Жената Лъв - 50-та тема!

• 18 014
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Добро утро! Hug

Джуджи, радвам се, че си в добро настроение! Crazy

Времето е мрачно, сигурно ще завали. Whistling

Джулке, внимавай какво лъжеш, моме! Mr. Green

# 152
ДобрЮтро.
Обаче съм забелязала, че времето тук и при Поли винаги е много различно. В Пловдив ми се струва, че даже наднича сякаш слънчице.

Джулс, винаги ли така до късно работиш? Не се ли изморяваш много?

Пък на нас не ни дадоха паричките и сега ще изкараме един малко скучен уикенд с Ванката в нас. Но тъкмо най-сетне ще си изпера пердетата. Тя Бенджи знае - от седмица съм се заканила.
Нищо де, аз така или иначе обичам да си стоя в нас понякога и да чистя.

Хаясинка, сподели какво те весели де? Аз май не схванАх.

# 153
Добро утро, и при нас е кофти времето. Кафа вече.  Crossing Arms
Джул, мъжО ти садур.  Joy
Пол, как е Ник?
Аз не излъгах никой, ама не ми остана много време да мисля за това.  Crazy
Иначе три години подред лъжа майка ми едно и също нещо и тя все ми се връзва.   Laughing Понеже не е много близо до нас и казвам че съм пред тях, да слезе пред блока, че и нося нещо.   Crazy Crazy Crazy
Миналата година се обадих на мъжо от скрит номер и му казах че му звъня от Господари на ефира. Доста ми се върза.  Mr. Green Иначе тази година подучих мъжо как да шашне колегите си с компа, че все едно се е скапал нещо /четох за това тук във форума/ и те се вързаха.  Mr. Green
Реа, какво правиш?
Деске, приключихте ли с работата?

# 154
Ми нямам кирилица на латопа още, ама се сетих, че имаше кирилизатор, сега успях и да го пусна та пиша вече.

Благодаря за поздравленията. Голям кеф е да ви кажа. Въпреки че аз бързам да го оправим, че нали съм отпуска и ще ми се налага да работя през него (голяма отпуска няма що).

Вени, благодаря за изчерпателното инфо, възползвахме се от него  Hug Hug Hug Имам да черпя  Flutter Надявам се СофИ да е добре вече и скоро да се прибират у дома.

Пол, как са децата? Оправят ли се?

Кам, голяма си шегаджийка, аз тия 2 дни толкова много работа имах, че нямах време да мисля, камо ли да излъжа някой.

Джулс, дали пък не ти се иска вече, а?

Мисля да излезем на дъъъъъъъъълга разходка и пазар. Не е кой знае какво времето, но не ми се завира и вкъщи цял ден.

Сигурно имаше още неща за писане обаче не помня нищо.  По-късно пак ще пиша.

# 155
  • София
Добро утро  Hug!
Джулс, ти си откачена по цЕлата глАва, но това едва ли е нова информация  hahaha  Hug!
Не съм се бъзикала с никой, и без това сме толкова изнервени, че......... си затрих чувството за хумор  Crazy!
Хаясчо, пък аз се чудех какво стана с теб, та изчезна за два дни!? Даже мислех да те проверявам по телефона и да питам дали си ми получила линковете на ЛС. Значи оправихте лаптопчето, браво!
Стефи, пролетното почистване ме чака и мен.
Поли, на работа ли си, Ник оправи ли се?

# 156
Добро утрооо!

Джулс, винаги ли така до късно работиш? Не се ли изморяваш много?

Ами, късно, та това си е рано за петък вечер.
Ама щот с една УФСЪ   animal085 от колежките нещо не мое да се мели брАшно, та за тва по- раничко се прибрах.
Иначе в петък и в събота и до 4.00ч. може да откарам.
А през седмицата до по- раничко - до към един, един и нещо.
После няма народ по улицата или поне е рядко и не си заслужава висенето.

Полке, Фнимавам аз, Фнимавам.  Mr. Green

Хаясче, не ми се иска, душко.
Нека минат още 5 - 6 години, пък тогава ще го мислим.  Whistling

ВенчИ, нИ си права, да знайш.
Не съм откАчена, мноу съм си нормална даже...
ku-ku

hahaha Joy

# 157
Ходихме на празник на Милка. Децата се забавляваха. Сега май ще полегна. Rolling Eyes
Венче, Джуджи, Кам, Н. на моменти е ок, после нещо го заболява. Май ухото показва. Купих капки, после ако каже пак, ще капя. Д. е ок. От вчера не е вдигала Т.
Вени, а Софи в болница ли е или са в къщи?
Джулке, дУвре, чИ тЪ знам какво работиш ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Кам, признах тЪ за Лъжец номбър уан! Crazy Да видите, че и аз поназнайвам инглийски пък. Mr. Green И как ти идват на ума таквиз лъжи бре Joy
Мен мъжът ми се опита да ме преметне, обаче не успя особено. Twisted Evil Помолих го да ми качи количката в банята, че да я изпера, а той ми вика: Ауууу, ей тука от тая страна я изпери хубаво, че имаше един умрял съсел Mr. Green hahaha Joy
Аз никого нищо не излъгах. Не ми се напрягаше да мисля изобщо. Crazy
Джуджи, почна ли отпуската?
Стеф, аз ПльондиФ съм си го заплюла, нЪл знайш? Crazy Даже и времето ви е хубаво там Joy

# 158

Джулке, дУвре, чИ тЪ знам какво работиш  

Joy Joy Joy

Хвърлихме гостите на клона в недоумение, а?  Mr. Green
Ми, кво да правиш, криза, братче...
За това заработвам като жрица по улиците...
 Whistling

rotfImao rotfImbo rotfImao

# 159
Джулке, знам, че с теб мога да се пошегувам всякак! Hug Hug Hug

# 160

Бе, шЪ почна да ти сЪ обиждам аз... докЪт не се преместиш в Пловдив... че да видиш ти тогава...  Whistling

Joy Joy Joy   Hug Hug Hug

# 161
Джулката се е развихрила пак.  hahaha hahaha hahaha

Пол, в отпуска съм вече, да.  Laughing

Чудя се дали да не полегна и аз, ама все си намирам работа ша му се не знае. Дребната скокна в 7 сутринта  ooooh! ooooh! щото е събота и ние можем да поспим, а през седмицата спи до 10ч.

Аз пък се чудя какво да правя с пролетното почистване, ако ще започваме ремонт, няма смисъл, ама ако не започнем пък си е наложително  newsm78

ОООооо май ще полегна.

# 162

Бе, шЪ почна да ти сЪ обиждам аз... докЪт не се преместиш в Пловдив... че да видиш ти тогава...  Whistling

Joy Joy Joy   Hug Hug Hug

Twisted Evil
И аз тЪ обичам многУ! Heart Eyes

Джуджи, аз ей тъй докат' се чудя, и такаи не легнах. Whistling А малкият е на крак от 6 и нещо. Щото е събота, щото снощи заспа в 8, и не знам още що. ooooh!

# 163
Джулке, дУвре, чИ тЪ знам какво работиш ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Joy Joy Joy

# 164
Джуджи, аз ей тъй докат' се чудя, и такаи не легнах. Whistling А малкият е на крак от 6 и нещо. Щото е събота, щото снощи заспа в 8, и не знам още що. ooooh!

Ми аз легнах, в хола, сега поне дивана е по-дълъг и го бива за лежане. Обаче както ми се спеше зверски и като легна и се ококорвам  Shocked. На мен джуджи ми легна снощи в 12ч. Ха, познай колко съм спала аз? Дано утре се наспя, че през седмицата се съмнявам, че някой ще ме остави да спя.

Общи условия

Активация на акаунт