам по-от рано да се ориентирам-да наема или... Rolling Eyes За 5г. ми син.
http://artlandbg.com/karnavalni-kostumi-za-deca/ Maгазина е на ул.Железарска 10 имат налични и приемат поръчки които изработват за около 3-4 дена

# 683
  • Пловдив
Детски карнавални костюми съм виждала и по магазините за дрехи втора употреба...Скоро и тук някой беше споделил, но за кой магазин ставаше дума не се сещам. Може би Фреята, спирката Тунела- север или оня, големия на Сточна гара - "Ла Фиеста" ли беше?

# 684
  • Пловдив
Момичета, автобус 37 ходеше ли до НАП?

# 685
  • Пловдив
Да, ходи.

# 686
Момичета, имам следното питане ... за рожденния ден на сина ми искам да наема фокусник ... някой може ли да ми помогне с информация?

имам струва 90 лв около час програма, не е аниматор, а точно фокусник, но има голям опит с децата, включва ги в програмата, също и жонглира доста добре
не прави ритуала с тортата, но пък с това и друг/ти/ може да се оправи

нора, мерси, вече купих от аутлета на КиК, не ти се обадих, защото да ми свалиш, колко да ми свалиш, трябваше на половина да стане, неудобно ми е.
Благодаря ти все пак!

Трябва да похваля това момиче, което работи  в Магазина Мечо Пух - отделила е на колежката половин час, дала й е съвети съществени, изпълнила е всичките претенции на децата за цветове и дизайн, комплименти за обслужването!

Ерин, ще те търся, да знаеш ... имам още време, така че ако ми дойдат и други идеи ще питам  Wink

# 687

Има отделна тема  за такива оферти в Пловдив,ама ми е бавен нета сега да я търся.Иначе зависи от офертите-някои си струват,други ги претупват.Аз лично не бих се доверила на случайни да ми бъркат в устата,конкретно,но за този кабинет имам лични впечатления-ходя при доктора от години и съм доволна от качеството и вниманието.Както и при други онлайн пазарувания трябва да имаш карта или да платиш по банков път.

Радост,за фокусника присъствахме миналата година на едно частно парти с фокусник от София,направо ни събра погледите,голяма веселба беше и за деца и за възрастни.Майката чете темата,ако прецени ще пише.Предполагам само,че е по-висока цената,имаше и асистентка,-аниматор,голямо шоу направиха Peace

Да, вероятно щом ще идва от София ще е и по-скъп ... там е друга БГ така да се каже ... но все пак ще бъда благодарна за повече инфо.

# 688
Семинар терапия на Бах- 14. май в Пловдив при Др Господинов
info

# 689
Момичета,спешно се нуждая от информация от къде мога да намеря фрак в Пловдив!Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт