Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 201 257
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без какъвто и да е допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето, че гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайскят гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! Ще започне втори кръг със значителна преднина пред втория.

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy

# 197

Мамино синче. Има приятелка. Мама и тати ги нямат в къщи и младите решават да се развихрят, правят секс в спалнята, кухнята, банята ................. накрая момчето подкарало момичето в коридора и изведнъж входната врата се отваря и родителите се прибират. Майката поглежда и казва:
- Защо бе, мамо, защо бос на цимента ..................
Това е по действителен случай,в последствие е станало виц.
Правили още един етаж на къщата и техните си отишли на село и той (Иван) направил купон в тях и по едно време се осамотил с няква мацка на горния етаж,ама то на цимент още.
И техните се прибират  от село,един ден по рано и виждат ,че купона е в разгара си и търсят Иван.
Тук Иван,там Иван,майка му се качва горе и вижда мацката как прави  Whistling.... на Иван и му казва:
-Иване...с босите крака на цимента.... Shocked Joy Joy Joy Joy

# 198
Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. Тя му проговаря с човешки глас:
- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер и да я целуне.
Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
"Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.

# 199
Благодаря ви от сърце за уникалния смях, който предизвикахте у мене и със сигурност поне у една дузина още хора, на които ще постна част от вицовете тук!

# 200
  • под дъгата
ЗАПЛАТАТА НА МЪЖКИЯ ЧЛЕН
Мъжкият член иска повишение на заплатата по следните причини:

- винаги работи съсредоточено и под напрежение
- умее дълбоко да потъва в работата
- може да работи във всички направления
- няма вентилация или климатик на работното си място
- работи в условията на повишена влажност
- работи при високи температури
- работи през почивните дни и празници
- може да работи по всяко време на денонощието
- подложен е на риск от професионални заболявания

Повишението на заплатата на мъжкия член е отказано по следните причини:

- не може да работи 8 часа на ден
- не винаги се подчинява на искането да започне да работи
- след кратък работен период заспива
...- не може да остане предан на едно работно място
- много рано излиза в пенсия
- работи само при постоянно подбутване
- постоянно оставя работното си място мръсно
- понякога бяга от работа преди края на работното време.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Малко идиотизми...
1. "Пътят кум успеха винаги е в ремонт."
2."Ако умреш в асансьор, увери се, че си натиснал бутона "НАГОРЕ"..."
3."Приятелството е като да се напикаеш: всички го виждат, но само ти усещаш топлината от него!"
4."Мъжете са като тоалетните: или с...а заети, или задръстени ...."
5."Когато умра, искам това да стане спокойно, както умря дядо ми - в съня си, а не викайки като пътниците в колата му."
6."Синко, ако искаш да постигнеш нещо в живота трябва да работиш за него!...А сега тихо, ще съобщават числата от лотарията!..."
7."Снощи си лежах в леглото, гледах небето и звездите ...и се запитах "Къде, по дяволите, е покрива " ..."
8."Казах на доктора, че съм си счупила крака на две места.Той ми каза вече да не ходя там..."
9."Когато ме отвлякоха, мама и татко предприеха бързи действия - дадоха стаята ми по наем..."
10."Линията е точка, отишла на разходка."

Откакто опитах новия "Dove", кожата ми се подмлади, стана нежна, приятна на допир. Порите се отпушиха. Почувствах прилив на бодрост, нови сили! Даже сама се учудух! Въпреки, че на вкус - сапун като сапун..

Искате вашия секс да стане незабравим?!
Вземайте нашите таблетки за подобряване на паметта!

# 201
Иванчо видял как батко му качва приятелката си в колата и се метнал скришом в багажника, да види къде ще ходят. Спрял баткото на една полянка, слезли с приятелката си и той я попитал:
- Ще ми дадеш ли?
- Не - отговорила тя.
- Пак си помисли, ще ми дадеш ли?
- Не.
- За последен път те питам …
- Не - отсякла тя, а баткото на Иванчо казал:
- Щом е така, ходи си пеш.
На другия ден Иванчо качва Марийка на колелото и - на полянката.
- Марийке, ще ми дадеш ли?
- Да.
- Пак си помисли, ще ми дадеш ли?
- Да.
- За последен път те питам …
- Да - казала тя, а Иванчо въздъхнал:
- Щом е така, вземай колелото, аз ще си вървя пеша.

# 202
Строителен работник отива на лекар.
Влиза и доктора го пита какво ви е господине
- Ами докторе имам запек рациново масло пих хапчета не помага.
Доктора казал дай да видим надупи се. Погледнал доктора и казал "Мдааааа".
Отишъл взел един голям чук и се насочил към пациента. Той като видял чука и се уплашил.
- Докторе какво ще правите с този чук.
-Надупи се пак
-Ама какво ще правите с този чук
-Колко пъти съм ви казвал да не си бършете задниците с циментени торби

# 203

Мамино синче. Има приятелка. Мама и тати ги нямат в къщи и младите решават да се развихрят, правят секс в спалнята, кухнята, банята ................. накрая момчето подкарало момичето в коридора и изведнъж входната врата се отваря и родителите се прибират. Майката поглежда и казва:
- Защо бе, мамо, защо бос на цимента ..................
Това е по действителен случай,в последствие е станало виц.
Правили още един етаж на къщата и техните си отишли на село и той (Иван) направил купон в тях и по едно време се осамотил с няква мацка на горния етаж,ама то на цимент още.
И техните се прибират  от село,един ден по рано и виждат ,че купона е в разгара си и търсят Иван.
Тук Иван,там Иван,майка му се качва горе и вижда мацката как прави  Whistling.... на Иван и му казва:
-Иване...с босите крака на цимента.... Shocked Joy Joy Joy Joy
Аз пък знам една такава история.
Първа брачна нощ. Младото семейство спи в хола на дивана, в апартамента на свекъра и свекървата. Полека-лека се поотпуснали младите и започнали да правят луд секс. След това, умореният младоженец моли младата си булка, която се е запътила към банята:
- Скъпа, ще ми донесеш ли и една чаша вода, че въздух не ми остана!
А от другата стая се чува гласът на мама:
- Не, Петьо! Както си ми запотен и пиеш вода, ще ми настинеш!
 Mr. Green

# 204
Комисията по корупция разпитва депутат:
- Уверен ли сте, че къщата, вилата, петте коли, трите хотела и шесте апартамента в центъра са купени с честно заработени пари?
- А с какви други?
- На нас ни се струва, че всичко това е купено с парите на народа.
- Да бе, че откъде пък народът ще има такива пари?
Отива бабичка да гласува, но си забравила очилата. До тъмната стаичка стои "наблюдаващ" и бабата му казва:
- Сине, помогни ми да си попълня бюлетината.
Той й помогнал.
- А за кого гласувах? - попитала старицата.
- Бабо - строго я скастрил наблюдаващият - у нас изборите се тайни!

# 205
Kaк студентите от различни курсове се държат на изпит?

І курс:
Професорът седи с разгънат вестник. Студентът преписва от пищов. Професорът рязко сваля вестника, а студентът бързо скрива пищова.
ІІ курс:
Професорът - в същата поза. Студентът спокойно преписва от пищов. Професорът бавно сваля вестника, а студентът бавно прибира пищова.
IV курс:
Професорът - в същата поза. Студентът е отворил учебника и преписва от него. Професорът бавно сваля вестника. Студентът /укорително/:
- Професоре!!!
Професорът /виновно/:
- О, извинете!
И отново се закрива с вестника.  Grinning

# 206
Мъжът е като Windows-a - ако е заспал, като му размърдаш _ишката и се събужда.

# 207
  • на брега на морето
Мъжът е като Windows-a - ако е заспал, като му размърдаш _ишката и се събужда.
Joy Joy Joy

# 208
Резултатите от етнографско изследване върху ролята на растенията (и по-специално на цветята) в романтично-интимните отношения на българите показали, че между младите представители на нашия народ в последните години те се развиват под пряката намеса на следните традиционни за българския бит и култура росни китки...

1. омайниче
2. мушкато
3. бегония
4. момини сълзи....

# 209
  • София
Резултатите от етнографско изследване върху ролята на растенията (и по-специално на цветята) в романтично-интимните отношения на българите показали, че между младите представители на нашия народ в последните години те се развиват под пряката намеса на следните традиционни за българския бит и култура росни китки...

1. омайниче
2. мушкато
3. бегония
4. момини сълзи....

Има още едно между омайниче и мушкато - гладиола  Wink   Laughing

И в този ред на мисли - как се развиват тези отношения, ама в  ... падежи:

1. Предложен
2. Дателен
3. Творителен
4. Родителен
5. Именителен
6. Винителен