116та италианска

• 31 362
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Миликс, написаното от теб,май ще потвьрди нещо -:)-аз нали сьм си мьрзел ,тестото за козунака го вьртях в робота ...Simple Smile Simple Smile.но ми беше харесало ,щото явно от триенето,се беше мн.затоплило .Wink

Я сложи снимка на боята за яйца от Лидл /твоите са точно мой тип,аз не обичам шарени /.

Утре остава и агнешкото да не стане ,и направо си подавам оставката като домакиня Simple Smile)).....де да можех наистина Wink!

Маркит, не ми ти що не си направиш един козунак? Аз имам един панетон /гаранц.срок 21.04/ и като вкус го докарва близо до козунака,ама за срьвнение ,с онези хубави,ухаещи ,на конци ,едновремешни козунаци,и дума неможе да става !

# 586
Привет от Бг,,
Вси4ко е на ред.Ве4е съм спец bowuu
Зака4ила съм се с един нет гратис.Някои не си е заклу4ил нета. Whistling И влизам да ви кажа,макар и рано : Христос Воскресе..Да сте живи и здрави вие и ваиите семеиства.  bouquet

# 587
привет,

комплименти на вси4ки майсторки   bouquet

яйцата станаха, всъЩност досега винаги съм имала късмет с боите  Wink
боядисвахме ги с малкия с голям ентусиазъм, имаме и яйце с цветовете на милан, и лепенки сложихме като Тралала, и пиленца подобни на тези на Кала, оба4е накрая ми стана малко тъжно, спомени разни... принципно не съм от носталги4ните, но празниците са особен момент  Rolling Eyes

козунаци не харесвам много, та взех една символи4на миниатЮрна коломба

свекърва ми реШи, 4е няма желание да празнува утре, Ще ходи само на меса, та по този повод съм запланувала екскурзия, агнето Ще е за ве4еря, а за догодина смятам и ние като Барба, да за4езнем директно нанякъде, така или ина4е децата са ваканция няколко дена

Барба, разказвай после, северните страни за мен имат особен 4ар

# 588
оба4е накрая ми стана малко тъжно, спомени разни... принципно не съм от носталги4ните, но празниците са особен момент  Rolling Eyes

Hug и тук същата работа...даже снощи ви бях писала,но форума изключи и дори не ми даде да си го копирам,та реших да ви го спестя  Wink ,но ей на....вчера едно момиче(албанка),което познавам по физиономия и сме на Чао...вчера ме видя и дойде при мен...с детенце на почти 2год търси работа много спешно,защото мъжа и* е съкратен 2009год и досега все са намирали работа,но вече нищо  Confused ходят в църквата да се хранят...ни е да се върнат в Албания,ни тук  Rolling Eyes

# 589
  • Italia, Palermo
Христос воскресе! Весел Великден!

# 590
Христос Воскресе!

Ние втори ден сме с майка ми, брат ми и единият ми племенник, много е хубаво да сме заедно.
Аз се изявявам като страхотната леля, която има не само куче, но и коте:)
брат ми е във възторг от спокойствието и тишината тук, когато дойдоха доста силно говориха, но намалиха децибелите още вчера. Всичко хубаво, но времето е ужасно и нищо от това което планирах не се случва. Да се надяваме поне този следобяд да изгрее малко слънце, защото утре сутрин си заминават.

Това е от нас, весел празник!

# 591
  • Torino,IT
Воизстина возкресе!

Приятно изкарване на празника и дано времето да е с вас!
Днес се опитвам от сутринта да се обадя на наште, но дава все заето!
Вчера гледахме faccio un salto all'avana с Brignano, но не останахме очаровани, така че тези които не са го гледали може и да си го спестят.
Мое мнение де Peace
Чао и приятни почивни дни  bouquet

# 592

bouquet Heart Eyes  Весел празник на всички! 
Hug

# 593
  • в едно миланско село
Добрутро мацки  Laughing

и аз не съм от особено 4увстваЩите празника. от петък следобед съм се хванала на пролетно 4истене,, особено в детската, която све явява и офис на мъж ми, и където намерих документи от '92 година  Shocked
доволна съм от свърШената работа, утре Ще си дам по4ивка, или май оЩе днес  newsm78
сложила съм агнеШкото във фурната (дано да съм успяла да му махна миризмата, 4е не ме кефи И4)
картофена салата и зелена такава и това ми е обяда  Rolling Eyes

Барби4, завист за Стокхолм, миналата година ходи една приятелка и беШе о4арована от архитектура и планоустройство (архитектка е жената)
не прекалявай с водката  Mr. Green

# 594
Воистина Воскресе!!!

Линдита, Бриниано много ни харесва,но чак на кино няма да ида  Crazy домашното ни кино доста добре се котира в последните години  Laughing

...и аз си спестявам празничната пасседжата  Laughing  Joy Mr. Green

# 595
Feiam, s deteto sme i oshte dori ne sme si opolzotvorili champanskoto, koeto ni e podarak ot hotela. Za smetka na tova sutrin zakusvam s haiver, haha. Shvedskata masa na shvedite e strashna rabota! Laughing
Gradat e goliam, no ne se useshta, poneje e razpredelen po ostrovi. Mnogo e priatno za razhodka, za deca sushto e super - ima mn peshehodni zoni, parkove i mesta, kadeto e pomisleno za decata.
Sluchihme na strahotno vreme, denem se hodi po kus rukav.

# 596
  • в едно миланско село
Feiam, s deteto sme i oshte dori ne sme si opolzotvorili champanskoto, koeto ni e podarak ot hotela. Za smetka na tova sutrin zakusvam s haiver, haha. Shvedskata masa na shvedite e strashna rabota! Laughing
Gradat e goliam, no ne se useshta, poneje e razpredelen po ostrovi. Mnogo e priatno za razhodka, za deca sushto e super - ima mn peshehodni zoni, parkove i mesta, kadeto e pomisleno za decata.
Sluchihme na strahotno vreme, denem se hodi po kus rukav.

4удесно! зна4и сте го уморили достатъ4но и тази ве4ер Шампанското е ваШе  Sunglasses

плановете ми бяха да съм прикл4ила с Европа тази година, ама ей на, не знаеШ какво Ще ти дойде до главата  Confused
ниЩо де, така пък планове бол  Laughing

пп. хайвер на закуска? смятай ме с те4аЩи лиги, по дяволите агнеШкото  Joy

# 597
Христос Воскресе!
Ние си изкарахме супер Великден из Балканите, в събота ходихме до Търново, после до баба на село, тя беше боядисала яйца и там се чукнахме предварително, децата много се радваха, на свекърите им бише интересно. На връщане към вилата се спряхме в Ловеч, и там беше хубаво и интересно. На Великден пък отидохме до Гложенския манастир - ако не сте ходили, да поясня, че е височко в стара планина, и последните километри до него пътя е пропаст от едната страна, естесвено неукрепена, и скали от другата, а по-голямата част е невъзможно да се разминат две коли, та си беше направо екстремно преживяване.
Днес вече сме в София и то ваканцията почти сдвърши -в сряда летим наобратно.

# 598
Добро утро,
от днес отново на тръстиката, 3 почивни дни минаха доста бързо вчера нашите гости си заминаха.
Доста ми беше мъчно и купих веднага билет на майка ми за лятото...
На мен не ми е много носталгично, но получих един смс от една приятелка, беше нещо като " Не е като да си тук и да си купим по някое поувяхнало цвете от циганките пред св. Георги"Simple Smile  Откакто съм тук нещо не чувствам така празник (нито Коледа, нито Великден), насилвам се всичко да е по канона, но ми ги няма хората, местата, с които съм 'закърмена', които ми създават празника, очакването, настроението. Не че ми липсва атмосфера, но е различно.

както и да е, аз днес реших да 'избия рибата", от няколко дни ми е фЙешън и днес съм с рокля и леггингс ( за 1в път в моя живот аз съм с рокля),  син лак , както казва майка ми "призрачка от замъка .." еди кой си и ми е едно такова самочувствено, но в същото време притесенно, сякаш съм по бански. Не съм Ленчето с панталоните и блузките и ми е много странно:)

# 599
Привет и от мен:))))

Лени, браво за промяната  Grinning и ти си различна,и вече всичко е различно  Hug Hug Hug тук идем  Crazy Crazy Crazy

никой ли няма да е в София юни  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт