Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 730
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 245
Мъж се прибира от работа много ядосан. Решил да си изкара яда на жена си. За съжаление не успял да намери повод, защото тя изпълнявала всичко както си му е редът.
Ляга мъжът на дивана в хола и казва:
- Я включи телевизора!
Жената го включва. След известно време.
- Я загаси лампата!
Жената гаси. След малко.
- Светни лампата!
Жената светва.
- Загаси лампата!
Жената гаси.
- Светни!
Жената светва.
На десетият път, мъжът става от дивана, отива при нея и й нацепва един в лявото око.
- Що ме биеш, бе? - изумено пита жената.
- А ти на кого сигнализираш, ма???

# 1 246
Двама умрели си говорят на оня свят:
-Ти от к'во умря?
-От яд. А ти от к'во умря?
-От студ.
-Как така умря от яд?
-Еми прибрах се в къщи и гледам жена ми гола, навсякъде дрехи, и започвам да търся мъжа, а не го намерих! И пукнах от яд.
-Трябваше да отвориш хладилника бе! И двамата щяхме сега да сме живи

# 1 247
Прибира се един човек у дома и гледа в съседната къща един огромен тенискорт и съседът му играе срещу Агаси пред публика...
 - Абе съседе, откъде се взе тая чудесия? - шашнал се човекът.
 - Ами хванах златната жаба в тукашния язовир. Можеш и ти да я намериш - само внимавай, че е малко глуха...
 Отишъл човекът, намерил жабата и й казал:
- Направи цялата ми къща да е в злато!
Връща се у дома си, гледа - цялата къща в блато.
 - Бре съседе, виж какво направи тая жаба - аз й казах злато, тя блато направила - приплакал той.
 -А ти какво мислиш, че аз съм си поискал голям тенис?!

# 1 248
# 1 249
  • на североизток от Рая

Жена се обажда на мъжа си:
- Много ли ме обичаш?
Отговор:
- Купи си!
Ето това се казва семейна хармония! hahaha

# 1 250
Марийака звъни по мобилния на Иванчо:
- Къде си скъпи?
- На лов в гората.
- Кой диша там така тежко?
- Една мечка.
- Ми защо така стене?
- Щото съм я ранил.
- Ми що й е женски гласа?
- От де да знам ма, аз съм ловец, не съм ветеринар..

# 1 251
  • Italia
По социалистическо време две жени-комбайнерки жънат с комбайн.
Комбайнът обаче се повредил и двете жени слезли и започнали да се суетят наоколо.
Наблизо един овчар пасял стадото си и след като погледал известно време суетнята, попитал:
- Куйбайната ша тръгне ли???
А едната се обърнала ядосано и рекла:
- Абе ако щеш и двете да ни е..ш,пак няма да тръгне.

# 1 252
  • София
На урок в началното училище на чина с Иванчо седи инспекторът. Учителката пише на дъската, но изпуска тебешира и се навежда да го вземе. В същото време пита:
- И така, деца, какво имаме тук?
Иванчо вдига ръка и отговаря:
- Страхотен задник!
- Марш навън! Двойка! – изкрещяла учителката.
А Иванчо, преди да излезе, се обърнал към инспектора и му казал:
- А ти като не знаеш, недей да подсказваш!

# 1 253
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща........., които съм започнала и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна бутилка "Бейлис", дна бутхилка с водкъ, дно стекшче биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...

# 1 254
Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща........., които съм започнала и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна бутилка "Бейлис", дна бутхилка с водкъ, дно стекшче биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Стар, но златен!

# 1 255
Прибира се един мъж по никое време вкъщи и що да види - в коридора мъжки обувки - 39-ти номер, мъжко яке - размер M.
Отваря гардероба, а отвътре се е свил някакъв и трепери.
- Кой си ти бе?
- Митко.
Следващата вечер - същата история, само дето обувките са 48-и номер, а якето - XXXL.Отваря нашия човек смело гардероба, а насреща му - огромен бабанка. И вместо "Кой си ти бе?":
- Добър вечер! Митко търся.

Иванчо отива в музикалното училище, слага си калъфа на цигулката на чина, отваря го и вади ... автомат. Смее се и казва:
- Опа, татко сега какво ли прави в банката с цигулката...

# 1 256
  • Бургас
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Стар, но златен!

Уникален е  Mr. Green  Joy

# 1 257
Казах му "Край, стига - искам да се разделим!!".. Излизам от вкъщи ,чувам изстрел - застрелял се е.. ?!? Връщам се - той пък е отворил шампанско гадняра ... Grinning

# 1 258
Двама приятели се напили до козирката в кръчмата. Станало време да си ходят и единия казал:
- Искаш ли да ти викам такси?
... А другия отговорил ...
- Няма значение, викай ми както си искаш ...  Mr. Green

# 1 259
Dear Alcohol,

We had a deal where you would make me funnier, smarter and a better dancer…
I saw the video.

We need to talk!

Общи условия

Активация на акаунт