Пораснаха АПРИЛските деца, пет свещички духат с лекота!!!

• 69 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Христос воскресе!

# 181
ЧЕСТИТ /на патеричка/ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ! Heart Eyes
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И БЕЗГРИЖИЕ!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!  bouquet

Ванче, Тина, Смини, благодаря! Hug

Ние финишираме с празненствата - рожденичката и именичката ни е предоволна, остава празникът в ДГ. Blush
За нейно здраве, макар и виртуално:

Hug

# 182
  • София
Честити пораснали момиченца на Енви и Иленка! Много да са здрави и все да ви радват! Hug

Честито Възкресение Христово на всички Ви. Много здраве, светлина и добрина в душите ни!  Praynig

# 183
Чесити Великденски дни на всички!
Честити отминали Рождени дни на малките рожденички! Да са здрави и много щастливи! Hug

# 184
  • 2 етажа над тавана
Христос возкресе!

Привети от мен!
Аз като изчезна и ни вест, ни кост Embarassed Затова сега се възползвам преди началото на работната седмица да се разпиша, че имам да наваксвам.

На много големи патерици, но с най-добри пожелания - честито на порасналите  Миленка, Дими, Стасик, Тони, Дея-Мария, Вальо, Ема и Яна, Алекс, Йоан, Станислав, Анджела, Йоана, Мимата, Стенли, Велинка и Диди - страшно много рожденици съм изпуснала да поздравя Embarassed Бъдете здрави, радостни и щастливи деца, радвайте се на искрени приятелства и весели игри!  bdbaloni  Да са живи и здрави и майките ви  bouquet  bouquet  bouquet

Да са ни живи и здрави всички малки и големи цветенца в априлската дружина Hug

На Велинка специално искам да честитя отминалия двоен празник Heart Eyes smile3525

Честит рожден ден и на днешните ни рожденици Асен и Кристиан newsm67

Надявам се, че празниците са минали добре за всички. Предстои една къса работна седмица, дано е и спокойна Mr. Green

Ние бяхме на Велинград за Великден, бях се откъснала от всякакви комуникации, отдадохме се на боядисване на яйца, правене на козунаци, разходки и редовното слагане и вдигане на масата. Но си е друго при мама, а и на чист въздух по-добре се чувства човек.

Като цяло около нас нищо ново - работа, градина, събота и неделя на вилата - да избягаме малко от мръсния въздух и шума и това е.

Лека, топла и слънчева седмица на всички Hug

# 185
  • София
Ние пък приключихме посещението в Сандански в Пирогов. Точно като ви пишех за там, Матей падна от една люлка. доста издрънча главата и на другата сутрин като повърна и си тръгнахме скоропостижно. В Пирогов го снимаха и казаха, че имат съмнение за пусната глава и затова ни приеха На другия ден направиха и скенер и се видя, че няма нищо. Не беше и повръщал повече и вече беше добре. Само алергията го беше хванала , откакто стъпихме на Софийска земя. Така че в неделя сутринта ни пуснаха в домашен отпуски и си бяхме с нашите, както беше планирано, на празника. Днес официално ни изписаха и сега 15 дни ще е в къщи.
На всички рожденници от тези дни :Честит празник и много много здраве!

# 186
  • София
Честито на рожденниците, които пропуснахме!
Да са здрави и щастливи порасналите ни сладури Алекс, Йоан, Станислав, Анжела и Йоана, Мимата и Стенли, Вили и Диди, Аси и Криси!
Честит имен ден на Велинка! Да е все така чаровна и послушна млада дама!

Нашите празници минаха прекрасно - обиколихме родите, попътувахме, похапнахме, даже повече от необходимото. Обратно на традицийте, от довечера почваме пости, че имаме да сваляме празнични кг-ми. Mr. Green

Миличкият Мати! Hug Жалко, че сте имали неприятни емоции по празниците, но пък важното е, че всичко е наред  Hug

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИ НА ВАНЧЕТО! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВО, ОБИЧАНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ,
ДА НОСИ МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ
ЗА МАМА И ТАТИ!
ВЕСЕЛ ДЕН НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Hug Heart Eyes Hug

Ели,  Hug!

Вени, много неприятно! Добре, че нищо сериозно не се е случило! Praynig

Раче, да благодаря, че сподели за картите - и при нас се оказаха голям хит и за априлчето и за батко й! Wink
Друго много добро попадение за коконата ни  Flutter се оказа куфар-тоалетка, подобен на този:
http://vegatoys.com/files/thumb6_img16645.jpg
http://vegatoys.com/files/thumb4_img16648.jpg

Хубав ден! Hug

П.П. Някой видя ли се с Бубка!?Thinking

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 09:57 от envia

# 188
  • София
Честит рожден ден на Юлката! Много здраве, късмет и усмивки!

Ванче,   bouquet

Енви, много добре изглежда тоалетката. Мойте най- биха се забавлявали с прибирането и оптварянето й. Wink Соня също получи едно куфарче с гримове, което баща ми беше купил отдавна от Белгия, но чак сега и го дадохме с уговорката да се маже само вкъщи и да не ходи лакирана на градина. Много бързо и писна, но не и на Влади - все го намира и все си може нещо по устата. Confused

При нас най-сполучливия подарък се оказа едно пони - едно лилаво, което нещо пее и издава звуци. Взех го само защото имаше 50% намаление, а те много игарят с него.

# 189
Честит рожден ден на Юли  newsm59, много здраве и усмивки.
Ванче, честит празник   bouquet.

Ема си хареса всички подаръци, но това не пречи вече да забутани къде ли не . Ролерите ги кара много почивните дни, но тук на малко места е подходящо, трябва да ходим до Борисовата. Колелото без педали е голям хит, въпреки че като че ли е малко за нея, но за Нора още не става. То пък е толкова лекичко и сега не излизаме и до магазина без него, тя си го носи, бута . Определено по й допада от другото , само където малко късничко се решихме да го вземем.
Много е хубава и една палатка - замък от Джъмбо за 30 лв, доста широка и спокойно се изправят в нея. Първите няколко дена всички играчки бяха в нея и децата вътре - рай, къщата подредена , децата не се чуват.

Вени, важното , че всичко е завършило добре  Hug.

Рени, това да не е от тези понита по 50 лв? Гледам , че децата играят с такива, ама ми се струва много.

# 190
  • София
Да, Тина, от тези е, взех го за 30 лв. иначе не бих го купила. И толкова са му много, но поне си играят с него /засега/, че Бейби борна за Коледа само дадох 60 лв. и не я поглежда тази кукла.

Хайде свършиха рождените дни, казвайте какво ще правим с Пленума!

# 191
Привет и от мен,

и на патерица, честит рожден ден на всички, които празнуваха през последните дни! Да са живи и здрави  Hug

При нас както си беше горещо по Велик Ден, сега спаднаха температурите и вчера имахме градушка  Shocked  Всичко беше в бяло  Crazy

Тина, да, за колело без педали е малко късно за Ема, но тя Нора ще го кара  Peace  Милена започна да го кара на 2.5 години и на 4 години я качихме на истинско колело, без помощни. Сега кара много добре и много дълги разстояния, 8км без проблем и то не само на равно. Даже си мисля че би било по-добре да имаше колело със скорости  Embarassed

Аз оцелях от РД, беше като циганска сватба - 3 дни  Crazy  Повече торти не искам да поглеждам, камо ли да правя  Crossing Arms Партито вкъщи с децата беше провал, едното момиче, 6годишно, за 3 часа се разплака 4 пъти, че искала при мама  ooooh!  но на края всички заявиха че е било страхотен купон  ooooh!  Иди разбери.

От подаръците, Плеймобил както винаги е голям хит, също така бях взела голям комплект с дрехи и аксесоари за Барбитата, и той много се харесва. За партито взех този комплект: http://www.mytoys.de/Kreativset-Gießen-Bemalen-Prinzessin/T … a01.14.06/2067414  (имахме тематично парти за принцеси  Crazy) - могат да се правят 6 принцеси от гипс, които после се оцветяват от децата. Голям хит се оказаха! В комплекта имаше формичка за да се правят фигурките, достатъчно гипс за 12 фигурки, бои и магнитчета, та могат да се правят магнити за хладилника, примерно. За 8 евро е много добро попадение, препоръчвам!  Peace
Иначе от подаръците се занимава много с едно детско Судоку: http://kinderbutt-de.erwinmueller.com/shop/artikel-DE-de-KB/2000 … 23&chk=cookie  Много е удобно, понеже е в метален куфар и е магнитно, та може да се играе и по път  Peace
Голямата мода тук са кончетата Filly Fairies - има доста различни, които се колекционират. Имат крила, които светят в тъмното  Crazy  Ето как изглеждат http://www.mytoys.de/Simba-FILLY-Pferdemama-mit-Kindern/Trends-S … .21.09.05/2082267  Кончетата и еднорогите ги продават в едни пликчета, та както при шоколадовите яйца не знаеш точно какво има вътре.....няма оттърване от тях!  Tired

И да се похваля:
Баш на свой РД, Милена взе диплома за плуване  Grinning  Тук за различните степени има изпити, та тя взе първата степен: 25м плуване (без никакви помагала) и скок в дълбока вода, от която трябва сама да се появява на повръхността. Та сега тя взе диплома "Морско конче"  Laughing

# 192
  • София
Момичета, каква е процедурата за вадене на паспорт за дете и колко време отнема?

# 193
Ренка, не знам с точност, но някакви декларации има от двамата родители. Паспорта важи за кратко време, това знам. Може би най-лесно ще е ако отидете в МВР-то и директно ви дадат документи, вярвам, че както при другите снимкаа се прави на момента. Ако сте двамата с тати ще е най-сигурно, защото винаги искат и двамата родители да изявят желание.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт