И Маги не споделя за градината, все нищо не били правили, играли си били, спали и яли и това е.
Мецанка отдавна са в Канада, поне от това, което аз знам.
Цвети, твоя красавец с тия букли - ще го изям просто!

А бъдещият батко засега се радва, ходи, прегръща корема, приказва му. Беше си поръчал сестричка, ама не го огря. Скоро му казвам, че е момченце, той го прие нормално 

от тържеството на 8ми март.
Но пък вие може да се организирате и да се видите - кой знае, може и да ми просветне дотогава и да яхна метрото
Страхотен е
. Да за здрави, щастливи и късметлии.
.
.
. Ема наистина танцува много добре, въобще не мога да уловя най-добрите й изпълнения. Всички движения са изкопирани от клиповете. На балет ходи точно 5 пъти преди две години и дотам, но и нейният темперамент не е за балет. Като че ли най й пасват спортните танци и много искам ,но там е много сложно - ако нямаш постоянен партньор , общо взето си е загуба на време. Най-вероятно на есен ще я запиша на художествена гимнастика, защото живеем точно до стадион Герена и ще ми е най-удобно. Смятам , че гимнастиката ще й бъде добра основа след време , ако иска да продължи с танци. Проблемът е , че продължава да е ужасно срамежлива и не я виждам как ще се изявява пред други.
и да кажа , че много хубаво рисува напоследък и от детската ми казаха , че ще правят изложба на градината , в която ще изложат рисунки на по 1 дете от група - художник на групата. Та тя е избрана от тяхната група
.
. Направо се бях отчаяла.

Напомнят ми на моите деца, като по-малки... Браво и на фотографа!
как сте? 

Тази сутрин бяхме на разговор с госпожите от нейната група (тук по принцип през 6 месеца има такива разговори) и те ни казаха, че колежката един вид е прекалила, че това че няма ясно доминираща ръка не е изобщо проблем, че развитието й особенно в последните месеци е много добро, нямаха нито една критика. Как ми улекна!
. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ.