Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерси, момичета  Hug!
Имам нужда от едно рамо от вас, че... освен всичките перипетии около приема на детето в болницата, майка ми през цялото време ревеше "Изпуснахме детето"  ooooh!! Много ободряващо, как да не ти вдъхне кураж  ooooh!!

Оф, не знам какво да кажа за отношението на лекарите! Сестра ми сутринта се чула с личната им лекарка. Жената била втора смяна и се разбрали в 14 ч. да заведе детето. Хубаво, ама това заболяване се развива скорострелно. Предложих им да ги заведа при нашата педиатърка на свободен прием. Отидохме, жената ни прие, прегледа детето, посъветва ни къде да потърсим спешна помощ и дори не поиска пари! Значи има хора и може!

# 76
Вени, дано детенцето се оправи Praynig Praynig Praynig. Хубаво е, че сте попаднали на ЧОВЕК  bouquet.
Не вини майка си. Моята би реагирала по същият начин. Знаеш, че за бабите внучетата са по-мили от собствените деца. Освен това един трябва да се шашка, а друг да е адекватен, за равновесие. Hug Hug Hug

Джуджи, честит лаптоп.  bouquet Много е яко, а? Crazy Hug

Аз борих днес прословутият хайвер, и може би няма нужда да ви казвам, обаче всичко замина в кофата. Twisted Evil

# 77
  • София
Джуджи, нов лаптоп? Честито и със здраве да си го ползваш, най-вече с нас  Laughing  Hug!
Поли, знам, че е така, както пишеш. И на мама и думичка не съм казала, освен нещо за успокоение + един валидол, това е причината да мрънкам тук, а не на нея  Hug. То и аз не бях по-курназ, щото повръщах от притеснение и недоспиване пред последната болница  ooooh!.
Жалко за хайвера, ама ти нали не си го слагаш много присърце  Mr. Green? Другия път ще е по-успешен. Може Джулката да ти Фане риба с хайвер и да ти я донесе в Пловдив, в новата къща  hahaha.

# 78
.....Може Джулката да ти Фане риба с хайвер и да ти я донесе в Пловдив, в новата къща  hahaha.

Айде сега пускай ми приказка. Joy Джулката ще рече пак, че нещо я стягам. Mr. Green Hug

Венче, знам, че не си и казала нищо. Но все пак си била по-адекватна. Това е спонтанна реакция.  Не сте ли забелязали например.....абе знам ли, поне в моето семейство е така. Ако единият се ядосва, другият е спокоен. Почне ли първият да се успокоява, другият почва да вдига пАра. Crazy
Както и да е. Да се оправя куклЕто, пък другото не е важно. Hug

# 79
Хаясче, честит лаптоп!  Hug
Със здраве да си го ползваш!

Може Джулката да ти Фане риба с хайвер и да ти я донесе в Пловдив, в новата къща  hahaha.

Ооо, ма разбира се.  Peace
Само остава да Фана рибата и да преместя Полка в Пловдив.
Всичко друго са бели кахъри.
 hahaha Joy

# 80
.....Само остава да Фана рибата и да преместя Полка в Пловдив.
Всичко друго са бели кахъри.[/b]  hahaha Joy

ПсУлЮтно bowuu.
Ма нямам против де. Crazy

# 81
  • Пловдив
Полко, при нас е точно така - когато единият врещи и вдига пара, другият е самото спокойствие  Grinning.
И слава богу, иначе сигурно щяхме да се изтрепем  hahaha

Хаясче, честито и от мен. Скоро Рейчето се чудеше какво правя вечер в темата - и аз така, сдобих се с лаптоп  Wink

# 82
Ооооо, Кипре, и дан' сЪ пуФалиш значи. Crazy Честито!  bouquet

Мацки, отивам да хапна и се стягам за работа. После съм отпуска до следващият петък. Flutter
До утре! Hug

# 83
  • Пловдив
Мии... забравих  Blush. Пък и не е нов, мъжът ми го сглоби от два полуразвалени.

Лека работа  Peace

# 84
Вени  Hug да се оправя детенце. Сърцето ми се свива при такива новини.
Близка роднида днес е имала инцидентс колата си, блъснали са я отзад, а тя е била с бебто в колата  Cry . Нищо им няма , но се поуплашила.

# 85
Ша ви изтърва ей  ooooh!
Вени  Hug бързо да й минава на малката ни "племеничка"  Hug Hug Hug

Хаяси, тая молитва ми дойде ТОЧНО на време, че от 2 дни ( че й повече) съм на ръба да набия първия който ми се мерне пред очите в офиса. За последните 3 седмици вече, съм почивала 1 ден. тази събота и неделя бях на работа, а заради едни заспали ****** може и идните да се работи! Е няма такива идиоти! Може ли в петък да изръсиш 40 документа  и да ги искаш в понеделник - щото е МНОГО важно! Ами да ви *** ******* , къв го държахте до сега!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ох, спирам, че пак се изнервих....

Рейче, от тия земетресения дето ги обявиха - нищо не усетих. Но май имаше едно към 3 сутринта дето ми люшна леглото. newsm78

А, Хаяси, честит лаптоп - нов - стар- нал' работи!  Peace

Тедко, къде си го вряла тоя пръст?  Mr. Green

# 86
Вени, съжалявам. Мисля, че ще трябва да "свикваме" с такова отношение.
Разбирам те и теб към майка ти.
За радлика от другите, мисля, че трябва да си зад детето си, а не да го натоварваш допълнително, когато има нужда от помощ.

# 87
  Ох, Вени, дано Софи се оправи бързо  Peace! Как може да има такива лекари, бе? И после се защитават, когато се случи най-лошото заради тяхното безхаберие! Ей такива заслужават направо да ги гръмнеш  #2gunfire. Да знаеш, че в Окръжна приемат без направление. Знам, че ви е далеко ама все пак ако се наложи / да не дава Господ/ да го имате предвид.
  Джуджи, честит лаптоп!
  Аз пека сълзици сега. Да ви питам: като ги правите насолява ли ви тестото? Първата тава замина вече, ама на мен са ми леко соленки въпреки захарта, която сложих.
  Момичета, поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=ZN1a5vhFFcE
От няколко дни само този певец слушам  Crazy. Като малка бях лудо Флюбена в него  Crazy. Много ми харесва как звучи гласът му сега. И ако познаете кой е певеца ще получите усмивка пред строя  Mr. Green

# 88
Абе, зараД това Орео не виждам целите страници.  Crossing Arms
Рени, и на мен не са ми достатъчно сладки, въпреки многото захар, ама ги хапнахме и пак имам заявка.  Laughing
Вени, нямам думи просто.  Cry Стскам палци всичко да е наред. Дръж ни в течение.  Praynig
Хаясче, Кипре честити ви компютЮрчета.  Hug
Деске, още ли работа?  Hug  Много мразя когато ми искат нещо едва ли не от днес за вчера.  Crossing Arms
Уиш, как мина тържеството. Снима ли житената питка? Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 21:15 от The Tulip

# 89
  • Пловдив
Рени, Кели Фемили?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт