Жената Лъв - 50-та тема!

• 18 027
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте  Hug!
Посмях се и аз на коментарите, много яко  Laughing!
Софи вчера я изписаха, добре е детето. Хаясчо, кажи кога ти се пие кафе?

# 196
Ей, току що получих последно потвърждение за доставките за утре и мисля да приключвам с работата за днес.

Вени, цялата седмица съм свободна (силно казано, но все пак съм в отпуска), детегледачката ми е на разположение цял ден, така че ако искаш някой удобен за теб ден например по обед  Thinking
И много се радвам, че бебе Софи си е вкъщи и е здрава вече, гупки и цунки от виртуалните лели.

# 197
  • София
Аз съм с детето, че нали са ваканция и тази седмица, но той не ми е проблем. В сряда към 10,30-11,00 много ли ще ти е рано?

# 198
Аз съм с детето, че нали са ваканция и тази седмица, но той не ми е проблем. В сряда към 10,30-11,00 много ли ще ти е рано?

Не ми е рано, навита съм, само кажи къде (ко може да не е из центъра, ами из кварталите)  Mr. Green Само детето да не умре от скука милото.

# 199
  • София
Ааа, из центъра и аз не искам  Mr. Green! Ми хайде пак на нашето място. Струва ми се удобно и за кафе, и за паркиране, и за пазаруване  Laughing.
На детето ще му взема ПСП-то и няма да ни тормози.

# 200
Екстра, съгласна съм.  Peace

# 201
Да мина да направя едно бързо включване само колкото да ви споделя какво сънувах.
Цяла нощ сънувах един диджей Дамян.  ooooh! ooooh! ooooh! Май от Варна беше тоя тип. Ама цяла нощ ви казвам. Мокри сънища. А аз даже не си падам по такива. Лелееее, цяла нощ  ooooh! Joy Joy

# 202
Радвам, се, че съм ви зарадвала с текстчето.  Hug
Стефи Ванката знае ли за тез мокри сънища?  Wink

# 203
Aм  Rolling Eyes Blush Чеб... освен ако не съм и бълнувала (което не би било странно - много ми върви мохабетът нощем)... не.

Ама така ми хареса значи... тц, тц. Embarassed А аз си падам по съвсем друг тип мъжОВЕ - по-захлупени, некрасиви, ако може кротки, учени, очиларки. Нерде не от де ми дойде тая жега нещес не знам.
Чеб, ами ти мани другото ами тя работата толкова истинска беше, че познай сутринта като се събудих какво направих? Лепнах се за компютъра. Викам си - бе чакай аз да го видя кой беше тоя таласъм. И голямо разочарование. Тоя бил някакво типче дето се снима с фолкажийки, едни мускули показва, едни стенч снимки... ooooh! Кат например тази Joy

# 204
  • Пловдив
Въх. Баш за тоя се сетих. ГолЕм сульо е, ама въображението нощем граници не знае  hahaha

# 205
  • София
Стефке, бре, така се развеселих с теб  Joy  Hug!
Аз преди няколко нощи сънувах, че имаме хлебарки. Ама толкова реалистично съм сънувала, че сутринта ставам, оправям се и изхвърчам от нас с детето за тренировките му. През целия път до стадиона си викам "Добре, че в близост има ветеринарна аптека", защото в нея продават един препарат, дето ги трепе. Почти бях стигнала до нея, когато се усетих, че съм сънувала  Crazy.

# 206
Хай мацки
Вие поне  интересни и забавни неща сънувате, а аз аз от няколко нощи сънувам свекъруте, будя се в 03.00 обляна в пот, пия вода да се уверя че е сън и се опитвам пак да заспя. Ужас някакъв, не стига че съжителстваме , ами и насън ме преследват... мечтая си за деня в който ще оставя ключовете от вътрешната страна на вратата.....

Чеб, ти ми вдигна настроението за седмица напред, честно

# 207
Ох, Стеф  Joy Joy Joy Хубаво се посмях на твой гръб.

Аз нали спя кат' пън та обикновено се будя във фаза, в която не помня съня, та ми е добре. Иначе горкия ми мъж, ако сънувам такива сънища, сутринта със сигурност той ще го отнесе, а няма да проверявам в нета кой е  hahaha

# 208
Стеф, ужас! hahaha Joy Joy Joy
Между другото преди седмица на работа го обслужвах /Джулке, здрасти Mr. Green/. Изяде поне три Киндер пингуи, бръщолевеше много, нарече ме госпожица Crazy. А за да те доотвратя от него, ще ти кажа, че е със супер къси крака. Twisted Evil И това не го забелязах сега, а още преди няколко години, когато мъжът ми се снима с него някъде по морето. Супер къси крака Mr. Green.

# 209
Ам, Хаяси, Ванката спеше като пън, аз - неразположена и затова рекох "Бе я чакай барем да се информирам кой беше тоя , че съм забравила". Joy

Пол, тоя много скита бе. Я го на - озовал се пък сега в другия край на страната. Тоя ужким Варна, пък и в Пловдив заведения имал, пък и в София... Мъж на колела. Ама мани късите крака. Тоя е типичен чалгар. И с чалгарки ходи, и чалга пее. Въобще... много молим не желая поЙче таквиз прожекции нощем. Crossing Arms

Гери, станахме доста народ, та се обърквам вече. На теб също ли ти се налага да живееш с родителите на мъжа ти? И защо?

Общи условия

Активация на акаунт